papajo_r Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάντως προτιμούσα altavista.com αλλα έπαψε να αναπτύσσεται πια (νομίζω ότι έχει εξαγοραστεί έστω μερικώς από την google αλλα δεν έχω ιδέα αν ισχύει) βασικά παλιότερα -δλδ μιλάμε για τουλάχιστον 8 χρονια πριν- θεωρούσα ότι οποιος χρησιμοποιούσε google ήταν newbie αναγκαστικά μπαίνω τώρα google... έτσι διατηρούν την επιτυχία τους... και έτσι μπορεί και δημιουργείται ανταγωνισμός, κάτι που μας συμφέρει... και έτσι όπως αναφέρθηκε παραπάνω κρατάνε όλο το διαδίκτυο Με ποια έννοια το λες αυτό? ότι οι κάτοχοι website θα κοιτάνε να εμπλουτίζουν το περιεχόμενο τους με δικά τους μέσα για να μείνουν ψιλά στα ranks ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 όσο αυξάνεται η επίδοση της google, τόσο οι άλλες εταιρείες στοχέυουν πιο ψηλά...και έτσι αναγκάζεται και η google και κάνει το ίδιο για να μην μείνει πίσω και χαθεί... και μετά αυτός ο κύκλος συννεχίζεται επ'αόριστον κάτι που φυσικά μας συμφέρει με αυτή την έννοια το λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι απλά σε λίγο καιρό για όποια είδηση ψάχνω στο internet θα μου επιστρέφεται ο τίτλος από ένα άθρο κάποιας εφημερίδας του Merdoch (ή όπως γράφεται ο Rupert), το οποίο για να δω θα πρέπει να πληρώνω συνδρομή; Πιστεύω πως δεν είναι υπερβολικό σενάριο και ούτε θεωρία συνωμοσίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 φυσικά δεν είναι... εγώ έχω ακούσει ότι η google θα ζητάει και λεφτά για την μηχανή αναζήτησης... αληθεύει? αν ναι, τότε θα χάσει μεγάλα ποσοστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 δε νομίζω να κάνει κάτι τέτοιο. Ήδη τα λεφτά της μηχανής αναζήτησης τα βγάζει από τις διαφημίσεις που έχει συσχετίσει με αυτές τις αναζητήσεις. Αν κάνει list λιγότερα πράγματα ή αν ζητήσει χρήματα για τη δυνατότητα αναζήτησης, τότε απλά θα καταστρέψει το επιχειρηματικό μοντέλο που έχει τώρα. Θα δείξει σε κάθε περίπτωση πως θα πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TirkaS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά, και το insomnia όπως και άλλα ελληνικά site που παίζουν το ρόλο του technews portal site, στην ουσία αναδημοσιεύσεις 3ων κάνουν, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Εμένα προσωπικά μια χαρά με εξυπηρετεί όπως και πολλούς άλλους πιστεύω. Και στην τελική, αυτός είναι ένας ακόμα τρόπος εξάπλωσης μιας είδησης και από τη στιγμή που αναφέρεται και η επίσημη πηγή για να επιβεβαιώσει ο χρήστης πού κολλάνε;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Το πρόβλημα είναι κυρίως όταν δεν αναφέρεται η πηγή της είδησης, το οποίο συμβαίνει τακτικά. Βέβαια είναι και περιπτώσεις που ο συγγραφέας/εκδότης, απλά δεν θέλει να αναδημοσιεύεται η είδηση (νομίζω η Καθημερινή δεν το επιτρέπει). Σε αυτές τις περιπτώσεις η αναδημοσίευση (ακόμα και με πηγή) θα πρέπει να ελέγχεται ( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα