pfg1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να διαγράψω φάκελλο με υποφακέλλους. Έχω δοκιμάσει τα πάντα μέσω safe mode,Cmd,unlocker και δυστυχώς τίποτε. Είναι μόνιμα τσεκαρισμένο το Read only και ενώ φαίνεται ότι έχω full control δεν γίνεται τίποτε. Υπάρχει κάποια βοήθεια;
SPANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως ειναι φάκελος συστήματος που χρειάζεται το λειτουργικό για να τρέξει και για αυτο δεν σε αφήνει να τον σβήσεις η γενικά στο κάνει σε όλους τους φακέλους ? Επίσης πες μας τι Windows έχεις.
At0m0 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 σε ένα cmd το οποίο το έχεις ανοίξει ώς administrator δοκίμασε το: rmdir /S /Q c:\temp\this_damned_dir
nikomas50 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να διαγράψω φάκελλο με υποφακέλλους. Έχω δοκιμάσει τα πάντα μέσω safe mode,Cmd,unlocker και δυστυχώς τίποτε. Είναι μόνιμα τσεκαρισμένο το Read only και ενώ φαίνεται ότι έχω full control δεν γίνεται τίποτε. Υπάρχει κάποια βοήθεια; Όταν το λειτουργικό χρειάζεται να διαγράψει κάποιο αρχείο μετά το τέλος κάποιας εγκατάστασης δημιουργεί μια εγγραφή στο μητρώο, η οποία αναλαμβάνει να εκτελέσει τη διαγραφή πριν από τη φόρτωση του λειτουργικού στην αμέσως επόμενη επανεκκίνηση και στη συνέχεια διαγράφει το σχετικό κλειδί. Δε γνωρίζω αν αυτή η διαδικασία μπορεί να διαγράψει καταλόγους εκτός από αρχεία. Σου στέλνω μια τέτοια εγγραφή, την οποία μπορείς να ενσωματώσεις στο μητρώο σου και στη συνέχεια να την προσαρμόσεις στα δικά σου δεδομένα, χρησιμοποώντας strings που δεν υπερβαίνουν τα 8 γράμματα (~1). Πριν την ενσωμάτωση έλεγξε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο μητρώο σου στη θέση [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Session Manager] και μετά την ενσωμάτωση κάνε την τροποποίηση στο κλειδί "PendingFileRenameOperations" με διπλό κλικ σ' αυτό. Όλα τα παραπάνω βέβαια με δική σου ευθύνη. Στείλε και ανατροφοδότηση στο Forum για το αποτέλεσμα αν τελικά το χρησιμοποιήσεις. PendingFileRenameOperations.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.