Προς το περιεχόμενο

Counter Strike - Wolfenstein Return to the castle LAN?

temeteron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βοήθεια θα ήθελα,

Θέλω να μου πείτε πως μπορώ να παίξω Lan αυτά τα παιχνίδια ποια είναι η διαδικασία; έχω switch, καλώδια σκέφτομαι να βάλω 2 laptop στο δίκτυο να δώσω ip 192.168.1.1 στο pc1 και 192.168.1.2 στο pc2 αλλα απο εκεί και πέρα με τα παιχνίδια τι γίνεται ποια είναι η διαδικασία για να το παίξουμε lan; ενδιαφέρομαι και για τα 2 παιχνίδια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Είχαμε κάποτε ένα δικτυάκι σπίτι μου με 5 pc και παίζαμε LAN και τα 2 παιχνίδια... Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν έχεις ήδη λειτουργικό δίκτυο LAN. Αν ναι, η διαδικασία δεν είναι τίποτα... Δημιουργήσεις ένα LAN server μεσα από το multiplayer exe των παιχνιδιών, και τότε ανοίγοντας το παιχνίδι ο δεύτερος παίκτης, και κάνοντας αναζήτηση για σέρβερς στο τοπικό δίκτυο θα εμφανίζεται ο σέρβερ που δημιούργησες. Τα παιχνίδια δεν θέλουν κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση.

Αν τωρα έχει προβλήματα με το δίκτυο θα επανέλθω με 2ο ποστ γτ βαριέμαι να γράφω. Αξίζει τον κόπο το εγχείρημα... Ειδικά αν είστε 4+ άτομα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ Alchimist,

Στο δίκτυο δεν έχω πρόβλημα είτε θα το περάσω μέσω router είτε μέσω switch αν και νομίζω αν βάλω τα pc μέσω switch θα είναι ποιο εύκολο. Θα βάλω το κλασικό 192.168.1.1 το laptop1 και το 192.168.1.2 laptop2 απλώς μην θέλει τίποτα παραπάνω εκτός απο το multiplayer.exe

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...