Προς το περιεχόμενο

zyxel P-660HW-T1 v3 εχει prob στο wifi ??

redcom7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετε ..

προσφατα απόκτησα ενα zyxel P-660HW-T1 v3 και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο αφου αυτο που με ενδειαφερει βασικα ειναι το update του dns και εκει τα παει υπεροχα ...

εχει ομως ενα προβλημα και ενω ολα πανε καλα και μεσω ethernet το desktop εχει internet κανονικα το wifi δεν φαινεται στα καλα του ....

αναλυτικά ..... το iphone και ολες οι ασυρματες συσκευες παρολο που "βλεπουν" το δικτυο ζητανε κωδικο ξανα και μετα γραφουν "ειναι αδυνατη η συνδεση στο δικτυο" .. επισης το desktop (που παρολο εχει ιντερνετ) δεν ανοιγει την σελίδα του web intereface του router .... βγαζει σφαλμα σαν να μην ειναι εκει συνδεδεμενος ο υπολογιστης ... :confused: :confused:

αναβαθμιση εκανα και παλι τα ιδια .. ειμαι στο τελευταιο firmware ..

μετα απο κλεισιμο και ανοιγμα απο το κουμπι ολα καλα για περιπου 24 ωρες >>

πρεπει κατι να κανω??? ή ειναι κατι που πρεπει να μαθω να ζω με αυτο????

ευχαριστω..

Δημοσ.

δοκιμασε αλλο κλειδωμα και αλλο καναλι.

ok φιλε μου σε ευχαριστω θα το κανω το βραδυ...

για να δω εαν καταλαβα καλα εννοεις απο WPA-PSK να παω σε WEP /???

Και απο 2412mhz σε 2417mhz πχ ???

:rolleyes:

Δημοσ.

δυστυχως .. μαλλον με βλεπω να τρωω παλτο... δεν γινεται τιποτε...

δεν εξερω εαν καποιος που εχει το ιδιο router μπορει να μας πει εαν εχει τετοια προβληματα...

:fear: :fear:

Δημοσ.

eixa to 660hw και δεν ειχα αντιμετωπισει προβλημα με το wireless.δεν ξερω αν ηταν το t1 η καποιο αλλο γιατι βγαινουν διαφορα αλλα επαιζα οκ.δες και για firmware update.

Δημοσ.

Τελικά όλα δείχνουν καλύτερα αλλάζοντας το encryption από wpa σε wep το router είναι εδώ και 50 ώρες στα καλά του με το wifi να είναι "up"

Ένα ευχαριστώ στον φίλο poulinos που μου έδωσε την ιδέα να αλλάξω encryption

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

αν θες μετα μπορεις να δοκιμασεις με wpa2 να δεις αν θα παιξει.πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα και δες αν υπαρχει και πιο νεο firmware για τον ρουτερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...