CROM271 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Θελω να παρω μια τρομπα αυτοκινητου για τα λαστιχα. Εχω μια ποδοκινητη αυτη τη στιγμη αλλα για να φουσκωσεις λαστιχο αυτοκινητου θα σου παρει δυο μερες (δεν την εχω δοκιμασει αλλα ετσιυποθετω). Που παιζει να βρω καμια? Alex pack, praktiker λογικα θα εχουν καμια ηλεκτρικη ετσι? Κανουν δουλεια αυτες ομως?
Tenshi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Praktiker εχει σίγουρα,αν θυμάμαι καλά 3-4 τύπους.Οι ψηφιακές-ηλεκτρονικές τρόμπες είναι κομματάκι δύσχρηστες ή τουλάχιστον τις βρήκα δύσχρηστες,αφού για να βρώ πώς να κάνεις set την πίεση που θέλεις να βάλεις μου πήρε κανα μισάωρο (και αν δέν το κάνεις σωστά,απλά δέν δουλεύει). Οι "απλές" τρόμπες με το μανόμετρο δουλεύουν με το που τις βάλεις στον αναπτήρα του αμαξιού,άλλα θα πρέπει να προσέχεις την πίεση γιατι δέν σταματάει η παροχή του αέρα αυτόματα. Κόστος 40~50ευρω,παίζουν και πιο φτηνές βέβαια.
CROM271 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Και σε ποση ωρα το φουσκωνουν? Π.χ αν η πιεση ειναι στο 10 για να παει στο 30 ποση ωρα παιρνει? Σχετικα γρηγορα π.χ. 5-10 λεπτα η καμια ωρα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Εχω παντα στο αμαξι μια που παιρνει ρευμα απο αναπτηρα και σε ενα 15λεπτο εχει βαλει τοσο αερα ωστε να μπορω να μετακινησω το αμαξι μεχρι τον λαστιχα αν παθει κατι.Αν βεβαια εχει σχισημο η αντικατασταση επι τοπου ειναι μονοδρομος.Το εχω παθει μια φορα με πεζοδρομιο.
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 καλυτερα παρε αυτο το φιαλιδιο με τον αφρο μεσα για ωρα αναγκης...
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 καλυτερα παρε αυτο το φιαλιδιο με τον αφρο μεσα για ωρα αναγκης... Αν το λαστιχο ειναι πλακα τι να κανει το φιαλιδιο ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 το φουσκωνει Ειχα την εντυπωση οτι το φιαλιδιο αυτο κλεινει τρυπες μονο. Αν θυαμαμαι καλα σε ενα peugeot 206 cc /2008 που ειχε η κορη μου με τετοιο μας ειχαν πει οτι αν το χρησιμοποιησουμε μετα το ελαστικο θελει αλλαγη.
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 για ωρα αναγκης ειναι,δεν ειναι για μονιμα καλυπτει εσωτερικα τη τρυπα,και φουσκωνει και το λαστιχο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 για ωρα αναγκης ειναι,δεν ειναι για μονιμα καλυπτει εσωτερικα τη τρυπα,και φουσκωνει και το λαστιχο. Του προκλει καποια ζημια ομως ? Μετα θελει να το παμε σε μαστορα ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Είναι τραγικό να βλέπω ανθρώπους να αλλάζουν λάστιχο στην άκρη του δρόμου. Το κομπρεσέρ είναι η πιο αξιόπιστη λύση. Το βύσμα του αναπτήρα όμως, καλύτερα να αντικατασταθεί με κροκόδειλους που θα δαγκώνουν τους πόλους της μπαταρίας
Alxnks Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 ετσι...ενα κομπρεσερακι (στα alexpak που ειχαν και 50% εκπτωση, το επαιρνες με 4 ευρω!) και κανεις τη δουλεια σου ανετα! εγω εχω παρει επισης ενα τετοιο σετακι επισκευης γιατι ποτε δεν ξερεις που και ποτε μπορει να μεινεις και πως: http://www.amazon.co.uk/Tubeless-Tire-Tyre-Puncture-Repair/dp/B0031Q198W και οδηγιες επισκευης: http://autorepair.about.com/od/fixityourself/ss/tire_plug.htm
CROM271 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Πηγα μια βολτα alex pack σημερα και βρηκα δυο που λειτουργουν με τον αναπτηρα. Το ενα ειναι αυτο στα 18,90 http://img69.imageshack.us/i/page7large.jpg/ Το αλλο δεν το βρηκα καπου στο internet να σας βαλω photo. Ειχε 9,5 ευρω περιπου. Ισως να ειναι αυτο που λετε πιο πανω που ειχε 4 ευρω οταν ειχε την προσφορα του 50% το alex pack. Υπαρχει καμια προταση ποιο να παρω? Εχετε δοκιμασει κανενα?
Alxnks Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Πηγα μια βολτα alex pack σημερα και βρηκα δυο που λειτουργουν με τον αναπτηρα. Το ενα ειναι αυτο στα 18,90 http://img69.imageshack.us/img69/4079/page7large.jpg' alt='page7large.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Το αλλο δεν το βρηκα καπου στο internet να σας βαλω photo. Ειχε 9,5 ευρω περιπου. Ισως να ειναι αυτο που λετε πιο πανω που ειχε 4 ευρω οταν ειχε την προσφορα του 50% το alex pack. Υπαρχει καμια προταση ποιο να παρω? Εχετε δοκιμασει κανενα? και στα πρακτικερ, καρφουρ (ακομα και lidl οταν βαζουν ειδη αυτοκινητου) παντως..μαξιμουμ κανα 10ευρω εχει το απλο. την ιδια δουλεια κανουν, κριμα να δωσεις τα διπλα λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.