zervinho Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα. Μου κανανε δωρο το αγαπητο σε πολλους παιχνιδι το οποιο το επαιζα και εγω σε ιντερνετ καφε το 2005. Χαρηκα οτι θα λιωσω στο Multiplayer αλλα συνατνησα ενα θεματακι. Ενω το εχω κανει εγκατασταση κανονικα και με το special forces και τα αλλα 2 packs (euro forces, armored fury) δεν μπορω να παιξω τους χαρτες των 2 τελευταιων. Στο τελος της εγκαταστασης του παιχνιδιου μου εβγαλε ενα message το οποιο ελεγε :Before registering your booster packs you will need to launch the game an create a BF2 Player Account. Εγω μπηκα και εφτιαξα λογαριασμο αλλα δεν εχω ιδεα που πρεπει να "register my booster packs". Οταν παω να ανοιξω χαρτη απο το euro forces μου πεταει μηνυμα που λεει "you cannot join this server without having purchased and installed the Booster Pack. Press the buton below to buy the Booster Pack". Ο συνδεσμος που με παραπεμπει ειναι το site του παιχνιδιου στο οποιο δεν εχω βρει κατι να λεει για booster pack registration. Μπορει να ειμαι και τυφλος αλλα ο συνδεσμος με βγαζει εδω περα http://www.ea.com/battlefield3 .. :/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά με το 1.50 patch του BF2, έχουν περαστεί και τα booster packs οπότε δεν χρειάζεται να βάλεις κάτι έξτρα. Μόνο το BF2 να έχεις κάνει install και update στην 1.50.
Πέτρος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Για την ακρίβεια, πρώτα περνάς το 1.41, επανεκκινείς και μετά το 1.50 Μετά, αρχίζεις τις προσευχές για να λειτουργήσει σωστά το ΡΒ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.