makisg133 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα , Μολις αγορασα ενα πολυμηχανημα της HP κ το συνεδεσα μεσω Ethernet στο router μου,εχει βεβαια κ ασυρματη λειτουργια αλλα εγω επελεξα την ενσυρματη! Επισης εχω συνδεδεμενο το pc (windows 7) μου με Ethernet στο router για το Internet.Ο εκτυπωτης δουλευει μια χαρα μεσω αυτης της συνδεσης ...εχω ομως κ ενα μικρο λαπτοπ (Windows XP) με το οποιο συνδεομαι ασυρματα στο router μου για to Ιντερνετ αλλα τωρα θελω να συνδεομαι κ στο πολυμηχανημα για να εκτυπωνω τωρα....με αλλα λογια ενα μικρο οικιακο δικτυο με ενα pc κ ενα πολυμηχανημα συνδεδεμενα μεσω Ethernet στο router κ 2 μικρα λαπτοπ να συνδεονται ασυρματα στο router χρησιμοποιωντας τον εκτυπωτη!!!! εψαξα πολυ αλλα δεν μπορω με κανεναν τροπο να βρω το πολυμηχανημα απο το λαπτοπ μου,,,ξερει κανεις πως το φτιαχνω????
astrea966 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 δοκιμασες να τρεξεις το cd εγκαταστασης στο λαπτοπ ωστε το προγραμμα του να βρει τον εκτυπωτη μονο του? σε οσα εχω δοκιμασει ετσι το βρισκει
makisg133 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Σορρυ για την παραλειψη...δεν ειναι λαπτοπ...ειναι netbook αρα δεν μπορω να βαλω cd μεσα.....!
astrea966 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Σορρυ για την παραλειψη...δεν ειναι λαπτοπ...ειναι netbook αρα δεν μπορω να βαλω cd μεσα.....! κατεβασε την εφαρμογη απο το ιντερνετ και τρεξτο απο το σκληρο η στικακι.δεν εχει καμια διαφορα
makisg133 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Υπαρχει ηδη στατικη IP στον εκτυπωτη(192.168.2.3)....μαλιστα στα 7 μου δειχνει οτι ειναι Νetwork Printer....αλλα μολις παω στα λαπτοπακια να καλω τον εκτυπωτη παω ADD Printer-->μου δινει 3 επιλογες μια να βρει απο μονο του τον υπολογιστη,δεν τον βρισκει...,η δευτερη να βαλω το URL του εκτυπωτη,δεν το εχω..., κ η τριτη να βαλω την IP του εκτυπωτη,την βαζω αλλα μου λεει οτι η συγκεκριμενη IP δεν ειναι σωστη(μαλλον κατι παιζει με το ονομα γτ στο example μου λεει να βαλω /server/printer/.../IP...αλλα δεν ξερω τα προηγουμενα...!!!!_
astrea966 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 κανε αυτο που σου λεω και θα δεις ποσο ευκολο ειναι εξαλλου πρεπει να εγκατασταθει και ο driver του εκτυπωτη. δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις. τι windows εχει το φορητο?
makisg133 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 κανε αυτο που σου λεω και θα δεις ποσο ευκολο ειναι εξαλλου πρεπει να εγκατασταθει και ο driver του εκτυπωτη. δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις. τι windows εχει το φορητο? XP κ τα 2....ΟΚ θα το προσπαθησω οπως μου ειπες!
makisg133 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Το προβλημα λυθηκε....χωρις drivers πως να βρει τον εκτυπωτη?Εγκατεστησα το προγραμμα,για XP,στο netbook κ ολα εγιναν απο μονα τους.... αφου η HP εχει προβλεψει για Δικτυο!!!Ευχαριστω για την βοηθεια!!!!!
astrea966 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Το προβλημα λυθηκε....χωρις drivers πως να βρει τον εκτυπωτη?Εγκατεστησα το προγραμμα,για XP,στο netbook κ ολα εγιναν απο μονα τους.... αφου η HP εχει προβλεψει για Δικτυο!!!Ευχαριστω για την βοηθεια!!!!! πολυ ωραια τον driver τον εγκαθιστα αυτοματα. ολα καλα λοιπον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.