Προς το περιεχόμενο

Νέο θέμα στο Web Resources

merianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Web Resources μετά από ένα χρόνο άλλαξε την εμφάνιση του με σκοπό να γίνει ποιο φιλικό για τον χρήστη. Η δομή του επίσης έχει αλλάξει για ταχύτερη και ευκολότερη πλοήγηση. Επισκεφτείτε το Web Resources για να δείτε άρθρα που αφορούν το web development.

Κάθε κριτική επιθυμητή και καλοδεχούμενη. ;)

Δημοσ.

Καταρχήν ωραία η σελίδα σας συγχαρητήρια. Αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιήσατε το striking theme από το themeforest. Θέλω να ρωτήσω αν φτιάξατε child theme ή το παραμετροποιήσατε για να έρθει στα μέτρα σας. Ρωτάω γιατί το έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και έχει αρκετά καλό framework με πολλά shortcodes ενσωματωμένα και σκεφτόμουν να το χρησιμοποιήσω για να φτιάξω δικά μου child themes μελλοντικά.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Προφανώς και κάνεις λάθος :D. Το striking theme το χρησιμοποιήσαμε ως inspiration για να κάνουμε το νέο design. Υπάρχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία βέβαια, αλλά το έχουμε δημιουργήσει όλο from scratch ώστε να ταιριάζει στα δικά μας γούστα και να είναι τόσο λειτουργικό όσο θέλουμε. :). Στην πραγματικότητα είναι πάρα πολύ δυνατό theme το striking, και έχει πάρα πολλά χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ελπίζω να το χρησιμοποιείς και να σου αρέσει το Web Design Blog ! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...