downhill Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 μόλις έπαιξε διαφήμιση στην τηλεόραση, ότι στην ηλεκτρονική "χαρίζουν" το ΦΠΑ..
thinlizzy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μόνο που η έκπτωση είναι γύρω στο 19% και όχι 23% (αφαιρούν το ΦΠΑ 23%).
orck Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δεν παταω καν λεμε. Τοσα χρονια τους ξερουμε. Αρχικες τιμες στον θεο και μετα μια "τεραστια εκπτωση"
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μόνο που η έκπτωση είναι γύρω στο 19% και όχι 23% (αφαιρούν το ΦΠΑ 23%). Σε μια αρχικη που ειναι 25% ακριβοτερη...
IcemanGr71 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μπείτε στο on line site και δείτε τιμές... ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ !!!!!!!!! ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
Asenna Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Και κάτω αριστερά λέει ποια είδη εξαιρούνται (κινητή, πληροφορική, miele κλπ)
bakass Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Σε μια αρχικη που ειναι 25% ακριβοτερη... μιλαμε δεν παιζονται στην ηλεκτρονικη...πριν αρκετο καιρο ειχα παει να χαζεψω.....με ενδιεφερε μια τηλεοραση η οποια στα περισσοτερα μαγαζια κυμαινοταν απο 650-680....ε στην ηλεκτρονικη την ειχαν 750....και μου λεει ο πωλητης για μετρητοις μπορω να στην αφησω 660!! και τον ρωτησα:πες μου εναν λογο γιατι να την παρω απο σας στα 660 καλυτερη τιμη και να μην παω σε αλλο μαγαζι που την εχει αρχικη 660 και να την παζαρεψω?? και ξερετε τι μου απαντησε..?????(πηγε να μου το παιξει ξυπνιος προφανως) "αν την παρεις απο αλλου δεν μπορω να σου εγγυηθω σε τι πανελ θα πεσεις............" ακομα γελαω οταν το σκεφτομαι..........μα καλα απο casting τους περνανε????
xetasa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ όποτε περνάω απο Ηλεκτρονική έχω την εντύπωση ότι μπαίνω σε...δημόσια υπηρεσία ! Μιλάμε τα τυπάκια είναι άπαικτα. Εκτός απο πανάκριβοι, είναι ανίδεοι και κυρίως οι τύποι βαριούνται που ζουν! Μου δίνουν την εντύπωση ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν θα πουλήσουν ή όχι. Πλέον όταν θέλω να αγοράσω κάτι την Ηλεκτρονική δεν την συμπεριλαμβάνω ΚΑΘΟΛΟΥ μέσα στα υποψήφια μαγαζιά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 ...Πλέον όταν θέλω να αγοράσω κάτι την Ηλεκτρονική δεν την συμπεριλαμβάνω ΚΑΘΟΛΟΥ μέσα στα υποψήφια μαγαζιά. Απιστευτο! Ολοι εμεις τρεχουμε οποτε ακουμε για προσφορες της ή ακομα και οταν απλα θελουμε να αγορασουμε κατι, πρωτα στην Ηλεκτρονικη κοιταμε... Εδω και 6-7 χρονια, οχι τωρα...
bakass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 το διαφημιστικο "Με τετοιες εκπτωσεις θα μας κλεισουν φυλακη" τελικα για την ηλεκτρονικη κολλαει γαντι......
JIMBOAthens Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 το διαφημιστικο "Με τετοιες εκπτωσεις θα μας κλεισουν φυλακη" τελικα για την ηλεκτρονικη κολλαει γαντι...... :lol: :lol:
efo355 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Πριν περίπου 3 μήνες περνάω απο ηλεκτρονική για να δω πόσο έχουν μια τηλεόραση που ήθελα. Όλοι οι άλλοι ξεκινούσαν απο 450 μέχρι 550 στην ηλεκτρονική 650. Μόλις βλέπω τη τιμη γέλασα δε κρατηθηκα και του λέω "πλακα μου κανεις έτσι; Πόσο κάνει η τηλεόραση; " και μου απαντάει ο τιτανοτεραστιος " στους άλλους ειναι πιο φθηνή γιατί εδώ εχεις εγγυημενο σέρβις της ηλεκτρονικής και δε μπλεκεις με ανιπροσωπιες,ότι πληρωνεις παίρνεις" έμεινα με την απάντηση και μαλιστα με περισπουδαστο ύφος!
opera Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 τρελές προσφορές έχουν ακριβότερη τιμή και από τον ακριβότερο στο skroutz για την samsung le22c450
k_dinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Εγω παντως βρηκα μια προσφορα για ηχεια http://www.insomnia.gr/topic/400353-roister-ht-4000/ Κατα τ'αλλα θα συμφωνησω για την Ηλεκτρονικη. Μια φορα ειχα παραγγειλει ενα DVD player, αλλα δεν ηταν διαθεσιμο στο καταστημα. Για να το φερουν επρεπε να το προπληρωσω. Μετα απο 2 μερες μου λενε οτι δεν υπαρχει πουθενα, και δεν μου διναν πισω τα λεφτα, ηθελαν να μου κοψουν πιστωτικο! Υστερα απο φωνες και απειλες τα πηρα πισω. Απο τοτε δεν εχω ξαναμπει σε καταστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.