Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονική -23%

downhill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μόνο που η έκπτωση είναι γύρω στο 19% και όχι 23% (αφαιρούν το ΦΠΑ 23%).

Σε μια αρχικη που ειναι 25% ακριβοτερη... grin.png

Δημοσ.

Σε μια αρχικη που ειναι 25% ακριβοτερη... grin.png

μιλαμε δεν παιζονται στην ηλεκτρονικη...πριν αρκετο καιρο ειχα παει να χαζεψω.....με ενδιεφερε μια τηλεοραση η οποια στα περισσοτερα μαγαζια κυμαινοταν απο 650-680....ε στην ηλεκτρονικη την ειχαν 750....και μου λεει ο πωλητης για μετρητοις μπορω να στην αφησω 660!!

και τον ρωτησα:πες μου εναν λογο γιατι να την παρω απο σας στα 660 καλυτερη τιμη και να μην παω σε αλλο μαγαζι που την εχει αρχικη 660 και να την παζαρεψω??

και ξερετε τι μου απαντησε..?????(πηγε να μου το παιξει ξυπνιος προφανως)

"αν την παρεις απο αλλου δεν μπορω να σου εγγυηθω σε τι πανελ θα πεσεις............"

ακομα γελαω οταν το σκεφτομαι..........μα καλα απο casting τους περνανε????

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ όποτε περνάω απο Ηλεκτρονική έχω την εντύπωση ότι μπαίνω σε...δημόσια υπηρεσία :-D ! Μιλάμε τα τυπάκια είναι άπαικτα. Εκτός απο πανάκριβοι, είναι ανίδεοι και κυρίως οι τύποι βαριούνται που ζουν! Μου δίνουν την εντύπωση ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν θα πουλήσουν ή όχι. Πλέον όταν θέλω να αγοράσω κάτι την Ηλεκτρονική δεν την συμπεριλαμβάνω ΚΑΘΟΛΟΥ μέσα στα υποψήφια μαγαζιά.

• Moderators
Δημοσ.

...Πλέον όταν θέλω να αγοράσω κάτι την Ηλεκτρονική δεν την συμπεριλαμβάνω ΚΑΘΟΛΟΥ μέσα στα υποψήφια μαγαζιά.

Απιστευτο!

Ολοι εμεις τρεχουμε οποτε ακουμε για προσφορες της ή ακομα και οταν απλα θελουμε να αγορασουμε κατι, πρωτα στην Ηλεκτρονικη κοιταμε... laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Εδω και 6-7 χρονια, οχι τωρα...

Δημοσ.

Πριν περίπου 3 μήνες περνάω απο ηλεκτρονική για να δω πόσο έχουν μια τηλεόραση που ήθελα. Όλοι οι άλλοι ξεκινούσαν απο 450 μέχρι 550 στην ηλεκτρονική 650. Μόλις βλέπω τη τιμη γέλασα δε κρατηθηκα και του λέω "πλακα μου κανεις έτσι; Πόσο κάνει η τηλεόραση; " και μου απαντάει ο τιτανοτεραστιος " στους άλλους ειναι πιο φθηνή γιατί εδώ εχεις εγγυημενο σέρβις της ηλεκτρονικής και δε μπλεκεις με ανιπροσωπιες,ότι πληρωνεις παίρνεις" έμεινα με την απάντηση και μαλιστα με περισπουδαστο ύφος!

Δημοσ.

τρελές προσφορές έχουν ακριβότερη τιμή και από τον ακριβότερο στο skroutz για την

samsung le22c450

Δημοσ.

Εγω παντως βρηκα μια προσφορα για ηχεια

http://www.insomnia.gr/topic/400353-roister-ht-4000/

Κατα τ'αλλα θα συμφωνησω για την Ηλεκτρονικη.

Μια φορα ειχα παραγγειλει ενα DVD player, αλλα δεν ηταν διαθεσιμο στο καταστημα.

Για να το φερουν επρεπε να το προπληρωσω.

Μετα απο 2 μερες μου λενε οτι δεν υπαρχει πουθενα, και δεν μου διναν πισω τα λεφτα, ηθελαν να μου κοψουν πιστωτικο!

Υστερα απο φωνες και απειλες τα πηρα πισω.

Απο τοτε δεν εχω ξαναμπει σε καταστημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...