marvelakias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 καταρχην τα εχω περασει ολα τα κινητα face off τα ειχα στο ξαναλεω εσυ αναφερεις πραγματα που εχεις δει γραμενα σε φορουμ εχεις κανει συγκριση της οθονες ? μια χαρα στεκετε το dsesire διπλα στην οθονη του galaxy s ναι στην ram αναφερομαι το οποιο κανει το κινητο να ειναι ποιο fast... το αν εχει αντογραψει το galaxy s ολο το οut look το iphone 3gs αν δεν το βλεπεις τι να πω... φιλικα παντα δεν χρειαζετε να συμφωνησουμε αρκει να εχουμε ιποιο τονο ... εσυ τωρα πεταγεσε σαν iphone 4 fun boy ...εχεις ενα κινητο που κοστιζει 600e (αδικαιολογητο) ενω βρησκς κινητα στα 300e να κανουν οτι κανει το iphone 4 σε χαμηλοτερη ποιοτητα... για την φοτογραφικη που αναφερε στο iphone 4 το φλας του ειναι τραγικο (βγαζει πολυ κιτρινο) ,το itunes ειναι τραγικο κ αθλιο κ εχει ενα κινητο φοτγραφιες το desire hd βγαζει ανωτερες σε ολους τους τομεις,video δν ξερω πανω κατω τα ιδια θα ναι κ την οθονη σου στο iphone 4 την βρησκω τραγικα μικρη (τραγικα ομως) οχι κ epick fail ρε φιλαρακι το galaxy s σου ριχνει στην οθονη πολυ ,θα θελαμε ολα τα κινητα να ειχαν την οθονη του. τελος ο καθενας με τα γουστα του,της αναγκες του κ την τσεπη του(εγω τα περνω used γιατι δεν αντεχει η τσεπη μου ) galaxy s 2 + htc thunderbolt θα κυβερνησουν τον κοσμο να δω μετα τι θα λετε για το iphone 4 ...
arxaggelos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 το galaxy s σου χει πεσει ποτε κατω? εγώ πάντως όλα μου τα κινητά φροντίζω να μήμ μου πέσουν. Και ειδικά για το πέσιμο, ΕΙΔΙΚΑ για το iP4 καλύτερα να μη μιλάμε, γιατί είναι ίσως το μόνο εξαιρετικά προβληματικό σε αυτόν τον τομέα. Αν πέσει κάτω απότομα είναι πιθανό όλο το γιαλί του μπρος πίσω να γίνει τραχανάς. Και το αλουμίνιο γύρω γύρω μπορεί να είναι πανέμορφο και ακριβό υλικό, αλλά δεν νομίζω ότι βοηθάει και πολύ στην απορρόφηση των κραδασμών από μια πτώση. Κοινώς, πέφτει σαν τούβλο. edit: ρε συ marvelakias ο nikoskon απλά σαρκάζει, είναι uber fan του galaxy s
vasilisga Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 καταρχην τα εχω περασει ολα τα κινητα face off τα ειχα στο ξαναλεω εσυ αναφερεις πραγματα που εχεις δει γραμενα σε φορουμ εχεις κανει συγκριση της οθονες ? μια χαρα στεκετε το dsesire διπλα στην οθονη του galaxy s ναι στην ram αναφερομαι το οποιο κανει το κινητο να ειναι ποιο fast... το αν εχει αντογραψει το galaxy s ολο το οut look το iphone 3gs αν δεν το βλεπεις τι να πω... φιλικα παντα δεν χρειαζετε να συμφωνησουμε αρκει να εχουμε ιποιο τονο ... εσυ τωρα πεταγεσε σαν iphone 4 fun boy ...εχεις ενα κινητο που κοστιζει 600e (αδικαιολογητο) ενω βρησκς κινητα στα 300e να κανουν οτι κανει το iphone 4 σε χαμηλοτερη ποιοτητα... για την φοτογραφικη που αναφερε στο iphone 4 το φλας του ειναι τραγικο (βγαζει πολυ κιτρινο) ,το itunes ειναι τραγικο κ αθλιο κ εχει ενα κινητο φοτγραφιες το desire hd βγαζει ανωτερες σε ολους τους τομεις,video δν ξερω πανω κατω τα ιδια θα ναι κ την οθονη σου στο iphone 4 την βρησκω τραγικα μικρη (τραγικα ομως) οχι κ epick fail ρε φιλαρακι το galaxy s σου ριχνει στην οθονη πολυ ,θα θελαμε ολα τα κινητα να ειχαν την οθονη του. τελος ο καθενας με τα γουστα του,της αναγκες του κ την τσεπη του(εγω τα περνω used γιατι δεν αντεχει η τσεπη μου ) galaxy s 2 + htc thunderbolt θα κυβερνησουν τον κοσμο να δω μετα τι θα λετε για το iphone 4 ... δεν ειπα οτι εχω σχηματισει γνωμη μεσα απο φορουμς, ειπα οτι τις εχω λάβει και αυτες υποψην το ποστ του nikoskon μαλλον δεν το καταλαβες... τέλος πάντων νομίζω αρκετά το αναλυσαμε
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ο nikoskon apple fanboy? Impressive
marvelakias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 οχι δεν το καταλαβα, αντιπαθω τον σαρκασμο κ την ειρωνια(μην το κανεις plz ),πες τα σχολια σου . εναταξει κουβεντα κανουμε κ ανταλαζουμε αποψης. γουστα ειναι γιαυτο κ βγαινουν τοσα κινητα να καλυψουν τα γουστα μας εγω ειμαι μεταξυ galaxy s κ htc desire hd αλα δεν θελω να ασχολουμαι με coock roms το εκανα το desire το κανα κ στο nexus one θελω ενα κινητο χωρεις να το σκαληζω. στο οποιο η htc σε αυτα ειναι κυρια ...κ τα 2 εχον τα θετικα τους κ τα αρνητικα τους.πραγματικα δεν ξερω ακομα το ψαχνω ακομα τα συγκρινω κ τα 2 μαρεσουν αλα νομηζω πως θα παρω το desire hd 8α περημενω ακομα να πεσουν οταν βγουν desire thunderbolt k galaxy s 2 θα πιασουν πατο οι τιμες
vasilisga Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 αν δεν εχεις ορεξη για σκαλισματα-ψαξιμο παρε το hd edit βασικά είχες το galaxy s οπως ειπες και σκέφτεσαι να το ξαναπαρεις????
marvelakias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 ναι γιατι θεωρω το galaxy s πως εχει μακραν την καλυτερη οθονη κ η 4 ιντσες v.s 4.3 ιντσες δεν ειναι καμια τεραστια διαφορα ελαφρως αισθητη,εχει καλητερο μικροφονο κ εχεις εργοστασιακα κ 8gb μνημη κ τα 2 κανουν την δουλια που θελω απλα με κερδιζει το desire hd οτι δεν χρειαζετε σκαλισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.