steli000s Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδια θελω να αγορασω νεο κινητο...Τι γνωμη εχετε για το Archos 10.1..Θα με ενδιεφερε και λογω τιμης και εχω ακουσει καλα λογια..
iRox Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 το archos 10.1 ειναι tablet δεν ειναικινητο τηλεφωνο ποσα λεφτα θες να δωσεις?
steli000s Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 δεν μπορει ομως να χρησιμοποιηθει και σαν τηλεφωνο..?? γυρω στα 400...
marvelakias Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 γνωμη μου ειναι να περημενεις κανα μηνα-μηνο που θα βγουν τα νεα μοντελα της htc κ Παρε το htc desire φετος περασαν απο τα χερια μου ολα τα κινητα κ τα κρατησα αρκετα.iphone 4,htc desire,nexus ,samsung galaxy s.nokina n8
vasilisga Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 δεν μπορει ομως να χρησιμοποιηθει και σαν τηλεφωνο..?? γυρω στα 400... οχι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ως τηλεφωνο αν μπορεις να περιμενεις 1-2 μηνες καλως, θα κυκλοφορησουν τα νεα κινητα αυτης της γενιας αν οχι αν μπορεις να δωσεις 420ε παρε το galaxy s, αλλιως δες το desire στα 350ε μεταχειρισμενα θα τα βρεις πολυ πιο φθηνα
steli000s Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 οκ...αν ειναι θα περιμενω λιγο ακομα..
marvelakias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 συμφωνω απολυτα με τον φιλοι απο πανω αλα desire μεταχειρησμενο βρησκεις για πλακα στα 300e k 350e το galaxy s. σε ενα απο τα 2 θα πας θετικα του galaxy s η πολη καλη αναλυση οθονης-χρωματα. 4. ινστες οθονη,8-16gb ενσωματομενη μνηνη αρνητικο του δεν εχει φλας (φοτωγραφιες το βραδυ ουτε για πλακα ),οταν εισαι στο Internet το zoom in -out κολαει λιγο,αθλια κατασκεαστικα υλικα. θετικα desire:πολυ καλο service στην ελλαδα,παντα προσεχη τα κινητα της κ σου κανει αναβαθμησεις γρηγορα κ αβασανιστα... κ το desire ειναι εξησου καλο κινητο (το galaxy s ειναι καλυτερο) 3.7 ιντσες γνωμη μου αν δεν σε χαλαει το οτι δεν εχει φλας παρτο.
vasilisga Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 θετικα του galaxy s η πολη καλη αναλυση οθονης-χρωματα. 4. ινστες οθονη,8-16gb ενσωματομενη μνηνη αρνητικο του δεν εχει φλας (φοτωγραφιες το βραδυ ουτε για πλακα ),οταν εισαι στο Internet το zoom in -out κολαει λιγο, ε οχι και κολαει ρε φιλε... μια χαρα γινεται το zoom in/out για την καμερα συμφωνω
marvelakias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 το desire k το iphone 4 ειναι πολυ ποιο smooth απο οτι το galaxy s στο zoom in -out για την καμερα πως να μην συμφωνεις αφου βγαζει μονο την μερα κ αν εχει ηλιο στο σπιτι με σκια π.χ δεν βγαζει (αντι να μαθουνε απo τις μλκς της apple xκανουν τα ιδια)αλα αν εχεις υπομονη π.χ το galaxy s σε λιγους μηνες θα πεσει κιαλο γτ βγαινει το galaxy s 2. θα λεγα να βαλουμε κ αλα δυο:nonika n8- htc desire hd . που ειναι καλυτερο απο to galaxy s για μενα:μεγαλυτερη οθονη 4.3 v.s 4 του galaxy s, αψογα kataskeyastika v.s των αθλιων κατασκευαστηκων υλικων του galaxy s,καλυτερη φοτωγραφια+flas v.s τραγικο οτι δεν εχει φλας.καλυτερο επεξεργαστη. nokia n8 δες το σε εμφανηση κ αν δεν εχεις προβλημα θα σου πω κ γιαυτο εμενα λογο εμφανησης κ εταιριας nokia τρωει ακυρο πανηγυρικο... γενικοτερα σαν κινητο ειναι πολυ καλυτερο το desire hd v.s galaxy s το galaxy s υπερεχει στα χρωματα (σε αλους δν αρεσουν λενε δν ειναι real πρωσοπικα θεωρω πως ειναι η καλυτερη οθονη αυτη την στιγμη) κ το nokia n8 ειναι πολυ καλο κινητο.(θα βοηθαγε π.χ να μου λεγες τι ακριβως θες,εγω για παραδειγμα θα παρω το desire hd γτ μαρεσει η 4.3 οθονη να κανω serfing κ να βλεπω comics ακομα κ ταινια το 3.5 του iphone 4 Που ειχα μου φενοτανε απελπιστικα μικρη,το desire 3.7 καλη ,του galaxy s 4 ιντσες μια χαρα κ το 4.3 υδονη. ειτε το desire ειτε το desire hd ειτε το galαxy s παρεις θα μηνεις καταευχαρηστημενος αυτο ειναι το μονο σιγουρο,πηγαινε δες τα απο κοντα οποιο σου κλησει το ματι παρτο .... τιμες στα μοντελα εγω που το ψαχνω πολυ σε used εχω βρει galaxy s=350e htc desire hd=400e desire=300e για new δες skroutz.gr
vasilisga Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 φιλε μου δεν θελω να το παιξω καπως αλλα πολλα απο αυτα που αναφερεις ειναι λαθος
marvelakias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 μηλα ελευθερα δεν παρεξηγω ,τι ειναι λαθος ? το galaxy s το χα για 2 μηνες το iphone 4 3 μηνες το desire 2 μηνες το nokia n8 7 μερες... τι ειναι λαθος οτι το htc desire hd ειναι καλυτερο απο το galaxy s ? πολλα που λεω ειναι λαθος οπως ? συζητηση κανουμε πες οτι θες ελευθερα...αυτα που λεω ειναι προσωπικη γνωμη γτ τα ειχα ολα τα παραπανω σαν συσκευες κ εχω κανει κ πολες συγκρησεις μεταξυ τους...
vasilisga Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 καταρχας ξαναλεω το zoom in/out ειναι πολυ smooth δηλαδη ποσο ακομη να γινει? με ποια ρομ το ειχες? με 2.2.1 πεταει δευτερον μεγαλυτερη οθονη δεν σημαινει και καλυτερο, ειναι υποκειμενικο αυτο, και οσον αφορα την ποιοτητα νομιζω δεν υπαρχει συγκριση, η οθονη του hd συγκεκριμενα ειναι σαν ξεθωριασμενη με εντονο το κοκκινο χρωμα επισης δεν ξερω αμα εχεις πιασει το hd, αλλα κατασκευαστικα δεν ειναι οτι καλυτετρο, οι ενωσεις στο πισω μερος στα πλαστικα ειναι κατω του μετριου το μεγαφωνο επισης ειναι πολυ κακο το galaxy s οντως ειναι πλαστικουρα, αλλα δεν θα ελεγα οτι ειναι κακης ποιοτητας η κατασκευη το galaxy s εχει καλυτερο επεξεργαστη και καλυτερο επιταχυντη γραφικων το N8 δεν θα το προτεινα, λογω της μεταβασης της nokia σε windows, εκτος και αν ο φιλος δινει εμφαση στις δυνατοτητες της καμερας αυτα
marvelakias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 το ειχα με 2.1 το εχς δει με με την 2.2.1 που ειναι πολη καλυτερο αλα κ παλι το zoom in -out στο iphone 4 π.χ ειναι καλυτερο ,εχεις δικιο ομως οτι στην 2.2.1 δεν κολαει. εχει hd ενας φιλος μου.το galaxy s σου χει πεσει ποτε κατω? εγω αυτα τα πλαστικα τα λεω κακη κατσκευη. διαφωνω το desire hd κ καλα υλικα εχει κ 1 φορα ακουω αυτο που λες (οτι κατασκευαστηκα δεν ειναι οτι καλυτερο,μονο εσυ το λες αυτο). σαν ξεθωριασμενη με εντονο κοκκινο ισως σου φενετε εσενα ,εμενα μια χαρα μου φενετε (σιγουρα θα μπορουσαν να ειναι κ πολη καλυτερη) hardwre k software to desire hd καλυτερο ειναι δες τα -συγκρινετα.δεν καταλαβαινω πως σου φενετε καλυτερο το galaxy s? για το nokia n8 με ειδες να λεω καλα λογια ? καταρχην ειναι νοκια κ αυτο μονο φτανει...αλα πολη το γουσταρουνε σε πολησης κ κριτκη οποιοσ το ε δεν εχει να πει κατι ασχημο. το galaxy s δν μαρεσει για ενα λογο ειναι iphone wanna by αντιγραφη του 3gs ,ειχα Iphone 4 πολυ ακνωτερο του galaxy s οταν βγει το galaxy s 2 που ειναι αλη αντιγραφη του iphone 4 τοτε ναι η samsung θα εχεις το καλυτερο κινητο στην αγορα. αλα ολα αυτα ειναι προσωπικα γουστα. ουτε εμενα ουτε εσενα βρησκω λαθος. εσυ πως την παλευεις που δν βγαζεις foto το βραδυ? εμενα γιατυο ειναι απαγορευτικο το galaxy s
vasilisga Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 το ειχα με 2.1 το εχς δει με με την 2.2.1 που ειναι πολη καλυτερο αλα κ παλι το zoom in -out στο iphone 4 π.χ ειναι καλυτερο ,εχεις δικιο ομως οτι στην 2.2.1 δεν κολαει. εχει hd ενας φιλος μου.το galaxy s σου χει πεσει ποτε κατω? εγω αυτα τα πλαστικα τα λεω κακη κατσκευη. διαφωνω το desire hd κ καλα υλικα εχει κ 1 φορα ακουω αυτο που λες (οτι κατασκευαστηκα δεν ειναι οτι καλυτερο,μονο εσυ το λες αυτο) σαν ξεθωριασμενη με εντονο κοκκινο ισως σου φενετε εσενα ,εμενα μια χαρα μου φενετε (σιγουρα θα μπορουσαν να ειναι κ πολη καλυτερη) hardwre k software to desire hd καλυτερο ειναι δες τα -συγκρινετα.δεν καταλαβαινω πως σου φενετε καλυτερο το galaxy s? για το nokia n8 με ειδες να λεω καλα λογια ? καταρχην ειναι νοκια κ αυτο μονο φτανει...αλα πολη το γουσταρουνε σε πολησης κ κριτκη οποιοσ το ε δεν εχει να πει κατι ασχημο. το galaxy s δν μαρεσει για ενα λογο ειναι iphone wanna by αντιγραφη του 3gs ,ειχα Iphone 4 πολυ ακνωτερο του galaxy s οταν βγει το galaxy s 2 που ειναι αλη αντιγραφη του iphone 4 τοτε ναι η samsung θα εχεις το καλυτερο κινητο στην αγορα. αλα ολα αυτα ειναι προσωπικα γουστα. ουτε εμενα ουτε εσενα βρησκω λαθος. εσυ πως την παλευεις που δν βγαζεις foto το βραδυ? εμενα γιατυο ειναι απαγορευτικο το galaxy s οχι, δεν μου εχει πεσει, γιατι τι θα γινει αμα μου πεσει? :lol: αυτο για την κατασκευη του hd δεν ειμαι ο πρωτος που το λεω ψαξτο λιγο καλυτερα, αν ενδιαφερεσαι να το αγορασεις οφειλεις να κανεις μια καλη ερευνα αγορας για τον εαυτο σου κυριως για την οθονη παλι δεν το λεω μονο εγω γενικα οτι σου λεω δεν το λεω απο προσωπικη εκτιμηση μονο, το εχω ακουσει και απο αλλους χρηστες hardware επιμενω το galaxy s cpu-gpu εχει καλυτερη, ρομ επισης μεγαλυτερη, το hd εχει απλα περισσοτερη ραμ ισως δεν τα εχεις ψαξει καλα τα πραγματα το Nokia το αφηνω απ'εξω ολα αυτα που γραφεις περι galaxy αντιγραφης και iphone ειναι προσωπικες σου αποψεις τις οποιες δεν μπορω με τιποτα να τις ενστερνιστω ωστοσο τις σεβομαι
nikoskon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Χάλια το Galaxy S. Μην το πάρετε. Πλαστικό=Ποιοτικό χάλι Έλλειψη flash=Χάλια κάμερα Κινητό που δεν είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα ή/και αεροπορικού τύπου γυαλί, δεν νοείται σαν συσκευή. Έχετε δίκιο. Το TouchWiz είναι αντιγραφή του UI του iOS. Άρα το Galaxy S είναι απομίμηση των iPhones(μιας και όλα τα iPhones έχουν ίδιο UI). Δηλαδή το iPhone 4 αντιγράφει το iPhone 3GS το οποίο με την σειρά του αντιγράφει το iPhone 3G κλπ, αφού το UI του iOS είναι σε όλα ίδιο! Καλό ε;! Όσοι προτιμάτε να βγάζετε φωτογραφίες με κάποια dSLR, κακό του κεφαλιού σας γιατί θα μπορούσατε να είχατε iPhone4 που έχει και flash στην κάμερα. Galaxy S=epic fail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.