poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ωραια δοκιμες. α.εχεις το τελευταιο firmware. β.οι ρυθμισεις ειναι σωστες αλλα κανε μια δοκιμη και με Pppoa/vcmux να δουμε αν θα παιξει. αν οχι τοτε γ.ξαναβαλε Pppoe/llc και Username [email protected] και password otenet . να δουμε αν ετσι θα αναψει το ιντερνετ το Ping δεν χρειαζεται αφου δεν εχει αναψει το λαμπακι του ιντερνετ. επισης μηπως το password σου εχει κανα παραξενο συμβολο?
CHRIAC Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 poulinos ναι το password έχει παράξενο σύμβολο και πλέον έχω πειστεί ότι αυτό είναι το πρόβλημα το οποίο σύντομα θα λυθεί γιατί θα αλλάξω πρόγραμμα connex και θα μου δώσουν καινούριο router δωρεάν με καινούριο password το huwaii (κάπως έτσι γράφεται)το οποίο είναι του ΟΤΕ και υποστηρίζει CONNEXTV γιατί ούτωσ ή άλλωσ κάποια στιγμή θα άλλαζα πρόγραμμα σύνδεσης σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη Το netgear το εδωσα στον ανηψιο μου στον οποιο παιζει μια χαρα
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 αν δεν θες Iptv κρατα το netgear.να κανεις το netgear να παιξει με iptv δεν ξερω αν γινεται.αν γινεται αξιζει παντως.το password Μπορεις να το αλλαξεις απο το site my.otenet.gr
CHRIAC Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Nαι το σκέφτηκα κι εγώ αυτό θα δούμε μπορεί και να το εφαρμόσω όταν αλλάξω τους κωδικούς την άλλη εβδομάδα
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 απλα μπορει να σου δωσουν παλι κανα παραξενο κωδικο με κανα συμβολο διεση η τιποτα τετοιο που να μην παιζει.συνηθως κατι τετοια συμβολα #$% εχουν θεματακι.εχει τυχει και σε thomson παλια που δεν δεχοταν νομιζω την διεση.εκει απλα αλλαξε το εσυ απο το site αποσυνδεσου μετα περιμενε κανα 5 λεπτο και ξαναμπες με το νεο.τωρα για το iptv σου τα εγραψα πιο πανω.
CHRIAC Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 απλα μπορει να σου δωσουν παλι κανα παραξενο κωδικο με κανα συμβολο διεση η τιποτα τετοιο που να μην παιζει.συνηθως κατι τετοια συμβολα #$% εχουν θεματακι.εχει τυχει και σε thomson παλια που δεν δεχοταν νομιζω την διεση.εκει απλα αλλαξε το εσυ απο το site αποσυνδεσου μετα περιμενε κανα 5 λεπτο και ξαναμπες με το νεο.τωρα για το iptv σου τα εγραψα πιο πανω. Τον κωδικό εγώ τον είχα αλλάξει βάζοντας σύμβολα για να τον δυσκολέψω από το site της otenet αλλά αυτήν την φορά πιστεύω ο κωδικός που θα μου δώσουν με το καινούριο router να είναι normal
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 δεν εχει και νοημα να τον δυσκολεψεις αφου δεν ειναι οπωςπαλια.εφοσον εισαι online δενμπορει να μπει αλλος μεσα.δεν ειναι οπως με dial up
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.