Προς το περιεχόμενο

Μπλέξιμο με εγκατάσταση modem rouuter netgear dgn 2200

CHRIAC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έχω αγοράσει το ROUTER NETGEAR DGN 2200 και δεν μπορώ να ολοκληρώσω την εγκατάσταση πήρα στο 1242 του ΟΤΕ έχω connex σύνδεση αλλά μου είπαν ότι αυτό είναι modem που δεν χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ και δεν μπορούν να με βοηθήσουν στην εγκτάσταση έχω φτάσει στο βήμα που ζητάει IP PASSWORD KAI DNS όπως φαίνεται και στην εικονα παρακάτω και δεν ξέρω τι να βάλω

post-135108-0-29279300-1298566206_thumb.jpg

Δημοσ.

το έκανα έδειχνε ok όλα τα λαμπάκια κανονικά πράσινα αλλά δεν έμπαινε με τίποτα στο internet χρειάζεται να κάνω και ρυθμίσεις στο menu για το wireless ethernet?

Δημοσ.

a.reset default.β.παρατα το cd και πηγαινε απο το 192.168.0.1 του μενου να το σεταρεις.usernamd Administrator Νομιζω ή admin

password password.

ayta Που πρεπει να φτιαξεις μεσα ειναι Username password συνδεσης

vpi 8 vci 35 kai pppoe/llc και εισαι κομπλε.οταν μπεις ιντερνετ κοιτα να δεις αν υπαρχει και αναβαθμιση για το ρουτερ σου η μαλλον οταν ξαναμπεις στο μενου θα δει μονο του και θα σε ενημερωσει.

Δημοσ.

a.reset default.β.παρατα το cd και πηγαινε απο το 192.168.0.1 του μενου να το σεταρεις.usernamd Administrator Νομιζω ή admin

password password.

ayta Που πρεπει να φτιαξεις μεσα ειναι Username password συνδεσης

vpi 8 vci 35 kai pppoe/llc και εισαι κομπλε.οταν μπεις ιντερνετ κοιτα να δεις αν υπαρχει και αναβαθμιση για το ρουτερ σου η μαλλον οταν ξαναμπεις στο μενου θα δει μονο του και θα σε ενημερωσει.

Το έχω κάνει και αυτό ακριβώς με τις ρυθμίσεις που λες κι εσύ όλες οι ενδείξεις του router οκ αλλά δεν μπαίνει στο internet και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω

Δημοσ.

[...]

Για κάποιον λόγο με PPPoE ποτέ δε μου παιξε. Το χω PPPoA κι είναι ΟΚ.

Δημοσ.

ωραια μια δοκιμη.

α.σε command prompt ΠΑΡΑΘΥΡΟ

ΓΡΑΦΕΙΣ

PING 192.168.0.1 και enter Και πες τι βγαζει

μετα ping 194.219.227.2 kai pes τι βγαζει

και μετα Ping www.forthnet.gr kai πες τι βγαζει.

Για κάποιον λόγο με PPPoE ποτέ δε μου παιξε. Το χω PPPoA κι είναι ΟΚ.

ολοι ειναι Pppoe llc αν και πολλες φορες λογω ασυμβατοτητας η λογω παλαιου firmware του ρουτερ παιζει μονο pppoa/vc

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο χρειάζεται να ορίσω κάπου static ip ή dns ? γιατι στο πρωτόκολο TCP/IP είναι ρυθμισμένο να λαμβάνειαυτόματα ip και dns μέσω της ρύθμισης της ενσήρματης κάρτας δικτύου

Δημοσ.

αν εχουν αναψει ολα τα λαμπακια δεν ειναι θεμα Pppoe/llc η pppoa/vcmux.ελπιζω να μην εβαλες για username kai password [email protected]?κανε αυτο με τα Ping Να μου πεις.

Τι ακριβώς εννοείς με το password ?¨εβαλα αυτά που μου έχουν δώσει από οτενετ και με αυτά έμπαινα και με το παλιό modem

Δημοσ.

οκ τοτε εβαλες τα σωστα.γιατι πολλοι πανε να συνδεθουν με Username [email protected] password otenet.τα δικα σου θα βαλεις.δοκιμασε αυτο με τα ping.β.μεσα στο μενου του ρουτερ βλεπεις οτι εχεις παρει Ip?εχει αναψει πανω και το λαμπακι του συγχρονισμου αλλα και το λαμπακι οτι εισαι ιντερνετ?

Δημοσ.

Παιδιά μετά από restart που έκανα είμαι στην εξής κατάσταση :

Όλα τα λαμπάκια πράσινα εκτός από αυτό που είναι για την σύνδεση στο internet το οποίο είναι κόκκινο και φυσικά δεν έχω internet .

έχω και τέσσερις φωτογραφίες για να καταλάβετε τις ρυθμίσεις που έχω κάνει μέχρι τώρα

post-135108-0-76846400-1298935372_thumb.jpg

Παιδιά μετά από restart που έκανα είμαι στην εξής κατάσταση :

Όλα τα λαμπάκια πράσινα εκτός από αυτό που είναι για την σύνδεση στο internet το οποίο είναι κόκκινο και φυσικά δεν έχω internet .

έχω και τέσσερις φωτογραφίες για να καταλάβετε τις ρυθμίσεις που έχω κάνει μέχρι τώρα

post-135108-0-76846400-1298935372_thumb.jpg

Φίλε poulinos θα κάνω και το τεστ με το ping στο dos

post-135108-0-62487400-1298935333_thumb.jpg

post-135108-0-28568800-1298935344_thumb.jpg

post-135108-0-02113900-1298935357_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...