cyber_katsarida Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 είναι κανείς συνδρομητής στην εν λόγω εταιρία. θεωρητικά μ αυτά που δίνει με ψήνει να κάνω εγγραφή και να εκμεταλλευτώ το unlimited που έχω προς voda. οι τιμές είναι πολύ καλές. απο ποιότητα και αξιοπιστία όμως; υπήρχε και banner στην αρχική σελίδα του insonmia που διαφήμιζε την εταιρία. ιντερ τελεκομ
parasaser Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 είναι καλή. δεν την εχω δοκιμάσει αλλά από άλλους το ξέρω. υπάρχει και κάποια άλλη που με κάθε ανανέωση (paysafe card, paypal κοκ) σου δίνει (εκτός από τα χρήματα φυσικά) 700 λεπτά ομιλίας για ένα μήνα.
cyber_katsarida Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 είναι καλή. δεν την εχω δοκιμάσει αλλά από άλλους το ξέρω. υπάρχει και κάποια άλλη που με κάθε ανανέωση (paysafe card, paypal κοκ) σου δίνει (εκτός από τα χρήματα φυσικά) 700 λεπτά ομιλίας για ένα μήνα. 700 λεπτά υποθέτω σε σταθερά. σε κινητά δε νομίζω μιας και υπάρχουν τα τέλη τερματισμού και καμιά εταιρία δεν μπορεί να δώσει δωρεάν. αν θυμηθείς ποιά είναι η άλλη εταιρία εδώ είμαστε
parasaser Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 700 λεπτά υποθέτω σε σταθερά. σε κινητά δε νομίζω μιας και υπάρχουν τα τέλη τερματισμού και καμιά εταιρία δεν μπορεί να δώσει δωρεάν. αν θυμηθείς ποιά είναι η άλλη εταιρία εδώ είμαστε δεν θυμάμαι αν ήταν και σε κινητά, αλλά θα το ψάξω.
cyber_katsarida Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 χωρίς να θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση. δοκίμασα κλήσεις με την εν λόγω εταιρία, από το κινητό μου σε κινητό και οι εντυπώσεις είναι άριστες. αυτό που φοβόμουν ήταν πιθανόν χαμηλή ποιότητα συνομιλίας αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. σα να κάνω κανονική κλήση από το κινητό μου. πλέον όλες μου οι κλήσεις θα γίνονται μέσω αυτού του τρόπου. αν ξέρετε και άλλες εταιρίες που παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες ενημερώστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.