Mercyful_Fate Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Εγώ πάλι με 4GB RAM, Safari με 16 tabs και iTunes ανοιχτό είμαι 2GB ελεύθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Προσωπικά πάντως, με πολύ σκληρή και συνεχή καθημερινή χρήση. Με uptime 3 και τεσσάρων ημερών συμπεριλαμβανομένων always running των Safari με 3-4 tabs πάντα ανοιχτά, iTunes fullscreen με πολλή μουσική, Mail με 5λεπτο check 6 λογαριασμών σε fullscreen, Chrome στο άνοιξε-κλείσε, iPhoto με 3-4 συγχρονισμούς iPhone όσο διήρκησε το uptime και 5-6 utilities στο Startup, με 2GB δεν είχα έντονο πρόβλημα. Ναι μεν έβγαινα συχνά κοντά 80-100ΜΒ free RAM, αλλά ταυτόχρονα είχα 600-750ΜΒ Inactive. Αναλόγως, και εαν θεωρηθεί ότι η inactive είναι πρακτικά free, ήμουν ικανοποιημένος. Αλλάζοντας στο max RAM του μοντέλου μου, [sadly, 4GB μόνο ] είδα περισσότερη ελεύθερη [free, χωρίς την inactive], αλλά όχι και σημαντική διαφορά στην ταχύτητα. Δεν είναι πολλά 2GB, αλλά όπως και να 'χει είναι τα διπλάσια απ' όσα είχα! Συνεπώς, θα περίμενα περισσότερο αισθητή διαφορά. Γι' αυτό επιμένω ότι δεν είναι απαραίτητο ότι θα δεις διαφορές μόνο και μόνο κρίνοντας από το πόση ελεύθερη μνήμη [free] έχεις. Όταν δε μιλάμε για virtual machines, εγώ το βλέπω σαν pre-allocation της μνήμης. Εκκινώντας, έχεις αμέσως μείον όση μνήμη δίνεις στο εικονικό σύστημα. Κλείνοντας, Με περιστασιακά conversions 4GB ταινιών, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα ούτε με τα 2GB. Ίσα ίσα, περίμενα πιο πολύ lag και ίσως και freezes σε περισσότερες περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Mac OSX στα ελληνικά! (10.7.3 +) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 ΥέΏπυ [όπως λέει και το πρώτο κόκκινο label στο πέμπτο screenshot του link.] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 ξερει κανεις που θα βρω αυτες τις επιλογες στο καινουριο airport utility (6.0)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μια βοηθεια... Εχω αυτον τον imac Model Name: iMac Model Identifier: iMac8,1 Processor Name: Intel Core 2 Duo Processor Speed: 2.8 GHz Number Of Processors: 1 Total Number Of Cores: 2 L2 Cache: 6 MB Memory: 2 GB Bus Speed: 1.07 GHz Boot ROM Version: IM81.00C1.B00 Οι μνημες του 2Χ1gb ειναι αυτες .... Link Εβαλα το Lion και ... σερνεται Οποτε παω για αναβαθμιση 2X2gb προτασεις;;;; ευχαριτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 8GB θες και SSD για να ανασάνει το μηχάνημα μνήμες από Crucial, έχει Help, βαζεις το iMac που εχεις και σου βγάζει μνήμες. Πρώτα βεβαίωσου ότι παίρνει 8GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Απο οτι λεει η apple 4gb παιρνει αλλα εδω λεει οτι δουλευει και με 2+4=6gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα