daniel's_saving_grace Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Στο Mac OS X το integration του iCloud syncing γίνεται με το ίδιο το λειτουργικό. Στα Windows το integration δεν γίνεται με το λειτουργικό αλλά με την εφαρμογή Outlook του MS Office. Έτσι λοιπόν, δεν το έδωσαν για Vista, το έδωσαν για Office 2007 και Office 2010, τα οποία τυχαίνει να τρέχουν σε windows XP, Windows Vista και Windows 7. Κάνεις λάθος. Χρειάζεται να εγκατασταθεί ένα control panel στα windows για να λειτουργήσει. Αυτό το iCloud control panel που πρέπει να κατεβάσεις για να λειτουργεί στα win ΔΕΝ εγκαθίσταται στα ΧΡ, λέγοντάς σου ότι θέλει Vista ή νεότερο (το δοκίμασα). Αυτό γίνεται παρόλο που και το office 2007 και το office 2010 υποστηρίζουν Windows XP SP3. Οπότε μιλάμε για επιλογή της apple να υποστηρίξει μόνο vista ή 7 και επιλογή να μην υποστηρίξει snow leopard., επομένως υποστηρίζοντας τα vista του 2006 και όχι τα SL του 2009. Κι εγώ fan της apple είμαι αλλά δε χάρηκα με αυτό κι όλας. Προφανώς τα δίνει όλα για να σπρώξει το Lion και τα νέα μοντέλα και ίσως καλά κάνει, απλά να ξέρουμε γιατί γίνεται ό,τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Κάνεις λάθος. Χρειάζεται να εγκατασταθεί ένα control panel στα windows για να λειτουργήσει. Αυτό το iCloud control panel που πρέπει να κατεβάσεις για να λειτουργεί στα win ΔΕΝ εγκαθίσταται στα ΧΡ, λέγοντάς σου ότι θέλει Vista ή νεότερο (το δοκίμασα). Αυτό γίνεται παρόλο που και το office 2007 και το office 2010 υποστηρίζουν Windows XP SP3. Οπότε μιλάμε για επιλογή της apple να υποστηρίξει μόνο vista ή 7 και επιλογή να μην υποστηρίξει snow leopard., επομένως υποστηρίζοντας τα vista του 2006 και όχι τα SL του 2009. Κι εγώ fan της apple είμαι αλλά δε χάρηκα με αυτό κι όλας. Προφανώς τα δίνει όλα για να σπρώξει το Lion και τα νέα μοντέλα και ίσως καλά κάνει, απλά να ξέρουμε γιατί γίνεται ό,τι γίνεται. Σαφώς και το κάνει για να στηρίξει και να προωθήσει το Lion... Οι επιλογές της με την αφαίρεση του expose και τόσα άλλα features που άλλαξε/κατέργησε (και αναφέρομαι και στην rozetta) φυσικά, με έχουν απογοητεύσει, γι αυτό θα χρησιμοποιώ SL 10.6.7 όσο μπορώ ακόμα. Εξάλλου όπως είπα είναι πιο sleek, πιο light και πιο σταθερό για μένα. Αν βελτιώσει το Lion η Apple και προσθέσει expose βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Γιατί όχι 10.6.8; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Γιατί όχι 10.6.8; To 10.6.8 είναι ενδιάμεσο upgrade για το Lion και έχω διαβάσει σε πολλά forums πως προκαλεί από μόνο του κάποιες αστάθειες (π.χ. το χάσιμο του κωδικού του wifi ύστερα από stand by κτλ) και επιβαρύνει το σύστημα, οπότε για όποιον ΔΕΝ θέλει τα Lion, τότε δε συνίσταται να εγκαταστήσει το 10.6.8 και είναι καλύτερο να μείνει με 10.6.7. Προσωπικά δε το έχω βάλει για να δω, αν όντως οι ισχυρισμοί περί "ενδιάμεσου" Lion είναι σωστοί ή υπερβολικοί, αλλά επειδή στο παρελθόν με ένα άλλο Upgrade του OS X (το 10.5.7) είχα πρόβλημα και καθυστερούσε το σύστημα, δε θέλω να μπω στην ίδια διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 οποτε καθομαι σε SL πλεον μου φαινεται το scrollαρισμα "αφυσικο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Να σας ρωτήσω κατι? Σας λεει κατι η λέξη FreeBSD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Προετοιμάζομαι να αναβαθμίσω τον hackintosh σε Lion, αλλά από τις 2-3 τελευταίες σελίδες που διαβασα αποκόμισα μια αίσθηση απογοήτευσης για την απόδοση των Lion. Τι με συμβουλεύετε? Να βάλω Lion ή να μείνω στο SL? Η αλήθεια είναι ότι με τρώει λίγο να δοκιμάσω το iCloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Xcode και κατ επεκταση Java 7 το XCode 4.2 είναι διαθέσιμο για SL από το developer center βλέπω με ένα search το JDK7 της Oracle δεν παίζει σε SL; @Mercyful_Fate πάρε ένα backup και παίξε με το Lion,αν μιλάμε για hackintosh (δλδ free αναβάθμιση,ή υποβάθμιση καλύτερα). Εγώ προσωπικά έδινα μέχρι 1 ευρώ για να το αγοράσω,απο κει και πάνω για μένα πάντα δεν αξίζει *άρχισε να μου κολλάει κι ο Safari,γαμώ cortan@ με 10.6.8 δεν είχα θέμα wi-fi,δυστυχώς άλλη μια μέρα Lion (δεν πρόλαβα το Σ/Κ) Να σας ρωτήσω κατι? Σας λεει κατι η λέξη FreeBSD? ΙΔΙΑ λέμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 @Mercyful_Fate πάρε ένα backup και παίξε με το Lion,αν μιλάμε για hackintosh (δλδ free αναβάθμιση,ή υποβάθμιση καλύτερα). Εγώ προσωπικά έδινα μέχρι 1 ευρώ για να το αγοράσω,απο κει και πάνω για μένα πάντα δεν αξίζει χμ... backup ότι έχει κρατήσει το Time Machine. Έτσι κι αλλιώς, αν όντως υπάρχει θέμα με το performance, θα κράξουν πολύ και θα βγάλουν κανένα patch στο μέλλον. Οπότε το προχωράω και ότι κάτσει. Άλλωστε ειναι μαθημένα τα βουνά στα χιόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 χμ... backup ότι έχει κρατήσει το Time Machine. Έτσι κι αλλιώς, αν όντως υπάρχει θέμα με το performance, θα κράξουν πολύ και θα βγάλουν κανένα patch στο μέλλον. Οπότε το προχωράω και ότι κάτσει. Άλλωστε ειναι μαθημένα τα βουνά στα χιόνια... Χε χε,κι εγώ περίμενα λύση για Wi-fi και performance στο 10.7.1,μετά στο 10.7.2 και τώρα λέω να μη περιμένω το 10.7.3 Για μένα deal breakers είναι το Mission Control και η απόδοση κυρίως και από κει και πέρα το wi-fi και άλλα μικρά glitches. Καλή δύναμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν, το upgrade ήταν πολύ πιο εύκολο απ' ότι περίμενα. Το έκανα ακολουθόντας αυτόν τον οδηγό, και δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός από την κάρτα ήχου. Τώρα πατσάρω το DSDT.aml για τον ήχο, και ελπίζω να δουλέψει. Αύριο θα κάνω update σε 10.7.2, hopefully χωρίς "σπασίματα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Να σας ρωτήσω κατι? Σας λεει κατι η λέξη FreeBSD? Nαι μου λέει. Πού το πάς? Προετοιμάζομαι να αναβαθμίσω τον hackintosh σε Lion, αλλά από τις 2-3 τελευταίες σελίδες που διαβασα αποκόμισα μια αίσθηση απογοήτευσης για την απόδοση των Lion. Τι με συμβουλεύετε? Να βάλω Lion ή να μείνω στο SL? Η αλήθεια είναι ότι με τρώει λίγο να δοκιμάσω το iCloud. H άποψή μου είναι μείνε στο Snow Leopard (εκτός και αν μπορείς να το εγκαταστήσεις δοκιμαστικά - χωρίς έξτρα κόστος - και εφόσον πρώτα έχεις πάρει ένα ολοκληρωμένο backup). Απ ό,τι λένε τελικά η Apple θα βγάλει icloud για SL με το 10.7.9. update. Αν δε βγάλει θα είναι άσχημο για όλους τους κατόχους SL να μη μπορούν να χρησιμοποιήσουν iCloud και φυσικά θα το κάνει για να σε "αναγκάσει" να αναβαθμίσεις σε Lion. Εδώ δεν αναβάθμισα σε Vista και δεν με ένοιαζε το DirectX10 (μέχρι που η MS έβγαλε τα Windows 7 που είναι ένα σωστό λειτουργικό...), δε θα κάτσω να σκάσω για το iCloud και η άποψή μου είναι πως στο τέλος θα βρεθεί τρόπος να υποστηριχθεί στο SL, ακόμα και αν η Apple δεν το υποστηρίξει επίσημα. Αντί να κάτσει η Apple να κάνει τα αυτονόητα και να επαναφέρει το expose που το ζητάνει ΟΛΟΙ, κάθεται και κάνει την δύσκολη για το iCloud...Η απουσία expose και Rozetta στο Lion είναι απαράδεκτη για ένα απλό update λειτουργικού...Ακόμα και τα full screen aps θα μπορούσε πιστεύω να τα ενεργοποιήσει με ένα update για SL. Πήρε ένα πολύ καλό και σταθερό λειτουργικό και το χάλασε...και εγώ για τέτοιο λειτουργικό δεν πληρώνω. το XCode 4.2 είναι διαθέσιμο για SL από το developer center βλέπω με ένα search το JDK7 της Oracle δεν παίζει σε SL; @Mercyful_Fate πάρε ένα backup και παίξε με το Lion,αν μιλάμε για hackintosh (δλδ free αναβάθμιση,ή υποβάθμιση καλύτερα). Εγώ προσωπικά έδινα μέχρι 1 ευρώ για να το αγοράσω,απο κει και πάνω για μένα πάντα δεν αξίζει *άρχισε να μου κολλάει κι ο Safari,γαμώ cortan@ με 10.6.8 δεν είχα θέμα wi-fi,δυστυχώς άλλη μια μέρα Lion (δεν πρόλαβα το Σ/Κ) ΙΔΙΑ λέμε!!! Γύρισε σε SL 10.6.7 και κάνε όλα τα άλλα updates και θα βρεις την υγειά σου. Όλα λειτουργούν τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχω το παραμικρό θέμα με το 10.6.8 οπότε πήγα σε αυτό,θέλω και τον καινούριο Safari(είναι ο βασικός μου browser σε Mac OS) και δεν παίζει σε 10.6.7 Πριν ξηλώσω το Lion έτρεξα μερικά "τεστάκια" βασικής χρήσης,να βοηθήσω και αυτούς που ρωτάνε. *To image του Parallels είναι το ίδιο (Windows XP SP3) *Πάνω κάτω είχαν τα ίδια προγράμματα εγκατεστημένα,ακριβώς τα ίδια να εκκινούν μετά το boot *Έτρεξα Repair Permissions και Daily,Weekly,Monthly scripts πριν τα τρέξω όποιος θέλει τα δέχεται,όποιος δεν θέλει όχι. Έχω το MBP 13" 2010 με C2D,ίσως τα καινούρια του '11 να τα πάνε καλύτερα με το Lion. skip ένα "update" για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχω το παραμικρό θέμα με το 10.6.8 οπότε πήγα σε αυτό,θέλω και τον καινούριο Safari(είναι ο βασικός μου browser σε Mac OS) και δεν παίζει σε 10.6.7 Πριν ξηλώσω το Lion έτρεξα μερικά "τεστάκια" βασικής χρήσης,να βοηθήσω και αυτούς που ρωτάνε. *To image του Parallels είναι το ίδιο (Windows XP SP3) *Πάνω κάτω είχαν τα ίδια προγράμματα εγκατεστημένα,ακριβώς τα ίδια να εκκινούν μετά το boot *Έτρεξα Repair Permissions και Daily,Weekly,Monthly scripts πριν τα τρέξω όποιος θέλει τα δέχεται,όποιος δεν θέλει όχι. Έχω το MBP 13" 2010 με C2D,ίσως τα καινούρια του '11 να τα πάνε καλύτερα με το Lion. skip ένα "update" για μένα Τα σπάει το Snow Leopard! Στο λεγα εγώ Να σε ρωτήσω, ποια version του Safari εννοείς? (ακριβώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaseto Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχω το παραμικρό θέμα με το 10.6.8 οπότε πήγα σε αυτό,θέλω και τον καινούριο Safari(είναι ο βασικός μου browser σε Mac OS) και δεν παίζει σε 10.6.7 Πριν ξηλώσω το Lion έτρεξα μερικά "τεστάκια" βασικής χρήσης,να βοηθήσω και αυτούς που ρωτάνε. *To image του Parallels είναι το ίδιο (Windows XP SP3) *Πάνω κάτω είχαν τα ίδια προγράμματα εγκατεστημένα,ακριβώς τα ίδια να εκκινούν μετά το boot *Έτρεξα Repair Permissions και Daily,Weekly,Monthly scripts πριν τα τρέξω όποιος θέλει τα δέχεται,όποιος δεν θέλει όχι. Έχω το MBP 13" 2010 με C2D,ίσως τα καινούρια του '11 να τα πάνε καλύτερα με το Lion. skip ένα "update" για μένα Αυτά τα συγκριτικά με ποια έκδοση του Lion είναι; Με την 10.7.2? Έχει σημασία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα