alexzgt4 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Πολύ καλησπέρα σας. Από προχθές με το update τα προβλήματα συνεχίζουν. Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν σχεδόν συνέχεια (πάει το αθόρυβο μακ), η μπαταρία κρατάει τον μισό χρόνο και κάποιες εφαρμογές (safari, mail, msn) όταν πάω να γράψω κάτι κολλάνε. Τι σκατά μπορεί να φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 το lion;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Πολύ καλησπέρα σας. Από προχθές με το update τα προβλήματα συνεχίζουν. Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν σχεδόν συνέχεια (πάει το αθόρυβο μακ), η μπαταρία κρατάει τον μισό χρόνο και κάποιες εφαρμογές (safari, mail, msn) όταν πάω να γράψω κάτι κολλάνε. Τι σκατά μπορεί να φταίει? Update σε Lion ή το update του Lion; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Το update στο lion από 10.7.1 σε 10.7.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Αφού κόντεψα να το σπάσω, τελικά μάλλον διορθώθηκε Τον έκλεισα και τον άνοιξα μετά από 5 λεπτά και όλα φαίνεται να δουλεύουν σωστά(οι επανεκκινήσεις δεν έκαναν τπτ)! θα δείξουν οι επόμενες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Αφού κόντεψα να το σπάσω, τελικά μάλλον διορθώθηκε Τον έκλεισα και τον άνοιξα μετά από 5 λεπτά και όλα φαίνεται να δουλεύουν σωστά(οι επανεκκινήσεις δεν έκαναν τπτ)! θα δείξουν οι επόμενες μέρες. Κάνε ένα clean install το Snow Leopard και αναβάθμισε μέχρι 10.6.7 και θα είσαι κομπλέ...να χαρείς και το expose! Το πιο σταθερό Mac OS X λειτουργικό αυτή τη στιγμή.. Το Lion απλά ---> FAIL μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Βασικά με Snow leopard το δούλεψα μόνο ένα μήνα περίπου, οπότε έχω μάθει το lion και με έχει βολέψει πολύ. Το mission control και το launchpad τα χρησιμοποιώ συνέχεια. Νομίζω πως απλά είναι θέμα συνήθειας κάποια πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Κάνε ένα clean install το Snow Leopard και αναβάθμισε μέχρι 10.6.7 και θα είσαι κομπλέ...να χαρείς και το expose! Το πιο σταθερό Mac OS X λειτουργικό αυτή τη στιγμή.. Το Lion απλά ---> FAIL μέχρι τώρα. πολλά είναι το Lion αλλά σίγουρα δεν είναι ασταθές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 πολλά είναι το Lion αλλά σίγουρα δεν είναι ασταθές. Το Snow Leopard είναι πολύ πιο σταθερό από το Lion... Βασικά με Snow leopard το δούλεψα μόνο ένα μήνα περίπου, οπότε έχω μάθει το lion και με έχει βολέψει πολύ. Το mission control και το launchpad τα χρησιμοποιώ συνέχεια. Νομίζω πως απλά είναι θέμα συνήθειας κάποια πράγματα. Δεν αντιλέγω πως μπορεί να είναι θέμα συνήθειας, αλλά το Expose δε συγκρίνεται. Δυστυχώς η Apple πήρε ένα πολύ καλό ίσως το καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης παραθύρων και το κατέργησε. Έπρεπε τουλάχιστον να το αφήσει ως επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 πως είναι πιο σταθερό δηλαδή;Στέκεται στο ένα πόδι για περισσότερη ώρα; Τι εννοείς ΠΙΟ σταθερό;Δεν κρασσάρει,δεν κολάει,δεν δεν δεν,για το συγκεκριμένο θέμα της σταθερότητας απλά ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα,άλλα ναι υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 καλά τόσο καιρό ένας μάγκας μορτης να επαναφέρει την λειτουργία του expose δεν εχει υπάρξει? φαντάζομαι πως δεν ειναι και το πιο δυσκολο πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 πως είναι πιο σταθερό δηλαδή;Στέκεται στο ένα πόδι για περισσότερη ώρα; Τι εννοείς ΠΙΟ σταθερό;Δεν κρασσάρει,δεν κολάει,δεν δεν δεν,για το συγκεκριμένο θέμα της σταθερότητας απλά ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα,άλλα ναι υπάρχουν Όταν λειτουργούν οι ανεμιστήρες περισσότερο, γιατί έχει χειρότερη διαχείριση μνήμης (και γι αυτό και χρειάζεται περισσότερη μνήμη) και κάποιες φορές κολλάει το σύμπαν με τον flash player; Αυτό δεν το θεωρώ σταθερότητα. Ούτε θεωρώ σταθερότητα την απουσία της Rozetta. Oύτε θεωρώ σταθερότητα το τρεμόπαιγμα του wifi...πού σε κάποια pc χάνει το σήμα έτσι ξαφνικά και μετά χάνει και τον κωδικό του wifi δικτύου (wep/wpa). EDIT: Ξέχασα να αναφέρω με μερικά προγράμματα κολλάει επίσης, βλέπε opera, msn messenger, parallels κτλ Στην καλύτερη θελουν force quit. Πολλοί εκτυπωτές/scanners δε δουλεύουν. Γενικά με το merging του Lion με λειτουργίες του iOS τα έκαναν θάλασσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 καλά τόσο καιρό ένας μάγκας μορτης να επαναφέρει την λειτουργία του expose δεν εχει υπάρξει? φαντάζομαι πως δεν ειναι και το πιο δυσκολο πράγμα. πιστευω λογω της κλειστης φυσης του λειτουργικου μπορει να ειναι και αδυνατο. να χρειαζεται να πειραξει δλδ αρχεια και ρυθμισεις στα οποια δεν εχει προσβαση... εμενα παντως μια χαρα μεχει βολεψει και το mission control λιγες μερες τωρα που το χρησιμοποιω... ουτε μου εχει βγαλει προβληματα με θερμοκρασιες, wifi, μπαταρια κλπ εκτος απο κατι ψιλα στον safari... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Όταν λειτουργούν οι ανεμιστήρες περισσότερο, γιατί έχει χειρότερη διαχείριση μνήμης (και γι αυτό και χρειάζεται περισσότερη μνήμη) και κάποιες φορές κολλάει το σύμπαν με τον flash player; Αυτό δεν το θεωρώ σταθερότητα. Ούτε θεωρώ σταθερότητα την απουσία της Rozetta. Oύτε θεωρώ σταθερότητα το τρεμόπαιγμα του wifi...πού σε κάποια pc χάνει το σήμα έτσι ξαφνικά και μετά χάνει και τον κωδικό του wifi δικτύου (wep/wpa). EDIT: Ξέχασα να αναφέρω με μερικά προγράμματα κολλάει επίσης, βλέπε opera, msn messenger, parallels κτλ Στην καλύτερη θελουν force quit. Πολλοί εκτυπωτές/scanners δε δουλεύουν. Γενικά με το merging του Lion με λειτουργίες του iOS τα έκαναν θάλασσα. Προσωπικά: 1.Δεν λειτουργούν περισσότερο οι ανεμιστήρες.Η διάρκεια μπαταρίας είναι στα ίδια (λίγο λιγότερο αλλά είναι πλέον ενεργοποιημένο το full disk encryption) 2.Απο το Activity Monitor βλέπω 1.5 Giga ελεύθερα από τα 4 3.Το flash είναι στα ίδια χάλια όπως σε κάθε OSX,δεν μου έχει κολλήσει το σύμπαν 4.H Rosetta μου είναι αδιάφορη γιατί δεν χρειάζομαι παλιά Apps,δεν έχει σχέση με την σταθερότητα αυτό 5.Το Wi-Fi δεν το κρατάει μετά το sleep και χάνει τον κωδικό,πρόβλημα να χάνει το σήμα κατά την λειτουργία δεν υπάρχει. Mε το Parallels δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα,msn δεν χρησιμοποιώ και opera δεν βάζω σε laptop γιατί είναι ενεργοβόρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Προσωπικά: 1.Δεν λειτουργούν περισσότερο οι ανεμιστήρες.Η διάρκεια μπαταρίας είναι στα ίδια (λίγο λιγότερο αλλά είναι πλέον ενεργοποιημένο το full disk encryption) 2.Απο το Activity Monitor βλέπω 1.5 Giga ελεύθερα από τα 4 3.Το flash είναι στα ίδια χάλια όπως σε κάθε OSX,δεν μου έχει κολλήσει το σύμπαν 4.H Rosetta μου είναι αδιάφορη γιατί δεν χρειάζομαι παλιά Apps,δεν έχει σχέση με την σταθερότητα αυτό 5.Το Wi-Fi δεν το κρατάει μετά το sleep και χάνει τον κωδικό,πρόβλημα να χάνει το σήμα κατά την λειτουργία δεν υπάρχει. Mε το Parallels δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα,msn δεν χρησιμοποιώ και opera δεν βάζω σε laptop γιατί είναι ενεργοβόρος Δε μιλάω μόνο για τις δικές σου εμπειρίες. Μιλάω γενικά. To 1 και 5 έχουν ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο. To flash είναι ακόμα χειρότερο στο lion. Εμένα με snow leopard 10.6.7 και έχω 1.1gb active και 2.2gb free (μαζί με opera να τρέχει που καταναλώνει αρκετή μνήμη). Τεσπά, απόψεις είναι, προσωπικά για μένα το lion δεν αξίζει ακόμα με τίποτα και κυρίως δεν έχει κάτι καλύτερο - στα δικά μου κριτήρια - από Snow Leopard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα