Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.7 Lion

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ έβαλα το Lion και στα 2 μηχανήματα μου αρχικά (iMac C2D 2GHz,3GB Ram,ATi X1600-Macbook Pro 13,3" C2D 2,4GHz,4GB Ram,OCZ Vertex 2 120GB, GeForce 320M)

Στον iMac δε παρατηρησα καποιου είδους Lag, αλλά έτρωγε αδικαιολόγητα πολύ μνήμη!! Οποτε Restore με Time Machine και πίσω στην χιονισμένη λεοπάρδαλη!!

Στο Macbook Pro μπορώ να πώ πως πετάει και εκεί μου είναι πολύ πιο χρήσιμο όλο το πακέτο του Lion (FullScreen,Gestures,κτλ.)

Το μόνο πρόβλημα που είχα (και έχω) με το Lion ειναι στο Macbook πως όταν πατάω τα κουμπια να μειωθει/αυξηθει η ενταση δεν κανει τίποτα!! Μου βγάζει στιγμιαία το μεγάφωνο με μια διακεκομένη γραμμή!!Δηλαδή βλέποντας μια ταινια ή ακομη και βιντεάκι στο youtube δε μπορω να κανω κατι για την ένταση παρα μονο με τα on-screen controls...

Ψάχνωντας στα Apple support forums άλλαξα κάτι ρυθμισεις μέσω του Audio MIDI Setup αλλά και πάλι δεν.... καμία ιδέα??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 787
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημερα,για να μην ανοιγω νεο θεμα ας ρωτησω εδω: οταν τραβαω μια φωτογραφια με το photobooth,της βαζω διαφορα effects και μετα παταω αποστολη με email. Η φωτογραφια σε αυτον που τη στελνω δε φαινεται,κατι κινεζικα βλεπει! Τι μπορει να φταιει;

Να σημειωσω οτι εχεω δοκιμασει και σε αλλο ατομο μηπως ειχε το προβλημα αυτος,αλλα τα ιδια και στους 2 γινεται!

Lion εχω αν βοηθαει αυτο.

Ευχαριστω

παιδιά ξέρετε πως μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση το gimp? δοκίμασα την έκδοση για leopard όπως διάβασα αλλά ρωτούσε πού υπάρχει το Χ11 ( μέσα σε ποιό πρόγραμμα) και δεν έχω ιδέα ούτε πού είναι ούτε τι είναι αυτό.

παιδιά ξέρετε πως μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση το gimp? δοκίμασα την έκδοση για leopard όπως διάβασα αλλά ρωτούσε πού υπάρχει το Χ11 ( μέσα σε ποιό πρόγραμμα) και δεν έχω ιδέα ούτε πού είναι ούτε τι είναι αυτό.

Εμένα πάντως το X11 βρίσκεται στο utilities.Το είχα από το snow leopard εκεί.Δυστυχώς δεν έρχεται με to lion και κατα την εγκατάσταση του snow είναι προεραιτικό.

Ε τίποτα ιδιαίτερο , πάντως είναι τρομερό πώς βρίσκουν τον τρόπο να σου πάρουν 30 δολλάρια , τσουπ νέο λειτουργικό κάθε τόσο χωρίς ουσιαστικές αλλαγές που θυμίζει δήθεν ios με το launchpad ! :devil:

Από κάθε άλλη άποψη εντάξει ... :rolleyes:

Ε τίποτα ιδιαίτερο , πάντως είναι τρομερό πώς βρίσκουν τον τρόπο να σου πάρουν 30 δολλάρια , τσουπ νέο λειτουργικό κάθε τόσο χωρίς ουσιαστικές αλλαγές που θυμίζει δήθεν ios με το launchpad ! :devil:

Από κάθε άλλη άποψη εντάξει ... :rolleyes:

Ουσιαστική άλλαγή δεν είναι η ασφάλεια που ειναι σαφώς ανώτερη στο Lion? Ουσιαστική χρηστική αλλαγή δεν ειναι τα επιπλεον gestures? (αν εχεις βεβαια MT ή MBP) ουσιαστική δεν ειναι η εκμεταλευση νεων τεχνολογιών που χει το Lion? Ουσιαστικα το Fullscreen δεν ειναι παρα πολυ καλο κ βολικο για μικρες οθονες σαν των Air 11"/Pro 13"?

Το χουμε ξαναπει, το Lion ειναι για καινουργια/ή δυνατα Macs, οχι για παλιότερα!! Όσο δε λεει στα παλιοτερα αλλο τοσο λεει στα καινουργια! cool.png

Ουσιαστική άλλαγή δεν είναι η ασφάλεια που ειναι σαφώς ανώτερη στο Lion? Ουσιαστική χρηστική αλλαγή δεν ειναι τα επιπλεον gestures? (αν εχεις βεβαια MT ή MBP) ουσιαστική δεν ειναι η εκμεταλευση νεων τεχνολογιών που χει το Lion? Ουσιαστικα το Fullscreen δεν ειναι παρα πολυ καλο κ βολικο για μικρες οθονες σαν των Air 11"/Pro 13"?

Το χουμε ξαναπει, το Lion ειναι για καινουργια/ή δυνατα Macs, οχι για παλιότερα!! Όσο δε λεει στα παλιοτερα αλλο τοσο λεει στα καινουργια! cool.png

Καλά για την ασφάλεια συμφωνώ ! :rolleyes:

Δηλαδη κατα την γνωμη σαςειναι πολλα τα 24 ευρω για την αλλαγη λειτουργικου και τις αλλαγες που εχει;

Εντάξει μη μαλώνετε , απλώς θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο διαφορετικό από το snow leopard ! :rolleyes:

Εμένα σε mbp 2008 aluminum και το lion πάει σφαίρα! Και τρέχει και από εξωτερικό σκληρό σε usb2! Αλλά ο καημός μου είναι που δεν έχει βγει ακόμα κάνα spaces - expose για lion. Έχετε βρει τίποτα ρε παιδιά σε 3rd party;

Από θερμοκρασίες πως πας ixthy; Έχεις και εσύ αυξημένες όπως είναι ένα από τα προβλήματα που διαβάζω συχνά; Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν περισσότερο;

Εντάξει μη μαλώνετε , απλώς θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο διαφορετικό από το snow leopard ! :rolleyes:

οχι βρε δεν μαλωνουμε...μια οικογενεια ειμαστε :mrgreen:

Από θερμοκρασίες πως πας ixthy; Έχεις και εσύ αυξημένες όπως είναι ένα από τα προβλήματα που διαβάζω συχνά; Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν περισσότερο;

Σε μένα ίδιες με Snow... Αν και γενικά το μηχάνημά μου αυτή τη στιγμή δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος μάρτυρας, γιατί έτσι και αλλιώς σηκώνει υψηλές θερμοκρασίες και σκέφτομαι να το πάω service. Το μόνο περίεργο είναι ότι όταν τρέχω vista οι θερμοκρασίες φαίνονται normal!

Σε μένα ίδιες με Snow... Αν και γενικά το μηχάνημά μου αυτή τη στιγμή δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος μάρτυρας, γιατί έτσι και αλλιώς σηκώνει υψηλές θερμοκρασίες και σκέφτομαι να το πάω service. Το μόνο περίεργο είναι ότι όταν τρέχω vista οι θερμοκρασίες φαίνονται normal!

Ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό το τελευταίο με κούφανε και με προβλημάτισε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...