Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.7 Lion

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια ουσιαστική και μεγάλη διαφορά που βλέπω είναι η πιο σωστή κατανάλωση μνήμης RAM.

Δεν τρώει τόσο πολύ όσο προηγουμένως. Ελπίζω στις επόμενες αναβαθμίσεις να τρώει ακόμα λιγότερη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 787
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ΜΕ συγχωρείτε ρε παιδιά αλλά που είδατε καλύτερη συμπεριφορα του συστήματος στη διαχείριση μνήμης και με ποια στην τελική κριτήρια το κρίνετε αυτό?

Διαφορετική ποσότητα διαθέσιμης ram και διαφορετικά start up options οδηγούν σε τελείως διαφορετικά αποτελέσματα

Σε imac ι5 27" με 4 bg ram τα πράγματα είναι τραγικά............

Τρέχει finder, mail. pages (ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ) και safari με ένα μονο tab (insomnia) και η ram είναι 1,71gb used kai 2,29 gb free.......εεεεεε??????? ναι!!!!!!!!!

Άσε που το i mac ΚΑΙΓΕΤΑΙ όταν η cpu είναι στο 2% με 7% χρήση και είμαι και σε δωμάτιο με κλιματισμό στους 24 βαθμούς..........δείτε screenshot

ΑΝΤE ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΠΑΛΙ για το γ@μW LION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στην τελική το update δεν κάνει τίποτε πέρα από όσα λέει ότι κάνει ..... δηλαδή ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΕ

post-80037-0-09775300-1313658995_thumb.png

ΜΕ συγχωρείτε ρε παιδιά αλλά που είδατε καλύτερη συμπεριφορα του συστήματος στη διαχείριση μνήμης και με ποια στην τελική κριτήρια το κρίνετε αυτό?

Διαφορετική ποσότητα διαθέσιμης ram και διαφορετικά start up options οδηγούν σε τελείως διαφορετικά αποτελέσματα

Σε imac ι5 27" με 4 bg ram τα πράγματα είναι τραγικά............

Τρέχει finder, mail. pages (ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ) και safari με ένα μονο tab (insomnia) και η ram είναι 1,71gb used kai 2,29 gb free.......εεεεεε??????? ναι!!!!!!!!!

Άσε που το i mac ΚΑΙΓΕΤΑΙ όταν η cpu είναι στο 2% με 7% χρήση και είμαι και σε δωμάτιο με κλιματισμό στους 24 βαθμούς..........δείτε screenshot

ΑΝΤE ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΠΑΛΙ για το γ@μW LION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στην τελική το update δεν κάνει τίποτε πέρα από όσα λέει ότι κάνει ..... δηλαδή ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΕ

Εχεις δικίο για την μνήμη,αλλά ο σκληρός σου είναι αρκετά ζεστός.Με 33 ambient ο velociraptor στον iMac 24"(9.1) δεν ξεπερνάει τους 50 βαθμούς με περισσότερη δουλειά από τον δικό σου.....

Δεν έχω δοκιμάσει τι θα γίνει αν θα βγάλω τα 4 από τα 8 GB ram αλλα σε συγκρισή με το snow στο ακριβως ίδιο hardware ,το lion απλά σπέρνει..... και χωρίς clean install.....χαλάλι του τα 2GB ram που τρώει ώρες ώρες.

Με τα 8gb πετάει το lion.grin.png

Συστήνω αναβάθμιση οπωσδήποτε!

Μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορώ να εκλάβω την πρόταση αυτή... εν έτη 2011 να χρειαζόμαστε 8gb ram για να τρέχει αξιοπρεπώς λειτουργικό σύστημα.

Μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορώ να εκλάβω την πρόταση αυτή... εν έτη 2011 να χρειαζόμαστε 8gb ram για να τρέχει αξιοπρεπώς λειτουργικό σύστημα.

ενω εν ετη 2011 να σερβιρει μηχανήματα με 5400rp σκληρους? χα

alexzzz : Σιγά χαλάρωσε.52 ευρώ πλήρωσα στην crucial (με τα μεταφορικά μέσα).

Δεν έχει σημασία πόσα πλήρωσες. Σημασία έχει ότι είναι παράλογο το λειτουργικό να χρειάζεται 8gb απλά και μόνο για να σταθεί. Με 4gb στον imac και στο air έχω θέματα στις πιο απλές δουλειές, το έχω ξαναγράψει. Σερφάρισμα και λίγο office, αυτό είναι όλο.

Δεν έχει σημασία πόσα πλήρωσες. Σημασία έχει ότι είναι παράλογο το λειτουργικό να χρειάζεται 8gb απλά και μόνο για να σταθεί. Με 4gb στον imac και στο air έχω θέματα στις πιο απλές δουλειές, το έχω ξαναγράψει. Σερφάρισμα και λίγο office, αυτό είναι όλο.

ρε παιδια που τα ειδατε τα 8gb ram τουλαχιστων 2 gb λεει οτι θελει και το εχω δει σε mbpro με 4 gb και πεταει.

ρε παιδια που τα ειδατε τα 8gb ram τουλαχιστων 2 gb λεει οτι θελει και το εχω δει σε mbpro με 4 gb και πεταει.

8gb προτείνει ο skiabox για να τρέχει απροβλημάτιστα το lion. Εγώ με τα τελευταία air και imac που έχουν 4 έχω παράπονα και δεν πετάει.

Eιναι η υπερ-καταναλωτικη ''συνειδηση'' που τους εχουν περασει στην σημερινη εποχη.Σε ολους τους μακακιδες και πισακιδες.Η μνημη RAM εχει γινει η προεκταση του φαλου τους.Ενω στην πραγματικοτητα δεν χρειαζονται τοση RAM απλα τους εχει περασει σαν αναγκη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...