Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.7 Lion

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έλα μουτράκι εδώ είμαι με Firefox ανοιχτό κ το Sκitch που κάνω τα snapshots\

post-223301-0-15057100-1313263446_thumb.jpg

Σημείωση είμαι 10.7.2 Βετα 3

Μάλιστα...Πάνω κάτω τα ίδια έχουμε σε κατανάλωση. Σε ζηλεύω όμως γιατί έχεις 8GB μνήμη. :rolleyes: Thanks για τη βοήθεια και πάλι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 787
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σε όλα μου τα μηχανήματα κοιτάζω να έχω 6+ μνήμη την τελευταία 4ετια..

Δίνει άλλο αέρα και κάνει σιωπηλή αλλά ουσιαστική δουλειά.

Τίποτα φίλε μου η ισχύς εν τη ενώσει.. ;)

Γι'αυτο εκανες και την κριτική που έκανες γι'αυτο και σκέφτηκες και την άλλη λύση..

Μην σου γίνει αναγκαιότητα το Full Screen Apps τώρα γιατί θα έχεις πρόβλημα πάλι με το 10.8 :P

Το full screen apps είναι καλό, αλλά όχι απαραίτητο για μένα. Αυτό όμως που αναρρωτιέμαι είναι γιατί να κόβονται features! Η ύπαρξη του expose δεν εμποδίζει την ύπαρξη άλλων features και το αντίστροφο... Άλλωστε έχω πει πολλές φορές ότι το mission control θα μπορούσε να συνυπάρχει με το grid του spaces, ή με το all windows expose. Τα παράπονά μου με το lion έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες ελλείψεις. Δε λέω ότι δε μου αρέσουν κάποιες νέες ιδέες που έφερε.

Cham φορητό έχεις; Εάν ναι, πόσο πήγαν τα 8;

Έχω αυτόν στην υπογραφή μου,Samsung Dual Boot Hackintosh. Αγόρασα λίγο ακριβές μνήμες χαμηλότερου Voltage,πιο γρήγορες, αγόρασα και τις 2 σετακι δεν συμπλήρωσα,και με life time εγγύηση, υπήρχαν και πολύ πιο φτηνές. Εμένα αν θυμάμαι καλά κόστισαν γύρω στα 130-150 ευρώ.

Σε όλα μου τα μηχανήματα κοιτάζω να έχω 6+ μνήμη την τελευταία 4ετια..

Δίνει άλλο αέρα και κάνει σιωπηλή αλλά ουσιαστική δουλειά.

Δεν είναι λογική αυτή cham. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα με 4gb για την απλή χρήηση που κάνω σε imac και air... που να αρχίσω να δουλεύω και photoshop δηλαδή

Επειδή το Apple USB Modem δεν υποστηρίζεται πλέον στο Lion, σας αναφέρω δύο αντίστοιχες συσκευές που επiβεβαιωμένα λειτουργούν στο Lion.

Zoom Model 3095 V.92 USB Mini External Modem

US Robotics USR805637 USB Modem

Δεν είναι λογική αυτή cham. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα με 4gb για την απλή χρήηση που κάνω σε imac και air... που να αρχίσω να δουλεύω και photoshop δηλαδή

ποση ram μπορει να διαχειριστει το sl και ποση το lion? και επισης μπορει καποιος να συνδυασει 2+4 gb dimm

Επειδή το Apple USB Modem δεν υποστηρίζεται πλέον στο Lion, σας αναφέρω δύο αντίστοιχες συσκευές που επiβεβαιωμένα λειτουργούν στο Lion.

Zoom Model 3095 V.92 USB Mini External Modem

US Robotics USR805637 USB Modem

Μα ειναι δυνατον να μην υποστηριζεται? Το εχω το συγκεκριμενο μοντεμ, και βεβαια σπανια το χρησιμοποιω. Μπορει ομως να χρειαστει να το χρησιμοποιησω. Επισημο hardware της apple και δεν το υποστηριζουν? Με ποια λογικη? Για υα λιγα kilobytes ενος driver εντος του λειτουργικου;

Πραγματικα η apple πολλες φορες τα κανει δυσκολα διχως λογο πιστευω.

Επειδη θελω το μοντεμ να δουλευει, θα ψαξω να βρω καμια πατεντα, αλλα βρει και κανενας αλλος κατι σχετικο ας ποσταρει εδω.

ποση ram μπορει να διαχειριστει το sl και ποση το lion? και επισης μπορει καποιος να συνδυασει 2+4 gb dimm

16 TB το snow leopard και μάλλον το ίδιο για το lion.Στο δεύτερο ερώτημα,ναι.

Επειδή τρέχω δυο λειτουργικά εξίσου καλά, θέλω να είμαι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα, όλες τις ανάγκες και ότι αλλάζω αναβαθμίζω το κάνω μετά από δοκιμές (έχω αυτή την πολυτέλεια)και όχι μόνο από διάβασμα και specs.Γι'αυτο έχω προτάσεις μπορεί λίγο αιρετικές αλλά λειτουργικά άψογες και σίγουρα δοκιμασμένες.Για ότι δεν ξέρω,είχα,έχω, επιφυλάσσομαι η απλά σιωπώ.. :rolleyes:

Επειδή τρέχω δυο λειτουργικά εξίσου καλά, θέλω να είμαι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα, όλες τις ανάγκες και ότι αλλάζω αναβαθμίζω το κάνω μετά από δοκιμές (έχω αυτή την πολυτέλεια)και όχι μόνο από διάβασμα και specs.Γι'αυτο έχω προτάσεις μπορεί λίγο αιρετικές αλλά λειτουργικά άψογες και σίγουρα δοκιμασμένες.Για ότι δεν ξέρω,είχα,έχω, επιφυλάσσομαι η απλά σιωπώ.. :rolleyes:

Εσύ σαφέστατα έχεις τους λόγους σου για να διαλέξεις 6gb... εγώ μιλάω για τα δικά μου μηχανήματα με 4gb τα οποία αρκετές φορέα αγκομαχάνε στις πιο απλή χρήση. Όποτε δεν μπορούμε να εξισορροπούμε όλες τις περιπτώσεις, εκεί θέλω να καταλήξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...