tr3quart1sta Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 less is more Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Εχμ πλάκα έκανα για το άθλιο νέο UI του Lion που έχει καταργήσει εντελώς τα χρώματα από τα menus... χαχαχ Rollback δεν σου ταιριάζουν καθόλου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 less is more Lol βλέπεις Day 9? Less is more και Macro-hard, Micro-soft! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Για τον φίλο με το πρόβλημα με τον redeem code του lion, εγώ το είχα βάλει πειρατικά λόγο του ότι ήθελε 1+ εβδομάδα για να μου έρθει ο κωδικός. Σήμερα μου ήρθε λοιπόν, έκανα redeem και αμέσως άρχισε να μου το κατεβάζει από το app store. Μόλις τελείωσε με το κατέβασμα μου ζήτησε εγκατάσταση την οποία και έκανα (από περιέργεια). Στο app store μου το δείχνει και στα purchases και downloaded πλέον. Επίσης να πω ότι δεν είδα καμία διφορά εννοείται με το δεύτερο πέρασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ναι τελικά το έκανα και εγώ έτσι ακριβώς σήμερα. Πολύ εύκολα όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 τώρα δεν κράζουν τόσο το Lion! Λέτε να έπιασε η τακτική της Apple δώσε iOS στο λαό;;; για να το κράξεις πρέπει και να το δοκιμάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 για να το κράξεις πρέπει και να το δοκιμάσεις Και να μην είσαι τυφλά φανατικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Και να μην είσαι τυφλά φανατικός θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι (αν ήταν για μένα) Τελικά αναβάθμισα κι εγώ απο Snow Leopard,πέρασα τα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι (αν ήταν για μένα) Τελικά αναβάθμισα κι εγώ απο Snow Leopard,πέρασα τα 7 Δεν ήταν για σένα, ήταν για όλους αυτούς που μπορεί να έθαβαν υπό άλλες συνθήκες ένα προϊόν/πρόγραμμα/λειτουργικό αλλά επειδή είναι apple το θεωρούν κορυφή. πχ εγώ χωρίς να έχω δουλέψει σοβαρά σε snow leopard (όταν ξανά είχα mac είχα leopard) δεν τα θεωρώ σοβαρό λειτουργικό για δουλειά. Εφεδάκια, κολλήματα, δεξιά και αριστερά beach balls, πράγματα που μέχρι τώρα στο 4 χρόνων pc μου με seven δεν είχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 πέρα απο το office και κάποια προγράμματα που δεν υπάρχουν για Mac OS,ένας απο τους άλλους λόγους που δεν το πολυπαλεύω είναι το flash,υποφέρει το μηχάνημα και ψήνομαι κι εγώ μαζί. Στο Lion δεν διορθώθηκε οπότε no good for me (πέρα απο όλα τα άλλα) Snow Leopard μέχρι να σταματήσει η υποστήριξη,ή να τα φτύσει το macbook,άλλο mac ντεν έκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Apple seeds new build of OS X Lion 10.7.2 and iCloud for Mac to developers τελειωνετε να βαλουμε και μεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 για να το κράξεις πρέπει και να το δοκιμάσεις Και να μην είσαι τυφλά φανατικός Δεν είμαι φανατικός και ναι το Lion το δοκίμασα σε retail version. Για μένα το SL και το L παρόλο που δεν είναι τέλεια προϊόντα, ήταν πολύ μπροστά από άλλα OSs. Αν και το Lion ενσωματώνει κάποιες νέες ενδιαφέρουσες τεχνολογίες, για το Mac ecosystem, στο τέλος για μένα όλα αυτά μικρό καλό μου έκαναν. Η έλλειψη Rosetta, ειδικά όταν ακόμα παίζω Diablo 2 και η κατάργηση του all windows expose, αλλά και τόσων άλλων features για τα οποία έχω γράψει επανειλλημένως σε αυτό το forum και βαριέμαι να ξαναγράψω κάνουν πια το SL μια αναγκαιότητα για μένα. Σκέφτομαι κιόλας να αγοράσω και ένα ακόμα παλιό mac, για να μπορώ να εγκαθιστώ τα παλαιά λειτουργικά. Αυτή τη στιγμή αν με ρωτήσει κανείς τι δε μου αρέσει στα mac, είναι η αδυναμία να τρέξω παλιά λειτουργικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ο ρομαντισμός σαν έκφραση είναι πολύ γλυκός κ αποδεκτός είναι λίγο ασύμβατος όμως με τα προϊόντα της τεχνολογίας. Αν τον βάλεις λίγο στην άκρη θα ανακαλύψεις καινούριες σύγχρονες ομορφιές που σ'εμποδιζει να δεις.. Κάθε τι καινούριο μας ξενίζει στην αρχή γιατί μας χαλάει την ηρεμία να πίνουμε τον καφέ μας όπως παλιά μπροστά σ'αυτο,μας ξεβολευει,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το βολικό για εμάς είναι κακό για όλους. Παρ'ολα αυτά νομίζω ότι έχεις βρει την λύση με το δεύτερο mac που είπες,έτσι πραγματικά μπορείς να έχεις και αυτό που θέλεις κ να μην έχεις το "φρένο" στα καινούρια.Αυτή η σκέψη που έκανες φυσικά δηλώνει ότι και εσύ θέλεις να είσαι στην κόψη της τεχνολογίας. Και έμενα μ'αρεσε τρελά η 10.6.7 και είχα βολευτεί και δεν ήθελα ούτε καν την 10.6.8 παρόλα αυτά την παρόπλισα,την ευχαρίστησα για την συνεργασία μας και πήγα παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Έτοιμη κ η εμπειρία CUDA for Lion.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ο ρομαντισμός σαν έκφραση είναι πολύ γλυκός κ αποδεκτός είναι λίγο ασύμβατος όμως με τα προϊόντα της τεχνολογίας. Αν τον βάλεις λίγο στην άκρη θα ανακαλύψεις καινούριες σύγχρονες ομορφιές που σ'εμποδιζει να δεις.. Κάθε τι καινούριο μας ξενίζει στην αρχή γιατί μας χαλάει την ηρεμία να πίνουμε τον καφέ μας όπως παλιά μπροστά σ'αυτο,μας ξεβολευει,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το βολικό για εμάς είναι κακό για όλους. Παρ'ολα αυτά νομίζω ότι έχεις βρει την λύση με το δεύτερο mac που είπες,έτσι πραγματικά μπορείς να έχεις και αυτό που θέλεις κ να μην έχεις το "φρένο" στα καινούρια.Αυτή η σκέψη που έκανες φυσικά δηλώνει ότι και εσύ θέλεις να είσαι στην κόψη της τεχνολογίας. Και έμενα μ'αρεσε τρελά η 10.6.7 και είχα βολευτεί και δεν ήθελα ούτε καν την 10.6.8 παρόλα αυτά την παρόπλισα,την ευχαρίστησα για την συνεργασία μας και πήγα παρακάτω. αν κάτι είναι μούφα και δεν σου ταιριάζει γιατί να αναβαθμίσεις; εγώ 29$ δεν έχω για ένα λειτουργικό που θεωρώ ότι είναι χειρότερο απο τον προκάτοχο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα