kotlid Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μολις περελαβα και εγω το νεο μου imac και συπληρωσα την φοραμ για να παρω δωρεαν το lion. Ξερει κανεις ποσο περιπου κανουν να μουστειλουν το κωδικο για το lion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Στο τηλ. μου είπαν ότι σε περίπου 1 εβδομάδα θα με ειδοποιήσουν. Οπότε μάλλον τόσο θέλεις και εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Apple releases new Mac OS 10.7.2 seed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Apple releases new Mac OS 10.7.2 seed Εμφανώς μεγαλύτερα εικονίδια στο Lanchpad,Update στον Safari διορθώνοντας Bugs.Mac OS X Lion 10.7.2 (11C35) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Εμφανώς μεγαλύτερα εικονίδια στο Lanchpad,Update στον Safari διορθώνοντας Bugs.Mac OS X Lion 10.7.2 (11C35) ακόμα μεγαλύτερα εικονίδια;;; πόσο πια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αντί να βάλουν κάνα save as (αν είναι δυνατόν λειτουργικό να μην έχει αυτή την επιλογή) και να φτιάξουν το all windows expose, όλο μπούρδες!!! Να φάω τέτοια ήττα από την Apple δεν το περίμενα ποτέ! Και όχι τίποτε άλλο, αλλά αυτοί που έκραζαν όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις του Mac OS X που για μένα ήταν έτη φωτός μπροστά, τουλάχιστον από άποψη ευχρηστίας, τώρα δεν κράζουν τόσο το Lion! Λέτε να έπιασε η τακτική της Apple δώσε iOS στο λαό;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Lion Recovery Disk Assistant The Lion Recovery Disk Assistant lets you create Lion Recovery on an external drive that has all of the same capabilities as the built-in Lion Recovery: reinstall Lion, repair the disk using Disk Utility, restore from a Time Machine backup, or browse the web with Safari. Note: In order to create an external Lion Recovery using the Lion Recovery Assistant, the Mac must have an existing Recovery HD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Lion Recovery Disk Assistant The Lion Recovery Disk Assistant lets you create Lion Recovery on an external drive that has all of the same capabilities as the built-in Lion Recovery: reinstall Lion, repair the disk using Disk Utility, restore from a Time Machine backup, or browse the web with Safari. Note: In order to create an external Lion Recovery using the Lion Recovery Assistant, the Mac must have an existing Recovery HD. Τι χρειαζομαστε ; Επειδη δεν πολυκαταλαβα, ενα στικακι αρκει ; Edit : κατι λεει για ενα Recovery HD, που το κανουμε και ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Κυκλοφόρησε πρόγραμμα η Apple που τα κάνει όλα μόνο του.> http://support.apple.com/kb/DL1433 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Σε αυτο αναφερομαι, αλλα οι πληροφοριες που μας δινει ειναι λιγες, μη κανουμε και καμια μαμακια και χασουμε τιποτε αρχεια Και κατι αλλο, εχω κανει bootable backup to Lion με το SuperDuper, θα χρειαστω το lion recovery assistant ή ειμαι καλυμενος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Σε αυτο αναφερομαι, αλλα οι πληροφοριες που μας δινει ειναι λιγες, μη κανουμε και καμια μαμακια και χασουμε τιποτε αρχεια Και κατι αλλο, εχω κανει bootable backup to Lion με το SuperDuper, θα χρειαστω το lion recovery assistant ή ειμαι καλυμενος ; Όταν αγοράζεις το lion στο κατεβάζει σε ένα κρυφό παρτισιον πριν στο εγκαταστήσει.. Αυτό το παίρνει μετά και στο κάνει Bootable αν έχεις κάνει το ίδιο με άλλον τρόπο είσαι οκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Όταν αγοράζεις το lion στο κατεβάζει σε ένα κρυφό παρτισιον πριν στο εγκαταστήσει.. Αυτό το παίρνει μετά και στο κάνει Bootable αν έχεις κάνει το ίδιο με άλλον τρόπο είσαι οκ.. Εχω κανει mirror το Macintosh HD σε εξωτερικο σκληρο (ειναι bootable), ΟΚ, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Παίδες πρέπει σε επόμενο update να μην υπάρχει στο Lion άλλο χρώμα πέρα από το γκρι! Γιατί ακόμα τα εικονίδια έχουν χρώμα και δεν έχουν εκείνο το υπέροχο γκρι των menus??? Πότε επιτέλους η apple θα σεβαστεί τους έχοντες αχρωματοψία; Αρκεί βέβαια να μην έχουν αχρωματοψία στο γκρι!!!!! (Αν και αυτό μόνο για γέλια δεν είναι αλλά μάλλον για κλάματα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Από εδώ δεν κατάφερες να κάνεις κάτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Από εδώ δεν κατάφερες να κάνεις κάτι ? Εχμ πλάκα έκανα για το άθλιο νέο UI του Lion που έχει καταργήσει εντελώς τα χρώματα από τα menus... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα