petros666 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μαλλον θα πάρεις κάποιο freepass (δεν ξέρω πως να το ονομάσω) για να μπορέσεις να το κανεις download από το appstore, μετά δεν είναι τίποτε, τρέχεις το αρχείο που κατέβηκε και το λειτουργικο εγκαθισταται μονο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω μία ερώτηση. Εγώ που αγόρασα το mac μου πριν λίγες μέρες, θα δικαιούμουν το lion δωρεάν. Ρώτησα στο μαγαζί που το αγόρασα και μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακόμα( μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα ξέρουν). Αν τελικά το πάρω, θα πρέπει να πάω το mac από εκεί για να το περάσουν αυτοί. Λογικά δεν θα μου δώσουν cd ή stickάκι. Αν αργότερα θέλω να κάνω format πως θα το κάνω αφού ούτε θα το έχω κατεβάσει? Θα επικοινωνήσεις μαζί τους και θα σου στείλουν Redem Code.Από εκεί και πέρα εχει αναλυτικές οδηγίες και επιλογές η Apple στην ιστοσελίδα της για εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Λοιπόν, το πήγα και μου το πέρασε αυτός. Του πήγα και 1 stickaki και τα πέρασε και εκεί γιατί τα ήθελα μήπως κάποτε κάνω format. Το θέμα μου είναι πως το stickaki είναι μόνο για το δικό μου μηχάνημα {έτσι μου είπε(κάτι για firmware)}. Άν αργότερα θελήσω να αλλάξω σκληρό θα μπορώ να το περάσω από το stikaki ή θα το αναγνωρίζει σαν άλλο μηχάνημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αν μπεις στο AppStore και πατώντας alt πρέπει να στα ξανακατεβασει.Αν στο appstore δεν στο έχει στα purchased δεν είσαι νόμιμος. Επικοινώνησε με την Apple μόνο αυτή θα σου στείλει τους Σωστούς Κωδικούς. Οταν τα κάνεις install απο την Apple δεν χρειάζεσαι στικακι φτιάχνει κρυφό διαμέρισμα στον δίσκο σου. Μην περάσουν οι μέρες και χάσεις το δικαίωμα είναι κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Πατώντας alt δεν κάνει τίποτα. Αλλά αν την ώρα που ανοίγω το mac έχω πατημένω το alt, μου είχε πει, ότι θα μπορώ να το κάνω επαναφορά ή κατι σαν format. Το stickaki ήταν δική μου πρόταση μιας και δεν ήξερα τι παίζει. Πιθανόν να έχει δίκιο γιατί θεωρήτε ότι αγόρσα το mac με lion, δεν αγόρασα μόνο το λειτουργικό. Αλλιώς και τα SL θα μπορούσα να τα βάλω σε όσα μηχανήματα έχω μόνο με το cd από αυτο. Βέβαια δεν ξέρω σίγουρα και καλό θα ήταν να επικοινωνήσω με apple αλλά ξέρετε που πρέπει να πάρω τηλ.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 On the 20th of July 2011, Apple released Mac OS X 10.7 to the public and it became available on the App Store for only 29.99 $ . If it happens that you bought a new Mac machine between the 6th of June 2011 and the 21st of July, then you are entitled to have MAC OS X Lion for free , as your computer was shipped with OSX Snow Leopard. http://www.apple.com/macosx/uptodate/ Δες εδώ γιατί είμαι απο καρτοιντερνετ και δεν μπορώ να το ψάξω πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τελικά πήρα τηλ. στην apple και μου είπαν ότι πρέπει να ακολουθήσω μια διαδικασία γιατί αυτά που μου περάσαν δεν πρέπει να είναι γνήσια. Είναι το link που δίνεις Cham αλλά το ελληνικό. Έκανα την διαδικασία τους έστειλα και την απόδηξη και περιμένω αν θα εγκριθεί τώρα. Ευχαριστώ για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Και εγώ μόλις τώρα το έκανα και περιμένω απάντηση. Ξέρει κανείς πόση ώρα κάνει συνήθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δεν είναι ώρες. Στο τηλ. μου είπαν περίπου 1 βδομάδα . Από δευτέρα δηλαδή. Πάντως ξέρετε πώς θα το κατεβάσω αφού είναι ήδη εγκατεστημένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 1 εβδομάδα; είπα να είμαι νομιμός αλλά μια εβδομάδα δεν περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τελικά πήρα τηλ. στην apple και μου είπαν ότι πρέπει να ακολουθήσω μια διαδικασία γιατί αυτά που μου περάσαν δεν πρέπει να είναι γνήσια. Είναι το link που δίνεις Cham αλλά το ελληνικό. Έκανα την διαδικασία τους έστειλα και την απόδηξη και περιμένω αν θα εγκριθεί τώρα. Ευχαριστώ για την βοήθεια Λοιπόν την νομιμότητα την φτιάχνουμε,την εγκατάσταση θέλει κόπο,γιατί ο τύπος σου έκανε χαζομαρούλα. Θα βρεις έναν υπολογιστή με Snow θα κάνεις login στο appstore και απλά θα βάλεις τους κωδικούς και θα κατοχυρώσεις την κόπια δεν θα την κατεβάσεις απλά να υπαρχει στα purchased . Αυτή είναι η 100% νομιμότητα. Αν τώρα τα θέλεις όλα κατά γραμμα σωστά και στο installation,πρέπει να ξανα εγκαταστήσεις τα snow μέχρι 10.6.8 και φτου απ'την αρχή. @alexzzz και εγώ στην θέση σου το ίδιο θα έκανα αλλά μετά θα βρεθείς σε αυτή εδώ την θέση.Κρίνεις κ αποφασίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Και που θα βρούμε SL? Το να περάσω πάλι SL και μετά Lion είναι δύσκολη διαδικασία? Γιατί από Mac δεν ξέρω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δεν είχε DvD με Snow o υπολογιστής μέσα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzgt4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 CD είχε μέσα. Απλά δεν ξέρω τη διαδικασία. Είναι όπως τα γουιντοους? τώρα πρέπει να έχει 1 part ο δίσκος για να κάνω restor το lion. Μήπως μετά το ξανά-πέρασμα του lion γίνει και άλλο κομμάτι? Γενικά είμαι λίγο μπερδεμένος. Τέλος πάντων μάλλον πρώτα από όλα πρέπει να περιμένω να εγκριθεί και να πάρω τα lion και μετά δοκιμάζω και βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αλέκο τα πράγματα είναι τόσο απλά όσο κ τα Windows ίσως και απλούστερα η μόνη διαφορά είναι η επιλογή του Βοοτ από το DvD. Μετά την επιλογή γλώσσας θα επιλέξεις το disk utillities και εκεί θα δεις ακριβός πόσα partition έχεις και θα κάνεις ότι θέλεις. Τα Snow τώρα είναι διεκπεραιωτικα,μην τους δώσεις πολύ βάση, ούτε να κρατήσεις δεύτερο διαμέρισμα δίσκου γι'αυτα κ χάσεις χώρο. Σαφώς κ να είσαι ετοιμος από κωδικούς, Σαφώς και θα εγκριθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα