Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.7 Lion

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεπώς ο αγοραστής παίρνει τη συσκευή με ό,τι OS έχει και τελειώνει εκεί το θέμα.

Αν συμφωνούμε στο διαταυτα ας έχουμε φτάσει και από άλλο δρόμο_συλλογισμό, "δεν τρεχει.." :D

Το λάθος της Apple είναι αλλού ότι δεν σου είπε ποτέ ότι αν τα έχεις ήδη πάνω δεν μπορείς να τα ξανα_αγορασεις.

Εγώ π.χ αυτή την στιγμή πουλάω τον υπολογιστή μου και έχει πάνω και Lion θα δώσω κ ενα stickaki backup στον μελλοντικό κάτοχο και θα είμαι διαθέσιμος αν τα χρειαστεί να τα ξανα κατεβάσει με το iD μου όσες φορές θέλει δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.Αν τώρα αυτός θέλει να τα αγοράσει ξανά για δικούς του λόγους πρέπει να έχει snow 10.6.8 όταν μπει στο AppStore για να του επιτραπεί. Είναι λίγο παράδοξο..

Δεν υπάρχει τίποτα παράδοξο. Αυτό που λες είναι παράνομο. Δεν μπορείς να γίνεσαι μεταπωλητής του OS της Apple. Άμα θέλει ο άλλος να τα αγοράσει από το app store με δικό του id. Επίσης το SL κυκλοφορεί και σε retail και είναι και πάμφθηνο. Δε χρειάζεται να ασχολείσαι εσύ... Αν θες και μόνο αν θες του δίνεις τα DVDs της συσκευασίας και εννοείται ότι ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΙΣ. Δεν μπορείς να πουλάς software που δε σου ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα. Από κει και μετά αν δεν υπάρχει πια το SL ας πάει σε ένα Apple premium reseller να του περάσουν εκεί το OS με την κατάλληλη χρέωση.

Επίσης γιατί να ξανα-αγοράσεις κάτι που μπορείς να το κατεβάσεις άπειρες φορές;;; Για να κάνεις μεταπωλήσεις ή για να τα χαρίζεις;;; lol Αν λοιπόν θες να τα χαρίσεις... πες στον πελάτη σου να ανοίξει ένα δικό του apple id, και μπορείς να του το κάνεις δώρο το Lion μέσω του app store! LOL Δεν χρειάζεται να έχεις εσύ 2 ids! Ικανοποιημένος τώρα;

Επεξ/σία από ixthy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 787
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν θυμαμαι καλα, παιζουν καποιες απαιτησεις σε hardware, ψαξε να δεις αν τις καλυπτεις...

Για το 10.7.2 ξερουμε τπτ; Με το ζορι κρατιεμαι να μην το βγαλω...

Το έχω βάλει εγώ καμία διαφορά καλύτερα μην το βάλεις γιατί μετά μπορεί να μην στο βλέπει να στο δώσει UpDate.

post-223301-0-85673200-1312077416_thumb.png

Μήπως σου βλέπει και όπως να'ναι το μηχάνημα; Σου βγάζει πως είναι Early 2011 13" Macbook pro με geforce gt 330m 1024mb. Εκτός και αν έγινε καμμια τρελή αναβάθμιση και δεν το πήραμε χαμπάρι!

Edit: Μόλις πρόσεξα ότι ασχολείσαι με hackintosh, οπότε άκυρο το post.

Αν θυμαμαι καλα, παιζουν καποιες απαιτησεις σε hardware, ψαξε να δεις αν τις καλυπτεις...

Για το 10.7.2 ξερουμε τπτ; Με το ζορι κρατιεμαι να μην το βγαλω...

Πολλά προβλήματα μέχρι στιγμής, στο System Preferences δεν ανοίγουν κάποιες επιλογές (ρυθμίσεις e-mail κτλ) επίσης πολλά τρελά κολλήματα και δεν συνδέεται σε network shares... έκανα Roll Back στην GM για να παίξει σωστά το MacBook μου... οπότε καλύτερα να το αποφύγεις μέχρι να βγει final

Μήπως σου βλέπει και όπως να'ναι το μηχάνημα; Σου βγάζει πως είναι Early 2011 13" Macbook pro με geforce gt 330m 1024mb. Εκτός και αν έγινε καμμια τρελή αναβάθμιση και δεν το πήραμε χαμπάρι!

Edit: Μόλις πρόσεξα ότι ασχολείσαι με hackintosh, οπότε άκυρο το post.

:-D :rolleyes: <_<

@Wize δεν υπάρχει αυτό που λες.Κάτι δεν σου έχει κάτσει καλά.Μπες εδώ > http://imzdl.com/# και κατέβασε το iCloud beta 5 έτσι θα στα φρεσκάρει από την αρχή.

post-223301-0-78029100-1312101835_thumb.png

Apple lists a series of Mac models that support AirDrop in a knowledge base article on the subject. Supported models include:

13 or 15 inch MacBook Pro models starting with Late 2008 (MacBookPro5,1) models (aka the Unibody design)

17 Inch MacBook Pro starting with the Early 2009 (MacBookPro5,2) model (aka the Unibody design)

11 or 13 inch MacBook Air from Late 2010 (MacBookAir3,1) models (the revised version offered in two sizes)

13 inch aluminum MacBook models from Late 2008 (MacBook5,1) (aka the Unibody design)

13 inch White MacBook models from Early 2009 (MacBook5,2) (aka the plastic Unibody design)

iMac Early 2009 (iMac9,1)

Mac Mini Mid 2010 (Macmini4,1) models (new flatter case design)

Mac Pro Early 2009 with AirPort Extreme card or Mid 2010 (MacPro5,1)

Earlier models can run Mac OS X Lion, but do not support AirDrop because they lack the WiFi hardware features to discover other machines. Apart from using AirDrop, these Macs will have to use Bluetooth file transfers or simply join the the same IP network (using Ethernet or WiFi) as the other systems they want to share files with, and use conventional file transfer protocols such as AFP, FTP, WebDAV, iChat file transfers or email attachments.

http://www.appleinsi...odern_macs.html

Διαβασα διαφορα για το airdrop αλλα δεν πολυ καταλαβα τι ειναι.

Κατι μεταξυ bluetooth και wifi?

Ειναι μονο για υπολογιστες mac?

Τι κερδιζεις τελικα; Το σεταρισμα;

Αν θελει καποιος ας εξηγησει με δυο λογακια, απο αρθρα δεν καταλαβα.

Οντως κατατοπιστικο το βιντεο.

Αλλα ας μου πει καποιος, τελικα τι διαφορα εχει με το bluetooth connection δυο συσκευων;

Εννοω πρακτικα, αν δυο mac ειναι ο ενας κοντα στον αλλον, δεν μπορουν να συνδεθουν μεσω bluetooth και να ανταλλαξουν αρχεια; Δεν βρισκω καποιο πλεονεκτημα στη χρηση wifi εναντι του bluetooth, για την εν λογω χρηση.

Μου διαφευγει κατι?

Για χρήση μικρών αρχείων κάνει μια χαρά δουλειά το bluetooth.. αλλά για χρήση μεγαλύτερων το wi-fi σίγουρα προσφέρει καλύτερες ταχύτητες, ασύρματα τουλάχιστον!!

android.png

Σωστά, συν το γεγονός πως με το airdrop δε χρειάζεται να κάνεις pairing.

Στο βιντεο ειδα ομως οτι και για το airdrop θελει ενα συντομο βημα ταυτοποιησης, και λογικο ειναι. Ο τυπος λεει για 'accept' κλπ, οποτε ειναι παρομοιο με τον κωδικο που δινεις στο bluetooth.

Συμφωνω για το πλεονεκτημα της ταχυτητας, δεν το ειχα σκεφτει.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μία ερώτηση. Εγώ που αγόρασα το mac μου πριν λίγες μέρες, θα δικαιούμουν το lion δωρεάν. Ρώτησα στο μαγαζί που το αγόρασα και μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακόμα( μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα ξέρουν). Αν τελικά το πάρω, θα πρέπει να πάω το mac από εκεί για να το περάσουν αυτοί. Λογικά δεν θα μου δώσουν cd ή stickάκι. Αν αργότερα θέλω να κάνω format πως θα το κάνω αφού ούτε θα το έχω κατεβάσει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...