leroy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δεν το έχω αγοράσει για να βρίσκεται στα purchased.
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 καμια itunes gift card παιζει να βρεις?
leroy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μπααα, δεν ξέρω πως. Και το time machine βρίσκεται στο NAS
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Application expose διπλό tap με δύο δάκτυλα στο εικονίδιο της εφαρμογής στο Dock
leroy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Πολύ καλό το trick αλλά και πάλι είναι εμφανής η έλλειψη του ολικού expose... Σχετικά με το purchase με βλέπω να περιμένω μέχρι να γίνει το update για το nas και μετά θα γυρίσω πίσω κ θα το αγοράσω. Ερώτηση: Πως γίνεται να μικρύνω τα εικονίδια στο launchpad ώστε να χωράει περισσότερα στην οθόνη.Στο mbp 13" είναι μια χαρά αλλά στο imac 27" τα ξεκαθαρίζεις και έξω από το σπίτι....
lagoudakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δεν το έχω αγοράσει για να βρίσκεται στα purchased. σωστα @@@@@@ ειπα
gnsX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Application expose διπλό tap με δύο δάκτυλα στο εικονίδιο της εφαρμογής στο Dock πατώντας το space κάνει preview το εκάστοτε παράθυρο;
atheatos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 πατώντας το space κάνει preview το εκάστοτε παράθυρο; όπως ακριβως γίνεται στο MC, το φέρνει μπροστά.....
DimitrisM. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Εχει κανεις αλλος προβλημα με το yahoo mail??
Cue Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 I'm with stupid. Εκτός του ότι υπάρχει από Leopard(?) αυτό, είναι το γνωστό app expose ούτως ή άλλως.
ixthy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 ixthyοπολη γυρισες σε SL η ακόμα; Γιατί δε με θες κυρά μου, επειδή είμαι ψ...αράς!!! Φίλε kebinB δε χρειάστηκε να γυρίσω σε SL, γιατί πολύ απλά δεν έκανα κανένα upgrade. Είδα το Lion μέσα από την ασφάλεια του εξωτερικού μου σκληρού. Εννοείται ότι το κυρίως λειτουργικό μου παραμένει το SL. Συνήθως διαβάζω πριν χρησιμοποιήσω κάτι και ενώ το SL το έβαλα σχεδόν αμέσως, το Lion δεν το βλέπω να γίνεται το κύριο OS μου σύντομα.
Merdock Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Application expose διπλό tap με δύο δάκτυλα στο εικονίδιο της εφαρμογής στο Dock Αν μπορούσες από το MC με διπλό tap πάνω σε ένα παράθυρο να μεταβείς σε app expose τότε θα ήταν μια χαρά.Δυστυχώς το "άνοιγμα" που κάνει σέρνοντας τα 2 δάχτυλα δεν είναι αρκετό.
xrob Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Application expose διπλό tap με δύο δάκτυλα στο εικονίδιο της εφαρμογής στο Dock Επίσης γίνεται και με gesture(3 ή 4 δάκτυλα προς τα κάτω) στο more gestures στις ρυθμίσεις στο trackpad αλλά και με hot corner(αυτό υπήρχε και στο SL). Ακόμη διαπίστωσα ότι έχει διατηρηθεί η λειτουργία εναλλαγής μεταξύ των ανοιχτών εφαρμογών πατώντας TAB ενώ βρίσκεσαι σε App Expose. Πάλι καλά κράτησαν αυτές τις λειτουργίες αν και όπως είπαν και άλλοι σαν το κλασικό Expose δεν έχει.
pan-pan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 http://www.petitionspot.com/petitions/oldexpose
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα