daniel's_saving_grace Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Το βάζω λειτουργικό με hack στα minimum requirements πάντως δεν είναι το ίδιο απλό και ακίνδυνο όπως το βάζω ένα πρόγραμμα με hack. Εγώ αν επισήμως δεν υποστηρίζεται ο core duo μου δεν είμαι σίγουρος ότι θα το βάλω με το hack και δε θα μείνω με το snow leopard. Σταθερότητα πάνω από όλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 http://www.usabilitypost.com/2011/03/01/simpler-ui-in-lion/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Απο το site της Apple έχω μια μικρή υποψία-ελπίδα ότι απο το ασημί θα πάμε στο μαύρο με το Lion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δε μου πολυαρέσει η ενοποίηση που πάνε να κάνουν.. αλλά θα δείξει. Απ τα καινούρια πραματάκια (αν και όντως σχετικά λίγα για να δικαιολογήσουν αλλαγή version) μου αρέσουν: Mission Control, Gestures, Resume, Lion server και air drop.. Οταν διάβασα για τα gestures κατευθείαν το trackpad σκέφτηκα.. γιατι να μη βολεύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καλησπέρα! Ξέρει κάνείς αν θα μπορούν να εγκατασταθούν κανονικά(χωρίς trick) σε MacBook Pro Unibody early 2009 Intel Core 2 Duo 2.66 GHz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Άνετα...μη φοβασαι μια χαρα θα σου τρέχει το "λιοντάρι" !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Super! Σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Τα νέα από την developer preview 2 δεν είναι καλά για τα 32-bit συστήματα καθώς τα hack που δούλευαν στην πρώτη, δεν πιάνουν πια. Προσωπικά πιστεύω πως τελικά δε θα γίνεται τίποτα ή αν γίνεται θα είναι τόσο ευαίσθητο hack που δε θα αξίζει να το κάνεις στο κύριο μηχάνημά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 uninstall made easy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Αυτό σίγουρα όμως διαγράφει και preferences και άλλα υπολείμματα; Διότι στο Mac OS και πιο παλιά μπορούσες απλά να πας στο trash το app αλλά τα λοιπά αρχεία έμεναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 θα δειξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 συγχαρητηρια στον συγγραφεα αλλα το καλοκαιρι θα βγη το Lion.... για τους μη γνωστες, αυτη ειναι μια αναβαθμιση του λειτουργικου, ή μια νεα εκδοση που θα πρεπει καποιος να αγορασει; ρωταω επειδη σε 2-3 βδομαδες παω ηπα και θα παρω ενα μακ προ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 για τους μη γνωστες, αυτη ειναι μια αναβαθμιση του λειτουργικου, η μια νεα εκδοση που αθ πρεπει καποιος να αγορασει; ρωταω επειδη σε 2-3 βδομαδες παω ηπα και θα παρω ενα μακ προ. Είναι νέα έκδοση που θα πρέπει να αγοραστεί. Στην πραγματικότητα και οι νέες εκδόσεις αναβαθμίσεις είναι απλά έχουν περισσότερες αλλαγές - νέα χαρακτηριστικά. Προς το παρόν η Apple έχει πεί πως το Lion θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2011. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 ωραια θενξ και συγνωμη αν παρεκλινα λιγο απο το αρχικο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εχουμε καμια ενημερωση ποτε να περιμενουμε το νεο λειτουργικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα