Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.7 Lion

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Με τα hot corners παίζετε καθόλου; Πως σας φαίνεται η ιδέα του application windows? σε αυτή τη περίπτωση εμφανίζει και τα ελαχιστοποιημενα παράθυρα (της εκάστοτε εφαρμογής)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 787
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν είναι μόνο τα hot corners. Από ό,τι έχω καταλάβει... όσοι έχουν πρόβλημα με το MC προφανώς δεν είχαν ποτέ συντόμευση για το Application Windows. Και δεν μιλάω για hot corners.

• Super Moderators

Με τα hot corners παίζετε καθόλου; Πως σας φαίνεται η ιδέα του application windows? σε αυτή τη περίπτωση εμφανίζει και τα ελαχιστοποιημενα παράθυρα (της εκάστοτε εφαρμογής)

Ακριβώς αυτο ετοιμαζομουν να ποσταρω!

:)

Πώς μπορώ ότα έχω δύο παράθυρα του Finder ανοιχτά και μεταφέρω π.χ. αρχεία απο το ένα στο άλλο ή π.χ. συγκρίνω τα περιεχόμενα του ενός με του άλλου να τα κάνω τα παράθυρα να μου τα μεγαλώνει τόσο ώστε να τα βλέπω δίπλα δίπλα χωρίς να χρειάζεται εγώ να πηγαίνω και να μεγαλώνω κάθε ένα ξεχωριστά. Νομίζω "Αrange windows side by side" ονομάζεται αυτό που θέλω. Όποιος ξέρει έστω και με εφαρμογή extra θα βοθούσε πολύ...

Φιλε δοκιμασε το cinch ειναι αυτο που ψαχνεις ;)

δεν παίζω με hotcorners. αλλά τα έχω όλα σε binds.

απο οτι κατάλαβα εκει που εκανα καλα τη δουλεία μου τωρα ειμαι αναγκασμένος να πατάω αλλα χιλια δυο για να βγει οκ.

Ρε παιδιά εγώ στο snow leopard όταν ήμουν στον finder τα αρχεία μου τα έβλεπα σε μικρογραφίες ενώ με δύο δάχτυλα ζούμαρες και τα έβλεπες μεγαλύτερα τα εικονίδια ενώ μπορούσες να κάνεις και προεπισκόπιση πχ σε ένα βίντεο χωρίς να ανοίξει το αρχέιο , δεν το βρίσκω στο Lion ; είναι κάποια ρύθμιση ; ή το έχουν αφαιρέσει ;

δεν παίζω με hotcorners. αλλά τα έχω όλα σε binds.

απο οτι κατάλαβα εκει που εκανα καλα τη δουλεία μου τωρα ειμαι αναγκασμένος να πατάω αλλα χιλια δυο για να βγει οκ.

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες άλλο αν κάποιοι θέλουν με το ζόρι να βλέπουν το πράγμα αλλιώς, ή απλώς έχουν περίεργα γούστα. Θέλω όμως να σε ρωτήσω κάτι που μου διαφεύγει... Τι είναι τα binds; Μπορείς λίγο να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ;

Πώς μπορώ ότα έχω δύο παράθυρα του Finder ανοιχτά

Cinch είναι δωρεάν.

Ρε παιδιά εγώ στο snow leopard όταν ήμουν στον finder τα αρχεία μου τα έβλεπα σε μικρογραφίες ενώ με δύο δάχτυλα ζούμαρες και τα έβλεπες μεγαλύτερα τα εικονίδια ενώ μπορούσες να κάνεις και προεπισκόπιση πχ σε ένα βίντεο χωρίς να ανοίξει το αρχέιο , δεν το βρίσκω στο Lion ; είναι κάποια ρύθμιση ; ή το έχουν αφαιρέσει ;

Το zoom όντως δε μου παίζει.

Τα βίντεο όμως βγάζουν το "play" όταν πας από πάνω.

Λοιπόν, πέρασα κι εγώ με τη σειρά μου το Lion, πάνω στο Snow Leopard, κι ενώ αρχικά δούλευαν όλα σωστά (συμπεριλαμβανομένου του Wi-Fi) μετά από reboot το Wi-Fi δεν ήθελε με τίποτα να δουλέψει! Ήταν μόνιμα στο Off!!!! Ακόμα κι αν πάταγα On, δεν άλλαζε τίποτα!!!! Δοκίμασα reboot, σβήσιμο-άναμα του router, smc και pram reset, κανένα αποτέλεσμα!!!! Μικρό το κακό, με reboot από το δισκάκι του Snow Leopard και restore από το Time Machine σε μισή ωρίτσα ξαναεπέστρεψα όπως πριν το update! Και το Airport να επιστρέψει να λειτουργεί άψογα!!!! Με λίγο ψάξιμο είδα ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα το συνάντησαν πολλοί χρήστες με MB/MBP late 08.

Όσο για το λειτουργικό, το λίγο που το χρησιμοποίησα, δεν ένοιωσα την έλλειψη του παλιού Expose'. Bρήκα βολικό το Mission Control, θεαματικό το Safari σε full screen και γενικά το scroll μου άρεσε πάρα πολύ! Επίσης τα καινούργια gestures αριστερά-δεξιά είναι πολύ χρήσιμα για να περνάς από την μία εφαρμογή στην άλλη. Το Launchpad μου φάνηκε αδιάφορο και δεν θα το χρησιμοποιούσα. Γενικά παρατήρησα ένα πιο άμεσο και πιο γρήγορο λειτουργικό! Μόλις δω πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με το Wi-Fi θα περάσω στο Lion!

ετοιμαζουν ηδη την 10.7.2 με bugfixes

εγω παντως περιμενω να στρωσει πρωτα και μετα αναβαθμιζω...

Έχεις δίκιο. Στη δική μου περίπτωση... curiosity killed the cat! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...