Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.7 Lion

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υ.Γ. Διάβασα στο Διαδίκτυο, ότι το Front Row ενδέχεται να μην υπάρχει στο νέο λειτουργικό. Δεν ξέρω αν ισχύσει, τελικά, αυτό, αλλά το χρησιμοποιούσα αρκετά.

προφανως επειδη ολοι προτιμουσανε Plex ή XBMC

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 787
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης

Εγώ πάντως, δεν προτιμούσα το Plex. Πολύ πολύπλοκο για τα γούστα μου. Θα το ξαναπροσπαθήσω άλλη μια, αλλά ήδη δύο-τρεις φορές που το εγκατέστησα είτε δε με βόλεψε, είτε δε μπόρεσα να το φέρω στα μέτρα μου (δε θυμάμαι).

Το δυσάρεστο είναι ότι προφανώς δεν υπάρχει και περίπτωση να κάτσουν να το φτιάξουν το Front Row. Άμα σκέφτονται να το βγάλουν...

Εγω εβαλα τα Lion και οντως δεν το εχει.

Μικρο το κακο γιατι κι εγω το plex ειχα.

Oσον αφορα τα υπολοιπα , ειναι αρκετα γρηγορο και σταθερο για Beta...

Υπαρχει εντονα η αισθηση οτι χρησιμοποιεις πια κατι μεταξυ Mac OSX kai iOS , σε καποιους θ αρεσει και σ αλλους οχι.

Περισσοτερα εδω.... http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=75757

Όσοι δεν έχετε 64-bit επεξεργαστή, δηλαδή Core2Duo ή νεότερο, δε θα μπορείτε να το τρέξετε. Από ότι φαίνεται θα είναι 64-bit μόνο και δε θα τρέχει σε Core Solo/Duo, δηλαδή τα πρώτα intel μηχανήματα που έβγαλε η Apple.

Κάποιοι βρήκαν τρόπο να παρακάμψουν τον έλεγχο και να εγκαταστήσουν κανονικά το lion σε 32-bit Core Duo:

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1107457

Παραμένει άγνωστο αν αυτή η συμβατότητα (έστω και με χακεριά) θα παραμείνει έως την τελική έκδοση. Επίσης είναι αναπάντητο γιατί ενώ υποστηρίζονται μόνο 64-bit συστήματα στο Lion, το beta που έχει βγει περιείχε και 32 και 64 bit binaries.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

To Lion το βλέπω σα μια σύγκλιση του iOS με το OS X, τουλάχιστον και προς το παρόν σε επίπεδο interface. Όπως και να έχει είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Υ.Γ. Διάβασα στο Διαδίκτυο, ότι το Front Row ενδέχεται να μην υπάρχει στο νέο λειτουργικό. Δεν ξέρω αν ισχύσει, τελικά, αυτό, αλλά το χρησιμοποιούσα αρκετά.

Θα συμφωνήσω μαζί σου και θα το προχωρήσω λίγο παραπέρα.....

Δεν αποκλειται στο μέλλον το Lion να υποστηρίξει την δυνατότητα arm επεξεργαστή και εκτός απο το interface να δούμε να τρέχουν iOS natively σε Mac OS X...

Όπως είπες είναι νωρίς ακόμα, αλλά βλέποντας της δυνατήτες του arm και την μελλοντικη του υποστήριξη του στα windows 8, όλα είναι πιθανά....

Πήρα πριν λίγο ένα e-mail από την Apple για το WWDC '11. :)

hero.jpg

title.jpg

Φέτος θα επικεντρωθεί στο νέο MacOS απ' ότι φαίνεται, και στην σταδιακή ενοποίηση με το iOS...

Επισκέπτης

Γιατί preview για το Mac OS X; Δεν υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει το Lion το καλοκαίρι;

Πήρα πριν λίγο ένα e-mail από την Apple για το WWDC '11. :)

hero.jpg

title.jpg

Φέτος θα επικεντρωθεί στο νέο MacOS απ' ότι φαίνεται, και στην σταδιακή ενοποίηση με το iOS...

Πέρισυ είχε χρειαστεί να περάσει μια εβδομάδα για να πουληθούν όλες οι θέσεις για το WWDC. Φέτος, το WWDC '11 έγινε sold-out μέσα σε 6 ώρες!

Έχω ένα MacBook White Early 2009 και εγκατέστησα την έκδοση για Developers και εγώ. Ομολογώ οτι η αλλαγή της χρήσης του trackpad σαν μια touch οθόνη κινητού, με ξενέρωσε πάρα πολύ, και πόσο μάλλον όταν έμαθα ότι μπορεί να απενεργοποιηθεί μόνο στα multi touch trackpad (ή όπως αλλιώς λέγονται) των MacBook Pro ή των πιο καινούργιων MacBook. Όταν όμως συνέδεσα το bluetooth Belkin ποντίκι που έχω, παρατήρησα ότι στο system preferences, στην καρτέλα του ποντικιού υπάρχει η επιλογή "When using gestures to scroll or navigate, move content in the direction of finger movement." Την απενεργοποίησα και μπορώ πλέον να χρησιμοποιώ το trackpad όπως παλιά! Ήθελα να το μοιραστώ με εσάς, για να μην χρειαστεί να αλλάξετε το MacBook σας ή να χρειαστεί να υιοθετήσετε τον καινούργιο τρόπο χειρισμού. Είναι αυτά τα μικρά πράγματα, που τα κρύβει η κάθε εταιρία σε ψιλοπερίεργα σημεία που όμως κάνουν τεράστια διαφορά...

Ρε παιδια, μπορει καποιος απο εσας που το εγκαταστησατε να δειτε αν παιζει κατι σε shrink/change icon size στο grid view των applications στο dock? εχω ενα mbp 13 κ το παραθυρο που ανοιγει οταν κανω κλικ στο apps ειναι τεραστιο, το ιδιο κ τα εικονιδια τους, πραγμα εντελως αβολο...

Αφου πλεον το εχω σχεδον καταργησει, ανοιγω εφαρμογες απο το spotlight αντι να καθομαι να scrollαρω 2 ωρες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...