giorgos_k Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ετοιμαστείτε... Καινούρια MacMini, Macbook Air και Cinema Display!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 βγηκε..ορματε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Το κατεβάζω τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Καινούρια MacMini, Macbook Air και Cinema Display!! Καλησπερα , που το διαβασες και ποτε βγαινουν ? ειμαι ετοιμος για αγορα 27αρας cinema ! και κατι ειχε παρει το αυτί μου για καινουργια cinema display ! εχεις καμια πληροφορια ? το Lion το κατεβαζω και εγω ! οδηγιες για instal υπαρχουνε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Καλησπερα , που το διαβασες και ποτε βγαινουν ? ειμαι ετοιμος για αγορα 27αρας cinema ! και κατι ειχε παρει το αυτί μου για καινουργια cinema display ! εχεις καμια πληροφορια ? το Lion το κατεβαζω και εγω ! οδηγιες για instal υπαρχουνε ? μπες στο site της apple... είναι εδώ και ώρα up και θα τα δεις. Καινούρια air, mini και cinema display Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 βγηκε..ορματε!!!! ήδη το κατεβάζω με 1.8mb/s !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Καλησπερα , που το διαβασες και ποτε βγαινουν ? ειμαι ετοιμος για αγορα 27αρας cinema ! και κατι ειχε παρει το αυτί μου για καινουργια cinema display ! εχεις καμια πληροφορια ? το Lion το κατεβαζω και εγω ! οδηγιες για instal υπαρχουνε ? Μόλις πριν λίγο ανέβηκαν στο επίσημο site, άνοιξε το store κανονικά. Η πληροφορία ήρθε απο applestore εξωτερικού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ήδη το κατεβάζω με 1.8mb/s !!! Πως μπορούμε να δούμε με τι ταχύτητα κατεβαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Είναι τελικά η ίδια έκδοση με την GM; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Mac App Store Lion is build # 11A494 (thanks @veeence) while the GM was # 11A511... Apple stores have # 11A511 installed on display Macs από tweet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μόλις πριν λίγο ανέβηκαν στο επίσημο site, άνοιξε το store κανονικά. Η πληροφορία ήρθε απο applestore εξωτερικού ευχαριστω παιδια , μπορω να κανω ινστααλ κατευθειαν και να τα περασει απο πάνω απο το λεοπαρντ ? η πρεπει να το καψω σε dvd πρωτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 To αγοράζεις κατευθείαν από app store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ευχαριστω παιδια , μπορω να κανω ινστααλ κατευθειαν και να τα περασει απο πάνω απο το λεοπαρντ ? η πρεπει να το καψω σε dvd πρωτα ? Εδώ σε θέλω. Στο site της, η apple, μας λέει πως πρέπει να υπάρχει ήδη το snow leopard, και μάλιστα με το τελευταίο update, για να μπορεί να γίνει το installation του os x lion. Αλλα μπορεί να γίνει καθαρό install? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 και εγω αυτο διαβασα, μολις το αγορασα και εγω απο το app store ! μου το αποθυκευσε κατευθιαν στο aplication ! μπορω να κανω upgrade και ας ειναι στον ιδιο σκληρο αποθυκευμενο ? δεν θελω clean install το εκανα προσφατα ! τι λετε να κανω ,και πως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 και με το recovery που λέει ότι έχει σε μπερδεύει ακόμα περισσότερο. έχω την υποψία ότι με το setup σου κάνει και ένα partition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα