superstarr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εδώ και μερικές μέρες έχω βάλει την GM .. καταρχήν δεν έπαθα και την πλάκα μου άνετα γυρνάω στην snow άλλα το πιο βασικό πρόβλημα που έχω είναι με τους torrent client transmission και vuze ΔΕΝ λειτουργούν και το utorrent δεν λειτουργεί σε όλους τους tracker το καλό είναι ότι υποστηρίζει Ελληνικό ορθογράφο της isquare .. αυτά προς το παρόν Εμένα μια χαρά δουλεύει ο transmission.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Εμένα μια χαρά δουλεύει ο transmission.. Και μένα κανονικά δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μου αρεσει να υπαρχει κριτικη. Γιατι συνηθως ακουγονται μονο τα fanboys. Σωστό. Έτσι πρέπει. Ωστε πολλοι λετε οτι το lion ειναι ενα πισογυρισμα; Όχι, το σωστό είναι "μερικοί" λένε ότι το lion είναι πισωγύρισμα. γνωμη μου ειναι οτι τελος του χρονου ολα θα δουλευουν σωστα και θα εχουμε τα παντα,λιγο υπομονη... Αυτό πιστεύω κι εγώ. Υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Τελικά απ'οτι καταλαβα δεν αξίζει ακόμα να την κατεβάσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Να κατεβασουμε απο που;αφου δεν εχει βγει επισημα εκτος αν λες για την gm οπου δεν βλεπω καποιο λογο να την εχει καποιος αφου ισως και αυτη την βδομαδα να βγει η τελικη,για ποιο λογο να χασει καποιος τον χρονο του;Τωρα αν αξιζει σε σχεση με την λεοπαρδαλη σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι γουστα ειναι αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Από την εμπειρία μου μέχρι τώρα, προτείνω καθαρή εγκατάσταση του Lion και μετά από το backup παίρνουμε πίσω μόνο τα αρχεία μας (documents, downloads κλπ). Αν μεταφέρουμε όλα τα apps σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα με αρκετά από αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 και εγω ειμαι υπερ αυτης της γνωμης για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο,ειναι χρονοβορο βεβαια αλλα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Εγω παιδιά ψιλο-φοβάμαι να το βάλω το Lion! ( Όταν με το καλό βγει! ) Θα χαθεί το expose ρε γμτ ??? Πάνω που άρχισα να το συνιθίζω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Αυτη την τεταρτη κυκλοφορει τελικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 mentoras, δεν ξέρει κανένας. Όταν κυκλοφορήσει, μόνο τότε μπορεί να είναι σίγουρος κανείς. Μέχρι τότε όλα είναι απλά φήμες (εκτός από το ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο). Μην μπεις στο θέμα την Τετάρτη (άμα δεν έχει βγει) και μας γράψεις "πάλι το αναβάλαν!". Χεχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 το εχει ποσταρει ενα παιδι σε αλλο φορουμ 10.4 Tiger: Friday, Apr 29 2005 10.5 Leopard: Friday, Oct 26 2007 10.6 Snow Leopard: Friday Aug 28 2009 10.7 Lion: Friday 29 Jul 2011 (???) Με βάση τα παραπάνω και δεδομένου ότι οι ημερομηνίες κυκλοφορίας προϊόντων της κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι .......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Τέτοια περίοδο που θα κυκλοφορήσει θα κάνει τρελές πωλήσεις... στην Αυστραλία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μα και αυτοι βγαζουν μια τοσο σημαντικη αναβαθμιση λειτουργικου μες το κατακαλοκαιρο???? Δεν μπορω να φανταστω ακομη και την τρισκαταρατη microsoft, να κυκλοφορει πχ. τα win 8 μες την καρδια του καλοκαιριου. Σαν να το θαβεις το προιον, νεκρη περιοδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ακόμα και μια μέρα μετά το τέλος του κόσμου (2012, Λιακόπουλος κλπ) να το έβγαζε, πάλι τρελές πωλήσεις θα έκανε. Μην ανησυχείτε... ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτη η κωλοεταιρεια ξερει να παλαβωνει πολυ κοσμο :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα