EstellePr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Όταν με το καλό κυκλοφορήσει το os x Lion, θα μπορώ να του κάνω clean install? Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου πως γίνεται ΚΑΙ σαν upgrade πάνω απ' το Snow Leopard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Όταν με το καλό κυκλοφορήσει το os x Lion, θα μπορώ να του κάνω clean install? Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου πως γίνεται ΚΑΙ σαν upgrade πάνω απ' το Snow Leopard. Φανταζομαι ναι. Ο darklordvader δεν το εκανε clean install παντως (..και εγω τον ιδιο σκοπο εχω.Μεχρι αποδειξεως του εναντιου) Εδιτ:Ωπα τωρα ειδα το DP3 που λεει.Οποτε fingers crossed, δεν αντεχω clean install και ολα τα υπολοιπα απο την αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Οταν πριν χρονια εκανα την μεταβαση σε mac, ελπιζα οτι δεν θα ξαναχρειαστει ποτε να κανω clean install, για οποιοδηποτε λογο. Πεφτει η ταχυτητα και η αποδοση διχως clean install τελικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Οταν πριν χρονια εκανα την μεταβαση σε mac, ελπιζα οτι δεν θα ξαναχρειαστει ποτε να κανω clean install, για οποιοδηποτε λογο. Πεφτει η ταχυτητα και η αποδοση διχως clean install τελικα; ψυχολογικο ειναι θα ελεγα περισσοτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ψυχολογικο ειναι θα ελεγα περισσοτερο! Ξερω και γω... Αλλος τα λεει ετσι, αλλος αλλιως. Λογικα καποιοι θα εχουν κανει τεσταρισματα να μας πουνε με αριθμους αν ειναι αληθινο ή ψυχολογικο. Ξεκινησα με tiger, μετα leopard, snow leopard, και τωρα ...lion. Μπορω να 'εξαγω' καπου ολες τις ρυθμισεις του osx, ολες ομως, και να τις κανω import σε μια νεα εγκατασταση? Το Migration assistant, αν και υποτιθεται οτι εχει καποια συναφεια με αυτο το θεμα, μια φορα στο παρελθον που το ειχα χρησιμοποιησει, ειχε μεν κανει αρκετη δουλεια, μεταφερα πολλα, αλλα παλι μετα εγω επρεπε να χασω ωρες σε μικρορυθμισεις... Αυτη η πολυτελεια των ωρων για ρυθμισεις δεν υπαρχει παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 από mac os x 10.4.5 έως και 10.7 κάνω μόνο update και repair permissions παράλληλα έχω αλλάξει 3 laptop και 3 φορές σκληρούς με carbon copy cloner χωρίς κανένα πρόβλημα. Το Lion είναι super πραγματικά με μόνο πρόβλημα λίγο στο safari σε κάποια site αργεί λιγάκι και βγάζει beach balls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 από mac os x 10.4.5 έως και 10.7 κάνω repair permissions σε τι ακριβώς χρησιμεύει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 σε τι ακριβώς χρησιμεύει αυτό? http://kb.iu.edu/data/aoxn.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 απο leopard σε snow πήγα με update κ όχι με clean. Μια χαρά η μετάβαση, μάλιστα είχε γίνει πιο γρήγορος ο imac. Κι αυτή τη φορά θα αποφύγω το clean install. Κι εγώ πιστεύω πως ψυχολογικό είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τελικα ποια μερα θα κυκλοφορησει το lion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 πιστευω την επομενη βδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τελικα ποια μερα θα κυκλοφορησει το lion? 14.07 Ανεπίσημα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriga81 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Τώρα πλέον και επίσημα....! Ε, σχεδόν... http://certitech.co/wip/smartphoneboss/2011/07/01/apples-osx-lion-dropping-july-14/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Η εκδοση 'gold master' του lion, είναι η 'final'? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Η εκδοση 'gold master' του lion, είναι η 'final'? Δεν μπορει κανεις να στο εγγυηθει αυτο, αλλα κατα πασα πιθανοτητα και αν δεν σκασει καποιο bug μεχρι την επομενη βδομαδα, ναι θα ειναι η final. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα