tr3quart1sta Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 http://www.apple.com/macosx/lion/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EyeofOne Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές κυρίως σε θέματα ευχρηστίας. Χίλια μπράβο... Εκλογικεύεται το macos σιγά σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 αθλιο το νεο wall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 εγώ δεν εχω εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 εγω αντιθετως πολυ! saved the day... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eski Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μιλατε σαν ειδημονες τη στιγμη που το Lion θα βγει το καλοκαιρι Εεεεχειι ακομα ψωμι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 εγω αντιθετως πολυ! saved the day... ακριβως. πολυ καλα νεα. γιατι απο hardware μας πικρανε παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 ενδιαφερον με τα προγραμματα τι παιζει, θα υπαρχει συμβατοτητα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Launchpad - αδιαφορο Full-screen apps - αδιαφορο Mission Control - πολύ σημαντική προσθήκη Gestures and animations - χρήσιμο μιας και τα trackpad των φορητών είναι τα καλύτερα, αλλά αδιαφορο για τους desctop users, και μην πεταχτεί κανεις και πει να παρω magic trackpad, είναι άχρηστο, μείωνει την αποδοτικότητα και ειναι για τους λάτρεις της φιγούρας. Auto Save - σιγά τα σύκα, κάνω χρήση με 3rd party program, Versions - άχρηστο δεν το λες αλλά και πάλι σιγά τα ωα. Resume - μα καλά εδώ δεν ειμαστε όλοι που καυχιομαστε στους παραθυράδες που δεν τα κλείνουμε ποτέ? so what? Mail5 - καλοδεχούμενο το upgrade με ωραία features αλλά πρωσοπικά χρησιμοποιώ Sparrow λόγω καλύτερου interface. AirDrop - πρωσοπικά μοιράζω πάλι τα αρχεία μου through wirless αφου βλέπει όλες τα μηχανήματα συνδεμένα All-new FileVault - cool γνώμη μου.τώρα εσας αν σας καλύπτει ένα τέτοιο update εγώ πάω πάσο. περίμενα περισσότερα features τύπου mission control και expose, μιας και στο προηγούμενο λειτουργικό δεν ανανέωσε τπτ σοβαρό σε function τομέα του desctop. επίσης δεν γουστάρω τη τακτική να ενώσουν τα λειτουργικά iOS με Mac OS X. γ***ω το μαρκετκινγ και ολα. δλδ ενα redesign του αθλιου finder τους χάλαγε; όλο φρου φρου και αρώματα όπως και το iphone και τους περισσότερους κατόχους του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 @kebinB full screen apps στην 1280χ800 οθονη σου δεν θα το ελεγα και αδιαφορο mission control = gestures --> παρε magic trackpad τι σε χαλαει στον finder? τι θα ηθελες να αλλαξει σαυτον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 http://milaraki.com/blog/2011/02/lion-frst-look/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Όσοι δεν έχετε 64-bit επεξεργαστή, δηλαδή Core2Duo ή νεότερο, δε θα μπορείτε να το τρέξετε. Από ότι φαίνεται θα είναι 64-bit μόνο και δε θα τρέχει σε Core Solo/Duo, δηλαδή τα πρώτα intel μηχανήματα που έβγαλε η Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 FFFFFFFUUUUU Scrolling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Και εάν είσαστε ένας από αυτούς τους γενναίους που έχουν υιοθετήσει το beta Lion σαν λειτουργικό σας σύστημα τότε θα έχετε διαπίστωει ότι δεν είναι όλες οι εφαρμογές συμβατές με αυτό το όμορφο λειτουργικό. Στο roaringapps μπορείτε να βρείτε μια αρκετά ενημερωμένη λιστα από το ποιες εφαρμογές είναι φιλικές προς την νέα γατούλα της Apple. Λίστα via milaraki.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
February 30 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 To Lion το βλέπω σα μια σύγκλιση του iOS με το OS X, τουλάχιστον και προς το παρόν σε επίπεδο interface. Όπως και να έχει είναι πολύ νωρίς ακόμα. Υ.Γ. Διάβασα στο Διαδίκτυο, ότι το Front Row ενδέχεται να μην υπάρχει στο νέο λειτουργικό. Δεν ξέρω αν ισχύσει, τελικά, αυτό, αλλά το χρησιμοποιούσα αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα