Προς το περιεχόμενο

Macbook pro 13 2011 vs 2010

gallaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οσον αφορα το battery life του mbp 2011, πιστευω οτι θα ειναι καλυτερο απο αυτο του mbp 2010, παρολο που τα specs λενε το αντιθετο. Ο καινουριος επεξεργαστης εκτος απο πολυ πιο γρηγορος απο τον παλαιας κοπης core 2 duo του mbp 2010 ειναι και λιγοτερο ενεργοβορος.

Εικαζω οτι η διαφορα στο battery life που υπαρχει στα specs προκυπτει απο νεα μεθοδο μετρησης που θα χρησιμοποιει η apple για να ανταποκρινεται σε real life σεναρια.

Αλλωστε δεν επιανε κανενα mbp 2010 13" τις 10 ωρες που διαφημιζε, ακομα και με απλη χρηση, δηλαδη wifi surfing.

Τα πρωτα benchmark επιβεβαιωνουν οτι το καινουριο mbp 13" 2011 εχει μεγαλυτερη αυτονομια απο το προηγουμενο mbp 13" 2010 , παρολο που η apple δηλωνει μικροτερη αυτονομια λογω αλλαγης τροπου μετρησης.

http://www.cnet.com.au/apple-macbook-pro-13-early-2011-339310308.htm

For the second year in a row, the 13-inch MacBook Pro has made another leap in battery life. Matching the promises made by Apple, the 13-inch Pro's integrated battery lasted six hours and 58 minutes using our video playback battery drain test. That's an amazing result — and is so good that you'll probably be able to carry your MacBook Pro for the day and leave your charger behind, if you're so bold. It's also an hour better than last year's 13-inch MacBook Pro.

http://www.pcworld.com/product/817761/apple_15inch_macbook_pro22ghz_core_i7_early_2011.html?p=review

Both of the 13-inch MacBook Pros lasted longer than older 13-inch 2.66GHz Core 2 Duo MacBook Pro, which lasted 5 hours, 23 minutes. The 13-inch 2.3GHz Core i5 MacBook Pro lasted 30 minutes longer, and the 13-inch 2.7GHz Core i7 MacBook Pro lasted 18 minutes longer.
Δημοσ.

Να ρωτήσω, λογικό δεν είναι να ζεσταίνεται πιο πολύ απο το παλιό αφου η gpu είναι μέσα στην cpu ενώ στο παλιό είνια χώρια? Στο λινκ που έδωσε ο goldeneye γράφουνε οτι έχουν παρατηρήσει θερμοκρασίες μέχρι και 91οC , δεν είναι πάρα πολύ? Εγώ ήξερα οτι απο 80 και πάνω μπορεί να προκαλέσει και προβλήματα..... :unsure: :unsure:

δείτε και αυτό

θεωρητικα σηκωνει απροβληματιστα μεχρια 120

το 80 90 ειναι φυσιολογικη τιμη

Δημοσ.

το θέμα είναι οτι με 80 και 90 λόγω aluminum ναι μεν το μηχάνημα θα είναι μια χαρά αλλά αν το ακουμπήσεις θα είναι ζόρικα τα πράγματα. Το δικό μου όταν πάει πάνω απο 70 είναι πολύ ενοχλητική η χρήση για πολύ ώρα(ευτυχώς έχει συμβεί μόνο καλοκαίρι και μετά από ζόρικη επεξεργασία).

Δημοσ.

Πανω απο 80 δεν μουχει παει ποτε και πανω απο 75 πολυ σπανια...

Έχω δει και 98 στο δικό μου. Με Virtual Machine ανοιχτό, βλέπω συχνότατα πάνω από 75...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...