gtgt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ελπίζω να είμαι στο σωστό θέμα. Θέλω να αντιγράψω αρχεία μουσικής (20 g) από ένα laptop σε ένα pc.Και τα 2 έχουν win7.Πώς γίνεται?
karmen1983 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Για 20GB μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα usb φλασάκι. Βέβαια υπάρχει και η λύση του δικτύου και οδηγίες στο wiki του insomnia http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/internet/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%8D-%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-wi-r110
karmen1983 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Με έναν εξωτ. σκληρό ίσως? ... Άσε μας βρε Καλά έστω εξωτερικό. Αλλά για να ρωτάει πως να το κάνει μήπως δεν έχει; Λέω εγώ τώρα
lionheart75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Θα χρειαστείς crossover καλώδιο δικτύου για να συνδέσεις το laptop με το pc. Στην συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποια βήματα. Δές εδώ: http://windows.microsoft.com/el-GR/windows7/Connect-two-computers-using-a-crossover-cable
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Θα χρειαστείς crossover καλώδιο δικτύου για να συνδέσεις το laptop με το pc. oldschool, δεν είναι αναγκαίο το crossover εδώ και κάμποσα χρόνια
gtgt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 flashάκι έχω 2 γιγα. Καταλαβαινετε για τι χρονο μιλαμε! Εξωτερικό όπως σωστά μαντέψατε δεν έχω αλλά έχω ethernet κανει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 από την στιγμή που έχουν ethernet και τα 2 μηχανήματα ακολουθείς το guide που linkαρε η karmen...
profi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ο οδηγός λέει πως στο default gateway του "δευτερου" υπολογιστή βάζουμε το IPv4 address του "πρώτου" PC...αυτό θα επηρεάσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο του "δευτερου"? EDIT λάθος την ΙΡ του router δίνει στο default gateway του 2ου κ κάτι ακόμα,όσοι στον πρώτο υπολογιστή έχουν ήδη ΙΡν4 ***.***.***.2 πχ κ default gateway ***.***.***.1 όπως λένε οι οδηγοί για το port forward,τί βάζουν στο 2ο PC? ΙΡν4 ***.***.***.3 gateway ***.***.***.1?
FaRMaKhs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 1.Συνδεεις τα 2 πισι με lan 2.Τα βαζεις ιδιο homegroup 3.Kανεις τους δισκους σου κοινοχρηστους(απο ιδιοτητες δισκων) 4.Απο My Computer πας Network βλεπεις τους δισκους και κανεις το αναλογο copy-paste Tο ιδιο πραγμα γινεται και με wireless εφοσον υπαρχει wireless router οπως επισης αν τα 2 pc δεν ειναι κοντα(πχ το ενα στη δουλεια το αλλο στο σπιτι) μεσω hamachi Οτι χρειαστεις μπορεις ειτε να διαβασεις τον οδηγο που ποσταρε η @karmen... ειτε να ρωτησεις εκ νεου
maparios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 1.Συνδεεις τα 2 πισι με lan 2.Τα βαζεις ιδιο homegroup 3.Kανεις τους δισκους σου κοινοχρηστους(απο ιδιοτητες δισκων) 4.Απο My Computer πας Network βλεπεις τους δισκους και κανεις το αναλογο copy-paste Tο ιδιο πραγμα γινεται και με wireless εφοσον υπαρχει wireless router οπως επισης αν τα 2 pc δεν ειναι κοντα(πχ το ενα στη δουλεια το αλλο στο σπιτι) μεσω hamachi Οτι χρειαστεις μπορεις ειτε να διαβασεις τον οδηγο που ποσταρε η @karmen... ειτε να ρωτησεις εκ νεου ή απλά κατεβάζεις το TeamViewer και τα μεταφέρεις μέσω ιντερνετ(500kb/sec για 10καθαρα mbps απο εμένα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.