Προς το περιεχόμενο

ADSL CONN-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην αρχη και εγώ ειχα Forthnet αλλα σκεπτόμενος οτι αφού ειμαι κοντά στο dslam θα έχω καλυτερες ταχύτητες πήγα σε ΟΤΕ.

Μεγάλο λάθος ξαναγύρισα σε forthnet και βρήκα την ησυχία μου και παλι.

Δημοσ.

Παιδες και εγω είχα forthnet και πηγαινε μια χαρα και λεω δεν βαζω οτε μολις ενεργοποιηθηκε η γραμμη νετ δεν ειχα στην αρχη μετα μου λεγανε ειμαι μακρια απο το καφαο και αλλες μπαρουφες μετα εφτιαξε αλλα επαιζε λιγο ποιο χαμηλα απο την forthnet που ειχα!!Ξαφνικα προχτες αρχισε τις διακοπες στο ιντερνετ συνεχεια και θορυβος στο τηλ πηρα τηλ στο 1242 ηρθε ενας τεχνικος μετα απο 2 μερες και λεει το ιδιο εισαι μακρια απο καφαο,τα καλωδια ειναι παλια και θα εχεις διακοπες συνεχεια για να μην εχεις πρεπει να σε ριξω στα 2μβιτ γτ πλεον δεν εχει αλλες ταχυτητες (4 η 8)και λεω να μεταβω forthnet παλι να βρω την υγεια μου και ποιο φτηνα!

αν σου δωσουν το ιδιο ζευγαρι χαλκου παιζει να εχεις παλι το ιδιο προβλημα.καλυτερα θα ηταν μια δοκιμη με νεο ζευγαρι με ανενεργο βρογχο αντι για ενεργο.

καλή τύχη :P

το ξερεις και εσυ οτι ο οτε παιζει με 9 Margin και πανω ενω η forthnet με 6 .επισης ο οτε σε κλειδωνει σε συγκεκριμενες ταχυτητες αντιθετα με forthnet Που παιζουν διαφορα Profile για να αντιμετωπισεις αποσυνδεσεις.οποτε δεν θα το ελεγα καλη τυχη γιατι η απαντηση του οτε αντιθετα με τους εναλακτικους ειναι.δεν παιζει 24 αντε στα 8 δεν παιζεις 8 αντε στα 2.

Στην αρχη και εγώ ειχα Forthnet αλλα σκεπτόμενος οτι αφού ειμαι κοντά στο dslam θα έχω καλυτερες ταχύτητες πήγα σε ΟΤΕ.

Μεγάλο λάθος ξαναγύρισα σε forthnet και βρήκα την ησυχία μου και παλι.

λογω margin δεν θα πετυχεις μεγαλυτερο κλειδωμα με οτε.θα εχεις μεν καλυτερο ping Οπως λεει και ο thresh και βεβαια αμα σε νοιαζει το Ping αλλα πιο μεγαλυτερο συγχρονισμο με οτε δυσκολο.εκτος αν ριχνεις εσυ το snr μετα με προγραμμα.μαμακιες του ποτε με τα 9 margin.μια φορα ειδα σε connex tv 17.πηγα να πω αντε βαλτε το 40 το margin να παιξουμε dial up να τελειωνουμε.ελεος με τον οτε.

• Super Moderators
Δημοσ.

και αν του κάτσει πρόβλημα στο βρόγχο δεν πρόκειται να το φτιάξει ποτέ, οπότε το snr 9 είναι καλύτερη τύχη από το πρόβλημα στο βρόγχο...

Δημοσ.

to snr το 9 τοβαζεις και στην forthnet Οποτε καλυτερα να δοκιμασει την τυχη του εκει η να δοκιμασει την τυχη του με νεο ανενεργο βρογχο.

Δημοσ.

καλα ναι κανεις τον σταυρο σου να ειναι κοντα στο αστικο κεντρο και να πετυχεις και καλο χαλκο.πχ.ειμαι 1,7 Km μακρια σε annex a παιζω στα 13,1 με annex m παιζω 11,5 περιπου με 1,2 upload.και εδω και 3-4 χρονια που εχω την γραμμη μια διο φορες εχω μεινει χωρις ιντερνετ και αυτο ηταν επειδη ο οτε ειχε κοψει ολη την παροχη μεσα στο αστικο κεντρο οποτε επεσαν ολες οι εταιρειες για να κανει καποιες εργασιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...