Προς το περιεχόμενο

ADSL CONN-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν αποσυγχρονίζεται για να ξανασυγχρονίσει? περίεργο, τότε επέλεξέ το κάνε submit και κάνε restart το router να δεις αν άλλαξε...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν αλλάζει αλλά μάλλον το Mode που εχει ειναι για ADSL2+. Ξαναέβαλα το Thomson TG585. Εκεί έχει Mode G.992.5 που σημαίνει ADSL2+ και κλειδώνει στα ίδια. Πίτα το dslam ?

Δημοσ.

Οκ φίλος ;) Βασικά με βλέπω να μετακομίζω σε forthnet σε λίγο καιρό αλλά συνέχεια διαβάζω αρνητικά και γιαυτήν. Τέσπα. Vdsl η μόνη λύση B)

Δημοσ.

Τα νουμερα που παιρνεις φιλε μου ειναι απολυτος φυσιολογικα... Σωστα το μοντεμ σου κουμπωνει πιο χαμηλα απο το μεγιστο.

Δημοσ.

Οκ φίλος ;) Βασικά με βλέπω να μετακομίζω σε forthnet σε λίγο καιρό αλλά συνέχεια διαβάζω αρνητικά και γιαυτήν. Τέσπα. Vdsl η μόνη λύση B)

Γενικα αν φυγεις απο ΟΤΕ και ποιας σε οποιαδηποτε αλλο παροχο , μη περιμενεις καλυτερες ταχυτητες.

• Super Moderators
Δημοσ.

o βρόγχος μπορεί να αλλάξει όμως, άρα υπάρχουν άλλες πιθανότητες ή να βελτιωθεί ή να χειροτερέψει :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε συ papahlamida που κολλάει τώρα αυτό με το συγκεκριμένο topic? το vdsl έχει δικό του...

Δημοσ.

ρε συ papahlamida που κολλάει τώρα αυτό με το συγκεκριμένο topic? το vdsl έχει δικό του...

Όντως ρε μαλακία... :confused:

Ξέρεις πως είναι αυτά διάβαζα για dsl και παράλληλα διάβαζα αυτό που πόσταρα και παρασύρθηκα :P

Δημοσ.

Παιδες και εγω είχα forthnet και πηγαινε μια χαρα και λεω δεν βαζω οτε μολις ενεργοποιηθηκε η γραμμη νετ δεν ειχα στην αρχη μετα μου λεγανε ειμαι μακρια απο το καφαο και αλλες μπαρουφες μετα εφτιαξε αλλα επαιζε λιγο ποιο χαμηλα απο την forthnet που ειχα!!Ξαφνικα προχτες αρχισε τις διακοπες στο ιντερνετ συνεχεια και θορυβος στο τηλ πηρα τηλ στο 1242 ηρθε ενας τεχνικος μετα απο 2 μερες και λεει το ιδιο εισαι μακρια απο καφαο,τα καλωδια ειναι παλια και θα εχεις διακοπες συνεχεια για να μην εχεις πρεπει να σε ριξω στα 2μβιτ γτ πλεον δεν εχει αλλες ταχυτητες (4 η 8)και λεω να μεταβω forthnet παλι να βρω την υγεια μου και ποιο φτηνα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...