Προς το περιεχόμενο

ADSL CONN-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχάς ένα μεγάλο sorry μπερδεύτηκα το Attenuation ήταν 8 πάντα το Noise Margin ήταν 29 και έπεσε στο 8 :blink: :blink:

και ένα τεράστιο thanks για την βοήθεια!!! το διόρθωσα!!!

για όλα έφταιγε ένας φίλος του μπαμπά μου που ήρθε να φτιάξει(χαλάσει) το τηλέφωνο

έβαλε δυο splitter το ένα πάνω στο άλλο :wacko: και τώρα με το πε που το είδα :wacko:

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σε όλους.. Εδώ κ 1 εβδομάδα έχω βάλει Coon-x 24 mbps κ επειδή μερικές φορές με πετάει από το internet θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι εντάξει η γραμμή μου..και επιπλέον μερικές φορές το modem μ κλειδώνει στα 8 mbps και τις περισσότερες στα 22-23 mbps...to modem μ είναι HUAWEI τις conn-x

Bandwidth Down/Up(kbps) 22597 / 1023

SNR Margin Down/Up(dB) 8.1 / 9.8

FEC Down/Up 1 / 0

CRC Down/Up 1 / 4

HEC Down/Up 0 / 0

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

τώρα που έκλεισα το modem και το ξανά άνοιξα έχει κλειδώσει στα 8 mbps

Bandwidth Down/Up(kbps) 8128 / 960

SNR Margin Down/Up(dB) 19.5 / 10.0

FEC Down/Up 0 / 0

CRC Down/Up 0 / 0

HEC Down/Up 0 / 0

την δευτερη φορα λεει οτι κλειδωσε σε 8128.και την τριτη φορα που εκανε reboot παλι το ιδιο.δεν γινεται δυο φορες να κλειδωσει στα 8128 ακριβως ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΜΕ ADSL2+ ενω οταν κλειδωνει στα 8128 ακριβως ειναι σαν να κλειδωνει με g.dmt.

ας δοκιμασει να βαλει καρφωτα adsl2+ και οχι g.dmt.

Δημοσ.

Το έφτιαξα τελικά...

ADSL Information

ADSL State Show Time

Bandwidth Down/Up(kbps) 23997 / 1021

SNR Margin Down/Up(dB) 8.9 / 11.0

FEC Down/Up 1643 / 29

CRC Down/Up 2 / 1

HEC Down/Up 2 / 0

Δημοσ.

Ευχαριστώ...Αλλά είναι λογικά αυτά??

FEC Down/Up 1643 / 29

CRC Down/Up 2 / 1

HEC Down/Up 2 / 0

Π.Χ. Τώρα έχω

FEC Down/Up 718 / 5

CRC Down/Up 2 / 1

HEC Down/Up 55 / 0

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που δεν έχεις DCs και δεν σου επηρεάζεται ο συγχρονισμός μην σε απασχολούν...

Δημοσ.

σου εχουν αλλαξει profile και βλεπω margin 9?για τον φιλο πιο πανω τελικα τι εφταιγε και το εφτιαξε???κλειδωνε σε g.dmt και για αυτο εβγαζε 8 Mbit?

Δημοσ.

δεν ξέρω τι παίζει με την γραμμη. Στο thomson μπορείς να βάλεις καρφωτά ADSL2+ ?

From Wikipedia, the free encyclopedia

ITU G.992.5 is an ITU (International Telecommunication Union) standard, also referred to as ADSL2+ or ADSL2Plus. Commercially it is notable for its maximum theoretical download speed of 24 Mbit/s.

και τα δύο ρούτερ κλειδωνουν 1Mbit τουλάχιστον χαμηλότερα από ότι γράφουν στο max. ΟΤΕ το μεγαλείο σου.

Και εδώ με το ΗUAWEI

dslt.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

αν παίξεις σε adsl2+ mode θα κλειδώνεις πάνω από 10Mbit, το όριο που βλέπεις τώρα (9816) είναι για το g.dmt (adsl)

λογικά θα υπάρχουν κάποια ρύθμιση στο webconfig, αλλιώς ψάξε μέσω telnet

Δημοσ.

Στο ρούτερ υπαρχει η παρακάτω καρτέλα στην οποία επιλέγω ADSL2+ αλλά δεν αλλάζει κάτι στην πρώτη καρτέλα που δείχνει το status

dsl2d.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...