Προς το περιεχόμενο

Gaming PC

ProSiNNeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτω: 1500 Ευρώ

Χρήση Υπολογιστή:Πρώτα gaming μετά όλα τα άλλα browsing,ταινίες..

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσω: Κανένα

Οθόνη που διαθέτω : Samsung SyncMaster XL2370HD 23"

Κουτί το οποίο αγόρασα πρόσφατα και περιμένει να γεμίσει :D Coolermaster HAF X.

Δεν χρειάζομαι πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι.

Τα κομμάτια δεν με πειράζει να είναι από διαφορετικά καταστήματα.

Λειτουργικό δεν θα χρειαστώ.

Θα το συναρμολογήσω εγώ.

Θα ήθελα την γνώμη σας για τα παρακάτω.

Αν μπορούμε να κόψουμε από κάπου χωρίς να χάσουμε απόδοση καλώς, τα πιο πολλά τα δίνω για GPU όπως βλέπετε την οποία δεν αλλάζω. :P

Mobo: ASUS P8P67 Pro 167€ Θα την πάρω μόλις βγει B3 Revision!

CPU: Intel i5 2500K 3.3Ghz 200€

CPU Cooler: Noctua NH-D14 77€

SSD: OCZ Vertex 2 120GB 195€

HDD: Samsung Spinpoint F3 1TB 55€

RAM: Corsair Dominator 1.5v 2x2GB 78€

GPU: ASUS GeForce GTX580 483€

PSU: Corsair GS600 83€

Σύνολο: 1338 Ευρώ.

Δημοσ.

ProSiNNeR για τροφοδοτικό τι έχεις σκεφτεί;

Ευχαριστώ για την παρατήρηση pano μου ξέφυγε τελείως αν και το είχα σημειωμένο.

Τώρα πιστεύω είμαστε εντάξει.

Δημοσ.

Χμμ κάποια άτομα από Ελλάδα και εξωτερικό μέσα στην πρώτες δυο μέρες άρχισαν τα προβλήματα με τους δίσκους . Εγώ παντός δεν θα πήγαινα σε αυτήν την πλατφόρμα μέχρι να διορθωθεί εντελώς το πρόβλημα .

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι στα sata 2 σωστά? Οπότε αν τα βάλεις στα sata 3 δεν έχεις πρόβλημα νομίζω αν και θα περιμένω λίγο μέχρι να δω τι παίζει και με b3 revision.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η σύνθεση και η επιλογή των κομματιών που έχεις κάνει με βάση τις προτιμήσεις σου.

Απο την άλλη αν ήμουν στην θέση σου (μιας και ρωτάς γνώμες) θα άλλαζα την γομαρόψυκτρα της noctua που δεν μου αρέσει καθόλου με μια άλλη πιο μαζεμένη καλή αερόψυκτρα της Prolimatech ή θα επέλεγα να βάλω μια hydro της corsair (H50/H70) τις οποίες έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση για αυτά που προσφέρουν, αναλόγως το budget μου.

Επίσης αν και το τόνισες για την κάρτα γραφικών, εγώ στην θέση σου θα έβαζα στην σύνθεση 2 x HD6850 χωρίς να χάνω σε επιδόσεις (τουναντίον μάλιστα) εξοικονομώντας αρκετά ευρώ. :)

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η επιλογές σου (με τόσα θέματα που έχεις ανοίξει έμαθες :P ) δεν θα άλλαζα κάτι

Ωχ με πήρανε πρέφα :shock: :D

Μια χαρά είναι η σύνθεση και η επιλογή των κομματιών που έχεις κάνει με βάση τις προτιμήσεις σου.

Απο την άλλη αν ήμουν στην θέση σου (μιας και ρωτάς γνώμες) θα άλλαζα την γομαρόψυκτρα της noctua που δεν μου αρέσει καθόλου με μια άλλη πιο μαζεμένη καλή αερόψυκτρα της Prolimatech ή θα επέλεγα να βάλω μια hydro της corsair (H50/H70) τις οποίες έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση για αυτά που προσφέρουν, αναλόγως το budget μου.

Επίσης αν και το τόνισες για την κάρτα γραφικών, εγώ στην θέση σου θα έβαζα στην σύνθεση 2 x HD6850 χωρίς να χάνω σε επιδόσεις (τουναντίον μάλιστα) εξοικονομώντας αρκετά ευρώ. :)

Ναι ξέρω ότι είναι γομαροψύκτρα αλλά μου την πρότειναν αρκετά παιδιά από εδώ ανάμεσα τους και ο rafail1994 και εγώ ήμουν αντίθετος στην αρχή αλλά λέω κάτσε να δω κάνα review από εξωτερικό και είδα ότι λένε καλά λόγια θα το σκεφτώ πάντως για τις προτάσεις σου.

Δημοσ.

Ναι ξέρω ότι είναι γομαροψύκτρα αλλά μου την πρότειναν αρκετά παιδιά από εδώ ανάμεσα τους και ο rafail1994 και εγώ ήμουν αντίθετος στην αρχή αλλά λέω κάτσε να δω κάνα review από εξωτερικό και είδα ότι λένε καλά λόγια θα το σκεφτώ πάντως για τις προτάσεις σου.

Μην το σκεφτεσαι για την ψυκτρα.Ειναι οντως γομαρι και αισθητικα ουτε εμενα μου αρεσει.Παρολα αυτα αν αγοραζα σημερα ψυκτρα αυτη θα επερνα διοτι ειναι η κορυφαια (Austria rulez, KTM γαρ :P ).Καλη η Proli αλλα ξεπερασμενη.Στην τελικη δεν θα την εχεις στην πλατη σου.

Δημοσ.

-------

Mobo: ASUS P8P67 Pro 167€ Θα την πάρω μόλις βγει B3 Revision!

CPU: Intel i5 2500K 3.3Ghz 200€

CPU Cooler: Noctua NH-D14 77€

SSD: OCZ Vertex 2 120GB 195€

HDD: Samsung Spinpoint F3 1TB 55€

RAM: Corsair Dominator 1.5v 2x2GB 78€

GPU: ASUS GeForce GTX580 483€

PSU: Corsair GS600 83€

Σύνολο: 1338 Ευρώ.

-------

Φιλε μου πολλα πεταμενα € αδικα πιστευω...παιζεις παιχνιδια μονο απο οτι καταλαβα γιατι λες πως δεν εχεις καποιο προγραμμα που να θελει κατι το ιδιαιτερο...για ταινιες και ιντερνετ θα εισαι κομπλε και με αλλες επιλογες πιο οικονομικες.

Η αναλυση της οθονης σου ειναι 1920 x 1080(μια χαρα)...οπως ειπε και ο φιλος @lionheart75 για καρτα γραφικων ή βαζεις 2 x HD6850 170,00€χ2=340,00€ χωρίς να χάνεις σε επιδόσεις ή

το καλυτερο για μενα ------>

πας εδω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22490&cat=5 276,10€ και μολις πεσουν οι τιμες περνεις αλλη μια...και εχεις κερδισει κανα 150-200€ για πλακα και εισαι και στα ιδια επιπεδα...μην ξεχνας οτι οι καρτες γραφικων ειναι αναλωσημα υλικα αυριο θα βγει μια καλυτερη...οπως και ολα βεβαια οποτε μην κοιτας να παρεις το καλυτερο που υπαρχει αλλα αυτο που θα σου κανει την δουλεια σου.

Απο επεξεργαστη AMD θα σου προτεινω τον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19191&cat=2 189.31€

HDD: Samsung Spinpoint F3 1TB 55,00€ πολυ καλος και αξιοπιστος

SSD: OCZ Vertex 2 120GB 195,00€ υπερβολη για μενα απο τωρα να περνεις SSD περιμενε να πεσουν οι τιμες λιγο

Το τροφοδοτικο σου μου αρεσει πολυ...αν και εγω θα επερνα αυτο http://media-ram.gr/index.php?target=products&product_id=145450 104,72€ με λιγα ευρω kai εισαι πιο σιγουρος οχι οτι με το αλλο δεν εισαι...

Για μνημη Ram καλυτερα εδω να πας μια και εξω http://www.eager.gr/product.php?productid=6846 120,98€

Μητρικη πλακετα http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=5b3e58f7-3234-41d6-9ba4-4005ee838eda 179,00€

Η ψυκτρα ειναι μια χαρα Noctua NH-D14 77,00€

ΣΥΝΟΛΟ: 1197,11€ με SSD και την HD6950

Αν και πιστευω θα εισαι ακομα καλυτερος με 150€ περιπου λιγοτερα απο την δικια σου συνθεση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...