alex villa Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 εβαλα τα windows 7 στο toshiba λαπτοπ μου και απο τοτε η καρτα γραφικων δεν λειτουργει κανονικα δηλαδη οταν το ανοιγω δεν δουλευει αλλα αν παω στην αντιμετωπιση προβληματων κανει ξανα εγκατασταση στους drivers και με μια επανακινιση δουλευει...ομως αν το κλεισω θελει παλι την ιδια διαδικασια...εχω βαλει στο λαπτοπ ολουσ τοθσ drivers και το λαπτοπ ειναι συμβατο με τα 7.τι λετε να φταιει και τ λετε να κανω???η καρτα ειναι ati radeon hd 3650
JERONIMO888 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μπορει να χρειαζεται ενα καθαρο uninstall των drivers, μετα κατεβασε το driver sweeper μπες σε safe mode, τρεξε το driver sweeper και σβησε οτι αρχεια εχουν απομεινει απο την amd κανε ρεσταρτ και πηγαινε κατεβασε χειροκινητα τους drivers για την καρτα σου για win 7.
alex villa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 πως μπενω στο safe mode?επισης στο site δεν λεει αν αυτο το προγραμμα ειναι συμβατο με τα 7...
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Κατά την εκκίνηση, πάτα το F8. Μια χαρά συμβατό είναι με τα 7 το Driver Sweeper.
alex villa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 και κατι αλλο.το καθαρο uninstall τι κανς με revo η καποιο αλλο ιδικο προγραμμα η κανονικα αποτα windows???
alex villa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 λεω οτι για να κανω καθαρο uninstall θα πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα η κανονικα με τον uninstaller των windows?
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Με των windows και μετά με Driver Sweeper.
alex villa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 εκανα οτι μου ειπεσ αλλα δεν εφτιαξε...παλι τα ιδια μου κανει...δεν ξερω τ αλλο να κανω...
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 τι εννοεις δεν δουλευει, μπορεις να παιξεις παιχνιδια? δεν την αναγνωριζει?
alex villa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ακου ποιο ειναι το περιεργο...βαζω τους drivers και ολα παιζουν καλα παιχνιδια κτλπ...αμα ομως το κλεισω to laptop την επομενη φορα που θα το ανοιξω δεν λειτουργει η κρτα,δεν παιζουν παιχνιδια και μου λεει οταν παω να δω την καρτα Δεν είναι δυνατή η σωστή λειτουργία αυτής της συσκευής(Κωδικός 14) ...για να παιξει πρεπει να ξανα βαλω τουσ drivers και φτου και απο την αρχη...
JERONIMO888 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μηπως εχεις κανει κανα overclock στην καρτα? εχεις τσεκαρει θερμοκρασιες της καρτας σου ? αν οχι κατεβασε το evga precision και δες τι θερμοκρασιες εχεις. Το εχεις καιρο αυτο το προβλημα η ξαφνικα εμφανιστηκε μετα απο καποια αλλαγη που εκανες η καποιο καινουριο προγραμμα που εγκατεστησες? antivirus εχεις? Ποια ειναι η καρτα και το laptop?
alex villa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 toshiba Α300,ati radeon hd 3650 αυτα μου τα κανει μετα απο format ενω και πριν ειχα ενα προβλημα με την οθονη του λαπτοπ που μαλλον και αυτο εχει να κανει με την καρτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.