Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θετικο μου σχολιο για ενα Samsung monitor, φιγουραρει φαρδυ-πλατυ στο σαιτ τους παντως.

Ενα αλλο αρνητικο για καποιο πληκτρολογιο Genesis που στο 3μηνο ξεβαψαν τα πληκτρα, αν και το εστειλα 2 φορες, δεν το ειδα ποτε τιποτα. Εκτος αυτου το σερβις τους ουτε που μπηκε στον κοπο να απαντησει σε σχετικο με το πληκτρολογιο μειλ μου.

βαθμολογια τωρα:  Σερβιρισμα αριστα 10,  σερβις 0

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να πω και γω ,οτι δεν ειχα ποτε σοβαρο προβλημα με το eshop. Αλλα πριν 2.5 χρονια σχεδον,ειχα παρει ενα σκληρο δισκο Seagate Barracuda,ο οποιος χαλασε προσφατα,στα 2.5 χρονια. Εγραψα αξιολογηση γι αυτο, η οποια δεν εμφανιστηκε ποτε. Απ οτι παρατηρησα,γενικα,μονο τα θετικα σχολια εμφανιζουν και καποια λιγα αρνητικα.Επισης καθε κυριακη ,στο crazy sundays,βλεπω οτι βγαζει συνεχεια σε προσφορα κατι led λαμπες,οι οποιες δεν εχουν ουτε μια αξιολογηση εδω και καιρο,κατι το οποιο ειναι παραξενο και μου αποτρεπει να τις αγορασω,γιατι λεω οτι θα ειναι μαπα το καρπουζι.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μπορει να βρεις καλη τιμη. Παραδοση θα σου πουν π.χ. 5 ημερες θα στο φερουν σε 15-20. Μετα προσευχεσαι να μην χρειαστεις σερβις η εγκυηση. Αν καταφερεις μετα απο καναδυο μερες προσπαθεια να βγαλεις γραμμη στο τεχνικο, σου απαντα Πακιστανος με σπασμενα Ελληνικα, οποτε συννενοηση κουλουβαχατα. Δεν μπορω ομως να μην πω, στις πωλησεις βγαζεις γραμμη σε 5 λεπτα και μηλας και με Ελληνα. Αυτα!

Δημοσ.

Ισχυει η 0 πιξελ εγκυηση απο την Ελληνικη αντιπροσωρεια, αλλα θα πρεπει να την εχεις αγορασει απο καταστηματα που προτεινουν αυτοι. Διαφορετικα δεν την αναγνωριζουν.

Δημοσ.

Οσες φορές έβαλα κριτική στο e-shop που δεν ηταν θετική, δε δημοσιευτηκε ποτέ.

Και βλέπω καθε Κυριακή για κατι αχρηστες μπαταρίες να βάζουν θετικές κριτικές, προφανώς οι ίδιοι τις βάζουν.

Ειχα προσπαθήσει για σετ 12 μπαταριων να βάλω αρνητική κριτική αλλα δε δημοσιευτηκε ποτέ.

Αν αυτο δεν δεν ειναι χειραγώγηση, δεν ξέρω τι είναι.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Chris2756 είπε

Μπορει να βρεις καλη τιμη. Παραδοση θα σου πουν π.χ. 5 ημερες θα στο φερουν σε 15-20. Μετα προσευχεσαι να μην χρειαστεις σερβις η εγκυηση. Αν καταφερεις μετα απο καναδυο μερες προσπαθεια να βγαλεις γραμμη στο τεχνικο, σου απαντα Πακιστανος με σπασμενα Ελληνικα, οποτε συννενοηση κουλουβαχατα. Δεν μπορω ομως να μην πω, στις πωλησεις βγαζεις γραμμη σε 5 λεπτα και μηλας και με Ελληνα. Αυτα!

η δική μου εμπειρία είναι ΟΚ. Στα είδη σου λέει στο site αν υπάρχει ή πότε περιμένουν παραλαβή. Service στο eshop.gr ποτε δε μου έτυχε ινδο-πακιστανός κλπ. Άλλωστε μπορείς απλά να το πας στο μαγαζί κ να το αφήσεις να το τσεκάρουν.

Στις τιμές ...χμ.... είναι καλές αλλά μπορείς να βρεις κ καλύτερες. Πλέον έχει κ ένα χαράτσι 0,5 ευρώ για την εξυπηρέτηση της παραγγελίας...  χτυπάει άσχημα όπως το κάνουν, κ είμαι περίεργος να δω αν θα υπάρχει το χαράτσι στην απόδειξη, νομικώς θα πρέπει να κόψουν παροχής 0,5ευρώ, αλλιώς φοροδιαφεύγουν !!

όταν κάνω κριτική, πάντα δημοσιεύεται,ακόμα κ με 1 αστεράκι μόνο έχω όμως ήδη κάνει Log in με το λογ/σμο μου, δε γίνεται ανώνυμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, im2004 είπε

Οσες φορές έβαλα κριτική στο e-shop που δεν ηταν θετική, δε δημοσιευτηκε ποτέ.

Και βλέπω καθε Κυριακή για κατι αχρηστες μπαταρίες να βάζουν θετικές κριτικές, προφανώς οι ίδιοι τις βάζουν.

Ειχα προσπαθήσει για σετ 12 μπαταριων να βάλω αρνητική κριτική αλλα δε δημοσιευτηκε ποτέ.

Αν αυτο δεν δεν ειναι χειραγώγηση, δεν ξέρω τι είναι.

Πες ποιες γιατι εγω πχ αγοραζω μπαταριες απο εκει

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Kthulhou είπε

η δική μου εμπειρία είναι ΟΚ. Στα είδη σου λέει στο site αν υπάρχει ή πότε περιμένουν παραλαβή. Service στο eshop.gr ποτε δε μου έτυχε ινδο-πακιστανός κλπ. Άλλωστε μπορείς απλά να το πας στο μαγαζί κ να το αφήσεις να το τσεκάρουν.

Στις τιμές ...χμ.... είναι καλές αλλά μπορείς να βρεις κ καλύτερες. Πλέον έχει κ ένα χαράτσι 0,5 ευρώ για την εξυπηρέτηση της παραγγελίας...  χτυπάει άσχημα όπως το κάνουν, κ είμαι περίεργος να δω αν θα υπάρχει το χαράτσι στην απόδειξη, νομικώς θα πρέπει να κόψουν παροχής 0,5ευρώ, αλλιώς φοροδιαφεύγουν !!

όταν κάνω κριτική, πάντα δημοσιεύεται,ακόμα κ με 1 αστεράκι μόνο έχω όμως ήδη κάνει Log in με το λογ/σμο μου, δε γίνεται ανώνυμα

Το χρεώνουν κανονικά το 0.50 στην τελικη τιμή.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Πες ποιες γιατι εγω πχ αγοραζω μπαταριες απο εκει

αυτες που εχουν κάθε κυριακή, Panasonic, Philips σε πακετα, εδω και μήνες και ειναι πολύ ελαφριες σαν αδειες

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...