Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ πάντως δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι από το e-shop που να μου έχει βγάλει πρόβλημα.

φαντάζομαι πως για να το λέτε τόσοι πολλοί ότι είναι λωκο-μάγαζο, κάπως έτσι θα είναι, αλλά για απλά πράγματάκια, και κυρίως για επώνυμα πράγματα, μια χαρά είναι

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

omg...Δεν εχω παρει ποτε και με ολα αυτα που εχω ακουσει ουτε προκειτε!!! :devil:

κρινοντας απο το στυλ της απαντησης σου μαλλον δε προλαβες τη ''χρυση εποχη'' του eshop οπου μαλλον δυσκολα θα ειχες αποφυγεις να κανεις αγορα απο εκει. μαλλον το προλαβες στα κατω του....οπου ακομα και ενα διαβητη που τον πουλουσε στα χαρτικα 4ευρω τον ιδιο τον εβρισκες στο καρφουρ 1ευρω στα πανερια προσφορων (και ξερω καλα τι λεω...)

Δημοσ.

Σε εποχή κρίσης που κυνηγάνε τον αγοραστή με το ντουφέκι, κι αν τον πετύχουν, σιγά μην δεχτούν να φαίνονται αρνητικά σχόλια για προϊόντα στο site τους.

Ακόμα και τα θετικά σχόλια οι ίδιοι θα τα γράφουν. Αυτοδιαφήμιση.

Δημοσ.

κρινοντας απο το στυλ της απαντησης σου μαλλον δε προλαβες τη ''χρυση εποχη'' του eshop οπου μαλλον δυσκολα θα ειχες αποφυγεις να κανεις αγορα απο εκει. μαλλον το προλαβες στα κατω του....οπου ακομα και ενα διαβητη που τον πουλουσε στα χαρτικα 4ευρω τον ιδιο τον εβρισκες στο καρφουρ 1ευρω στα πανερια προσφορων (και ξερω καλα τι λεω...)

Ναι λογικά...14 χρονών είμαι τώρα αρχίζω να ψάχνω τα eshops κλπ :P

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

σημερα πηγα ενα ups lamtech :whistle: στο eshop.εβγαλε fault,σφυριζε κ δεν εδινε ρευμα.παλι καλα ειναι στη εγγυηση παρα 2 μηνες...,μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν σε 2-3 μερες.WTF??????τοσο πολυ,για να δουμε...

Δημοσ.

[*] Το ίδιο και σε εμένα σε μια ασύρματη κεραία που δεν έμεινα ευχαριστημένος! Έβαλα κακή αξιολόγηση και ποτέ δεν εμφανίστηκε !!!

[*] Και ακόμη μια θετική που είχα κάνει και ζήτησα να διαγραφή η κριτική μου ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΑΝ

Απο τότε με έχασαν και απο πελάτη τους! ( Οι κριτικές και τα περιστατικά έχουν πάνω απο χρόνο ) αλλά είδα το πόστ του φίλου και λέω την εμπειρία μου!

Δημοσ.

lamtech = ότι πληρώνεις παίρνεις

αν δεν παθεις δεν θα μαθεις...

παλι καλα που ειναι στην εγγυηση αλλα ρεσυ να δωσω 200 ευρα για ups?δεν λεει...

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξεθαβω το θεμα για να πω πως προιον που αγορασα και βγηκε ελαττωματικο, δεχθηκε κριτικη απο εμενα η οποια ουδεποτε δημοσιευθηκε απο τους ανευθυνους-υπευθυνους του eshop. Δημοσιευουν μονο ο,τι τους συμφερει.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προσοχη την πατησα ασχημα με το συγκεκριμενο καταστημα, ολα σχεδον ελλατωματικα, δευτερο χερι, το μεγαλυτερο στοκατζιδικο, χρωσταει σε ολους τους προμηθευτες , μπηκε στην διαδικασια πτωχευσης, εχασα τα λεφτα μου τραβιεμαι ενα μηνα. μακρια να προσεχει ο κοσμος.

Δημοσ.

εγώ πάντως δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι από το e-shop που να μου έχει βγάλει πρόβλημα.

φαντάζομαι πως για να το λέτε τόσοι πολλοί ότι είναι λωκο-μάγαζο, κάπως έτσι θα είναι, αλλά για απλά πράγματάκια, και κυρίως για επώνυμα πράγματα, μια χαρά είναι

Σωστός 

Δημοσ.

Ψήθηκα να πάρω ένα επαγγελματικό δοκιμαστήριο για κάθε τύπο μπαταρίας . 
Και συγκεκριμένα το Ansmann Energy check LCD ... 

Αφού όργωσα ΕΥΡΩΠΗ και Γερμανία για τιμές , είδα το ίδιο προϊόν και στα εικονικά  ράφια του e-shop.gr ,  λέω άντε να τιμήσω τον ΕΛΛΗΝΑ .. 
Το προϊόν στοίχιζε , 37.80 EUR . 

Παραγγέλνω χτες 2:00 τα χαράματα , με ειδοποίησαν  την ίδια μέρα ( σήμερα ) το μεσημέρι να παραλάβω ( Βόλος ) .  

1) ΑΣΤΡΑΠΗ ... ανοίγουν ένα χαρτόκουτο , βγάζουν απο μέσα το μηχάνημα στην συσκευασία του , η οποία ήταν γεμάτη σκόνη !!   όχι σκόνη  ... βουτηγμένο στο τσιμέντο θα έλεγα ..  
Και η συσκευασία του μηχανήματος ( χοντρή ζελατίνα)  , είχε εμφανή γρατσουνιές , σαν να έχει τριφτεί επάνω του κάτι άλλο . 

2) ΒΡΟΝΤΗ ...... τι είναι αυτό ρε παιδιά λέω .. μέσα στην μπίχλα ??  το χαϊδεύει λίγο ο υπαλληλάκος με τα χέρια του στις ( στις γωνίες )  , το βάζει στην σακούλα μαζί με την απόδειξη και μου το δίνει ... 

Το παίρνω και εγώ , απο μια ενθουσιασμένος που το πήρα , από την άλλη τσατισμένος ,
διοτι εάν είχα δικό μου μαγαζί , και έδινε υπάλληλος  το εμπόρευμα, σε τέτοια κατάσταση στο πελάτη , θα τον είχα πατήσει από κάτω !! 

3) ΚΑΤΑΙΓΊΔΑ ανοίγω την σφραγισμένη συσκευασία , ώστε να δοκιμάσω το νέο μου απόκτημα ....   με την πρώτη ματιά φαίνονταν εντάξει , αλλά διαπιστώνω ότι το φουκαριάρικο ήταν σκεβρωμένο ..  ποιος ξέρει τι χαρτοκιβώτια έβαλαν απο πάνω από το προϊόν στην αποθήκη ,  και η συσκευή που μοιάζει με ενα πελώριο κομπιουτεράκι , παραμορφώθηκε , με αποτέλεσμα να πατάει στα δυο διαγώνια πόδια , και να κάνει το βαρκάκι .. 

Τα παίρνω στο κρανίο , την πάω πίσω , ζητάω αντικατάσταση , και μου λένε οτι ήταν το τελευταίο ..  

Δημοσ.

Πάντως έτυχε να κάνω σχόλιο κάποτε σε ένα bluetooth της Motorola που είχα αγοράσει σε προσφορά τότε και παρόλο που άφησα σχόλιο την επόμενη ημέρα, δεν ανέβηκε, πιο συγκεκριμένα μετά από 4 ημέρες τους ρώτησα γιατί δεν εγκρίνεται να ανέβει το σχόλιό μου αφού δεν περιέχει υβριστικούς όρους και με έδωσαν την δικαιολογία πως ήταν τεχνικό θέμα, να ξανα αφήσω μήνυμα. Αρχίζω να το πιστεύω ότι αφήνουν θετικά σχόλια σε προϊόντα που θέλουν να πουλήσουν περισσότερο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...