Sibi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Το γνωστό e-shop.gr δίνει τη δυνατότητα σχολιασμού/κριτικής και βαθμολογίας όλων των προϊόντων. Έχω κάνει αρκετά σχόλια τα οποία ήταν θετικά και τα έχουν δημοσιεύσει άμεσα. Τα προϊόντα Lamtech τα ξέρετε; Είναι φθηνά (κινέζικα μάλλον) Ups και psu όμως η εταιρεία αυτή δεν έχει καν site... Παρ'όλα αυτά έχουν πολλές θετικές αξιολογήσεις και υψηλή βαθμολογία στο e-shop.gr . Τέλοσπάντων εγώ "τσίμπισα" απο τις αξιολογήσεις και αγόρασα για ένα φίλο το lamtech 750va. Το συνέδεσα στο pc του, μια χαρά όλα, δουλεύει κανονικά. Έκανα και θετικό σχόλιο στο e-shop.gr το οποίο δημοσιεύτηκε άμεσα! Αποφάσισα λοιπόν να πάρω άλλο ένα Lamtech, το 1600va συγκεκριμένα, για το δικό μου pc. Τι το'θελα όμως: το συνέδεσα το φόρτισα 10 ώρες, κατέβασα το γενικό και άρχισε το πάρτυ: τσαφ σβήνουν όλα, οθόνη φωτορυθμικό να αναβοσβήνει, pc το ίδιο, το ups έκανε τρελό θόρυβο σαν σκουπάκι και ακόμα απορώ πως δεν κάηκε όλος μου ο εξοπλισμός (το φορτίο πολύ μικρότερο απο το όριο του ups ούτε 300watt)! Mάλλον είχα Άγιο. Δεν λέω μπορεί να έτυχε σε μένα ελαττωματικό κομμάτι, αλλά επειδή το ups είναι πολύ σημαντικό εξάρτημα, πάνω του συνδέουμε όλο τον υπολογιστή, θα έπρεπε πιστεύω να είχε ελεγχθεί απο το εργοστάσιο ή να είχε κάποια προστασία στο κύκλωμα του έτσι ώστε να αποτρέπονται αυτά τα επικίνδυνα άναψε-σβήσε που μου έκανε. Συμπέρανα λοιπόν ότι πρόκειται για προϊόν επικίνδυνο κατα κάποιο τρόπο και αποφάσισα να κάνω αρνητική αξιολόγηση στο site του e-shop για να προειδοποιήσω και άλλους χρήστες: του έδωσα βαθμολογία 1 και αρνητικό σχολιασμό με κοσμιότατο τρόπο περιγράφοντας τι συνέβη. Παρ'όλα αυτά ούτε η ψήφος μου δημοσιεύτηκε ούτε το σχόλιο. Ξαναέστειλα μετά απο 2 μέρες αρνητική ψήφο και σχόλιο, πάλι με προσεγμένο κείμενο και ξανά τίποτα! Όλως τυχαίως το συγκεκριμένο προϊόν βρίσκεται αυτή τη βδομάδα στις προσφορές Crazy Sundays. Επίσης όλα τα προϊόντα lamtech έχουν σχεδόν ΑΨΟΓΕΣ κριτικές και ψήφους, βαθμολογίες 9 ή 10 , πράγμα απίθανο για μένα για τόσο οικονομικά προϊόντα. Στάνταρ πιστεύω πως υπάρχουν αρνητικά σχόλια για τα lamtech τα οποία, όπως το δικό μου, φιμώθηκαν και δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ... 3
antonl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Όχι ρε συ, μην το λες αυτό. Σε λίγο θα μας πεις ότι το κάνει και το Get it now (και πιθανόν όποιο άλλο εγχώριο eshop παρέχει δυνατότητα σχολίων). 1
xristoforos89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Τον Σεπτεμβρη παω και παραγγελνω μια 24αρα τηλεοραση για την κοπελα μου στα 250 ευρω(μολις ειχε πρωτοβγει). Μετα απο 10 μερες την πανε στα 299 ευρω. Και μετα απο μια εβδομαδα στα crazy sundays στα.. 249 ευρω!!! Παω και αφηνω θετικο-αρνητικο σχολιο λεγοντας οτι ειναι πολυ καλη τηλεοραση, αλλα πριν 20 μερες ηταν ηδη στα 249 ευρω.. Εε οσο το ειδες εσυ το σχολιο στο site, τοσο το ειδα και εγω..
keysmith Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 έχω χάσει και εγώ τον χρόνο μου να σχολιάσω θετικά ή αρνητικά (συνήθως εχω μέση-ισορροπημένη άποψη) κάποιο προϊόν και στο eshop και στο getitnow. Δεν μου τα εχουν δημοσιεύσει ολα τα σχόλια μου αλλα ουτε και καθαρά θετικές κριτικές. Να πώ την αλήθεια εχω δει και αρνητικά σχόλια σε κάποια προϊόντα (Στο eshop όχι στο getinow). Πάντως σε crazysundays δεν νομίζω να επιτρέψουν αρνητικό σχόλιο. Τελικά ότι θέλουν βάζουν μάλλον και όταν ασχολούνται.
Ntinaras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 καθεστε και ασχολειστε με το χειροτερο μαγαζι της ελλαδος
theomalegan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Απο τα χειρότερα ηλεκτρονικά καταστήματα πραγματικά.
tarantules Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Αμ κι ο άλλος να ψωνίζει μονάδα UPS με βάση τις αξιολογήσεις μέσα από το ίδιο το eshop...Ούτε ντομάτες από το supermarket να ψώνιζες. Έχεις το εργαλείο που λέγετε internet και δεν μπαίνεις στον κόπο να διαβάσεις 2-3 review (κατά προτίμηση ξένα) για το προϊόν που ενδιαφέρεσαι.Δεν είναι κρίμα; Δεν μας φταίει το eshop ή το κάθε eshop.Αυτό κάνει τη δουλειά του και εμείς τη δική μας.Μπορεί σε πολλά προϊόντα να παραπληροφορεί εσκεμμένα αρκετές φορές αλλά εμείς δεν είμαστε ζώα. Ψαχτείτε... 2
2arkoudi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Νομιζω οτι ειναι το τελευταίο που θα με πειραζε απο ενα eshop που παει για φουντο http://anaggelioxoros.blogspot.com/2011/06/99-e-shopgr.html
greek85 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Στα usb flash που έχει τα παρουσιάζει με ταχύτητες 10Mbs και στα επίσημα site των εταιρειών δείχνουν 5Mbs, αν το γράψω στην κριτική φυσικά δεν θα εμφανιστεί ποτέ...
deesnider Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Σχετικό (μάλλον): "Μεγάλο" κατάστημα ειδών πληροφορικής (όχι το e-shop, το άλλο!), έχει δημιουργήσει ένα site (ανεξάρτητο από 'κείνο του ηλεκτρονικού του καταστήματος), όπου λειτουργεί και ένα forum. Ένας "άγραφος" κανόνας (όσες φορές κι αν διάβασα τους όρους χρήσης και τους κανόνες, δεν είδα να αναφέρεται πουθενά, αλλά οι mods επισημαίνουν κάθε περίπτωση "παραβίασής" του) είναι ότι δεν επιτρέπεται στα post των μελών, να δίνονται links από ανταγωνιστικά καταστήματα. Αντί αυτού, προτείνεται η χρήση του αντίστοιχου link του skroutz, όταν ένα μέλος θέλει να αναφερθεί σε κάποιο προϊόν και ιδιαίτερα στην τιμή του. Διαβάζοντας κάποιο thread που είχε ανοίξει κάποιος, σχετικά με τις - πολύ χαμηλές - τιμές που βρήκε σ' ένα κατάστημα πληροφορικής στη ...Γερμανία και βλέποντας ότι, ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση (όπου η αναφορά ήταν σε κατάστημα του εξωτερικού, οπότε δεν τίθεται λογικά θέμα ...διαφήμισης του ανταγωνιστή), ένας admin "την είπε" σε όσους συμμετείχαν στην κουβέντα, έριξα μια ερώτηση (στις 8 ή 9 Αυγούστου) μέσα στο συγκεκριμένο thread, η οποία απευθυνόταν προς το συγκεκριμένο admin, όπου ρωτούσα το εξής (αντιγράφω): <<Ενώ δεν επιτρέπεται να δίνουμε links από άλλα καταστήματα εκτός του "......." - πράγμα που θεωρώ λογικό, από τη στιγμή που το forum "ανήκει" στο "......." - δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν δώσουμε το αντίστοιχο link του "skroutz". Πες μου αν θέλεις - και αν σε προβληματίζει κι εσένα όσο εμένα - το εξής: Αν αναζητήσεις σχεδόν οποιοδήποτε προϊόν στο skroutz - προϊόν το οποίο διατίθεται μεταξύ άλλων καταστημάτων και στο "......." - θα διαπιστώσεις ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, η τιμή του "......." συγκαταλέγεται μεταξύ των ακριβότερων της λίστας των καταστημάτων. Αυτό συνεπάγεται ότι, ο κάθε επισκέπτης ή μέλος του forum, βλέπει απ' ευθείας ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι κατά κανόνα ακριβότερο, συγκριτικά με το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού. Αυτό δεν είναι κατά πολύ χειρότερο για την εικόνα του καταστήματος όσο αφορά τις τιμές του, από το να παρατεθεί απλά ένα link άλλου καταστήματος, όπου δεν υπάρχει - τουλάχιστον όχι άμεσα - η δυνατότητα σύγκρισης τιμών, όπως στο "skroutz";>> Διευκρίνισα δε, ότι η ερώτηση αφορά προσωπική μου "λογική" απορία, γίνεται καλοπροαίρετα και χωρίς επιθυμία από πλευράς μου να παραβώ τους κανόνες. Εντάξει... ban δεν έφαγα (αν και δε θα το θεωρούσα απίθανο να συμβεί), αλλά από απάντηση... ...ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ (μέχρι και σήμερα)!
abc Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Σχετικό (μάλλον): "Μεγάλο" κατάστημα ειδών πληροφορικής (όχι το e-shop, το άλλο!), έχει δημιουργήσει ένα site (ανεξάρτητο από 'κείνο του ηλεκτρονικού του καταστήματος), όπου λειτουργεί και ένα forum. Ένας "άγραφος" κανόνας (όσες φορές κι αν διάβασα τους όρους χρήσης και τους κανόνες, δεν είδα να αναφέρεται πουθενά, αλλά οι mods επισημαίνουν κάθε περίπτωση "παραβίασής" του) είναι ότι δεν επιτρέπεται στα post των μελών, να δίνονται links από ανταγωνιστικά καταστήματα. Αντί αυτού, προτείνεται η χρήση του αντίστοιχου link του skroutz, όταν ένα μέλος θέλει να αναφερθεί σε κάποιο προϊόν και ιδιαίτερα στην τιμή του. Διαβάζοντας κάποιο thread που είχε ανοίξει κάποιος, σχετικά με τις - πολύ χαμηλές - τιμές που βρήκε σ' ένα κατάστημα πληροφορικής στη ...Γερμανία και βλέποντας ότι, ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση (όπου η αναφορά ήταν σε κατάστημα του εξωτερικού, οπότε δεν τίθεται λογικά θέμα ...διαφήμισης του ανταγωνιστή), ένας admin "την είπε" σε όσους συμμετείχαν στην κουβέντα, έριξα μια ερώτηση (στις 8 ή 9 Αυγούστου) μέσα στο συγκεκριμένο thread, η οποία απευθυνόταν προς το συγκεκριμένο admin, όπου ρωτούσα το εξής (αντιγράφω): <<Ενώ δεν επιτρέπεται να δίνουμε links από άλλα καταστήματα εκτός του "......." - πράγμα που θεωρώ λογικό, από τη στιγμή που το forum "ανήκει" στο "......." - δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν δώσουμε το αντίστοιχο link του "skroutz". Πες μου αν θέλεις - και αν σε προβληματίζει κι εσένα όσο εμένα - το εξής: Αν αναζητήσεις σχεδόν οποιοδήποτε προϊόν στο skroutz - προϊόν το οποίο διατίθεται μεταξύ άλλων καταστημάτων και στο "......." - θα διαπιστώσεις ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, η τιμή του "......." συγκαταλέγεται μεταξύ των ακριβότερων της λίστας των καταστημάτων. Αυτό συνεπάγεται ότι, ο κάθε επισκέπτης ή μέλος του forum, βλέπει απ' ευθείας ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι κατά κανόνα ακριβότερο, συγκριτικά με το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού. Αυτό δεν είναι κατά πολύ χειρότερο για την εικόνα του καταστήματος όσο αφορά τις τιμές του, από το να παρατεθεί απλά ένα link άλλου καταστήματος, όπου δεν υπάρχει - τουλάχιστον όχι άμεσα - η δυνατότητα σύγκρισης τιμών, όπως στο "skroutz";>> Διευκρίνισα δε, ότι η ερώτηση αφορά προσωπική μου "λογική" απορία, γίνεται καλοπροαίρετα και χωρίς επιθυμία από πλευράς μου να παραβώ τους κανόνες. Εντάξει... ban δεν έφαγα (αν και δε θα το θεωρούσα απίθανο να συμβεί), αλλά από απάντηση... ...ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ (μέχρι και σήμερα)! Ε εντάξει από τη μία έχεις τα δίκια σου, αλλά από την άλλη τι να απαντήσει και ένας έρημος άντμιν/μοντ που απλά διαχειρίζεται μία ηλεκτρονική κοινότητα και ΔΕΝ είναι αυτός που καθορίζει την οικονομική πολιτική του μαγαζιού; Ακόμα και ο ίδιος να απαντούσε κατόπιν συζήτησης με τους αρμοδίους της οικονομικής πολιτικής, αυτος θα έτρωγε πόδι καμία μέρα από την διοίκηση, γιατί ό,τι και να απαντούσε η δικιά του "υπογραφή" θα έχει μπει... Για αυτό μέχρι να αξιωθεί να σου απαντήσει ο διευθύνων την οικονομική πολιτική του μαγαζιού, θα περιμένεις και θα περιμένεις και θα περιμένειςςςς....... Και εγώ είχα γράψει αρνητικη κριτική για ένα προϊόν στο σάιτ της Λότζιτεκ παλιά και όσο το είδες και εσύ δημοσιευμένο τόσο το είδα και εγώ Τι να κάνουμε, παντού έτσι λειτουργούν κάποια πράγματα... Γιατί από την άλλη πιστεύει κανείς σας ότι δεν υπάρχουν νοθευμένες κριτικές και στο κάθε Αμαζον από την εκάστοτε εταιρεία και τους αντιπάλους της;;;
deesnider Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Φίλε abc, αυτό που λες είναι απολύτως λογικό και αναμενόμενο. Άσε που δε με "καίει" και καθόλου το αν θα απαντήσουν ή όχι! Απλά παρατήρησα κάτι που δε φαίνεται λογικό και τους το είπα. Μόνο για λόγους "ισορροπίας" θα ήταν καλό να απαντούσαν. Ξέρεις, για τα μάτια του κόσμου... (Μιλάμε όμως για μεγάλο ...κάλο! Σκέψου ότι, σε παλαιότερο θέμα που είχα ανοίξει στο συγκεκριμένο forum, είχα ρωτήσει κάτι σχετικά με ένα docking station που έχω. Ένας χρήστης λοιπόν, με ρώτησε ποιο ακριβώς είναι το docking station (μάρκα και μοντέλο), προκειμένου να απαντήσει στην ερώτησή μου. Το γράφω κι εγώ και έμεινε δημοσιευμένο για 1,5 λεπτό! Ξέρεις γιατί το διέγραψαν; Διότι το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει συνεργασία με τον εισαγωγέα της μάρκας αυτής, οπότε δε διαθέτει τα προϊόντα της. Αντίθετα είναι διαθέσιμα στο e-shop, οπότε η δημοσίευση του ονόματός τους, θεωρείται ...προτροπή να ψωνίζει ο κόσμος από τον ανταγωνισμό!)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Παντως παρατηρεις την εξελιξη μιας επιχειρησης και τελικα λες ποσο κριμα να διοικειται απο ανικανους ανθρωπους. Το eshop στις αρχες της δεκαετιας του 2000 (ισως και τελη 90) ηταν ας πουμε ενα online καταστημα απο το οποιο αγοραζαν "ψαγμενοι" για τα τοτε δεδομενα, ενω οι υπολοιποι ειτε δε το ηξεραν, ειτε δε το εμπιστευονταν βλεποντας καχυποπτα τις χαμηλες τιμες μεσω internet. Το στηριξαμε καποιοι τοτε γιατι εφερνε μια μικρη επανασταση στη χωρα μας, με το καιρο εγινε γνωστο, υπηρξε και η εποχη που αποτελεσε μονοδρομο για καθε αγορα σε ειδη πληροφορικης, ηρθε η αναγνωριση, μετα ηρθε η διαφημιση, ηρθαν τα νεα καταστηματα, ηρθε η αυξηση τιμων, ηρθε η πτωση aftersales, ηρθε η απουσια στοκ και ποικιλιας, ηρθαν οι κακες συμπεριφορες και οι καταγγελιες και πλεον εφτασαν στο σημειο να φιμωνουν την τεχνολογια και αυτους που τους ανεδειξαν τοτε. Κριμα για την καταντια τους, αλλα ισως να μην αξιζαν και κατι παραπανω. 2
KilliK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 @deesnider μπορεις να στειλεις σε πμ το λινκ του φορουμ στο οποιο αναφερεσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα