vasilisga Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 απλως θελω να παω απο συγκεκριμενα καταστηματα και αυτα νομιζω ειναι καποια απο τα καλυτερα που βρηκα. τελικα ποια ειναι καλυετρη απο τις 3? και γιατι δεν ελεγες εξαρχης οτι θες μονο απο συγκεκριμενο καταστημα? θα σου ελεγαν τα παιδια την καλυτερη απο τις διαθεσιμες εκει και τελος το πανηγυρι... μονο απο το you.gr θες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 you.gr,oktabit.gr και την αλλη δεν την θυμαμαι αλλα ειχε την ekl v8....αμα θελετε πειτε μου απο αυτα και αυριο ρωταω για την 3η ιστοσελιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 you.gr,oktabit.gr και την αλλη δεν την θυμαμαι αλλα ειχε την ekl v8....αμα θελετε πειτε μου απο αυτα και αυριο ρωταω για την 3η ιστοσελιδα. αυτη φαινεται αρκετα καλη http://www.oktabit.gr/product_details.asp?productid=178-00-THCLP0574 βεβαια δεν εχω ιδεα σε τι τιμη την εχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 αλλα η ταχυτητα του ανεμιστιρα στην v8 ειναι στα 2200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 αλλα η ταχυτητα του ανεμιστιρα στην v8 ειναι στα 2200 δεν εχει σημασια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 οκ αυριο θα περασω να ρωτησω και για την 3η ιστοσελιδα μηπως προκυψει κατι καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 ναι και η 3η ιστοσελιδα.Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 παρε αυτη που σου ειπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 απο την V8 σε τι διαφερει?απλως μου κανει εντυπωση που η μαι φτανει τα 2000 και η αλλη τα 3000 και οσα ποιο πολλα pins τοσο το καλυετρο δεν ειναι ή κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 αν μπορει καποιος να μου απαντιση στο παραπανω ερωτημα και να μου πειτε ποια ειναι η καλυτερη στο πλαισιο (οχι υρδοψυξη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 φιλε δεν υπαρχεις, ετσι? απλα δεν υπαρχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Prolimatech Megahalems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Παίζει και πιο φθηνά. Θα μου πεις με τα μεταφορικά μπορεί να βγαίνει και πιο ακριβά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς βολεύεται κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 am3 εχω.τι λετε για την v10 coolermaster? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metanei Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 φιλε δεν υπαρχεις, ετσι? απλα δεν υπαρχεις... +1 am3 εχω.τι λετε για την v10 coolermaster? τα παιδια παραπανω σου εχουν χιλιοεξηγησει ποιες ειναι καλες κ ποιες αξιζουν κτλ. εγω παντως που παλι ψαχνομουν σαν εσενα με αμ3 μου ειπανν τα παιδια οτι αξιζει<κ με τα +1000 ομως σαν αεροψυκτη>αυτη εδω http://www.eworld.com.gr/front/details/843 μαζι με αυτο εδω μιας κ η ψυκτρα ειναι για socket 775/1176/1366 http://www.eworld.com.gr/front/details/890 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.