ColdFusion Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 την hyper την εκανα install προσφατος σε φιλο σε συνδιασμο με την παστα mx-4 που μου ειχε περισσέψει και πραγματικά εμεινα πολυ ευχαριστημένος απο θερμοκρασιες παντα με το μανισιο fan... ! Η V8 δεν δεν εχει καλή απόδοση και ειναι και πανακριβη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 τωρα πλεον δεσμεφτικα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 ( Η σειρά V είναι ότι να 'ναι... έχω δει με τα μάτια μου (σε 920 CO) V6GT να πηγαίνει καλύτερα από V10... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 τωρα πλεον δεσμεφτικα.... Έκανες τη χειρότερη επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Εντάξει μην το ξενερώνετε το παλικάρι - δεν θα έχει και κανένα πρόβλημα με την V8 απλά το value της δεν είναι και το καλύτερο. Με 'γείες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 caution έχεις καταλάβει ότι μιλάει για αυτή την ψύκτρα http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=1912 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 OMFG - όχι όχι όοοοχιιιι Thanks pano - ήμουν τελείως ot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 OMFG - όχι όχι όοοοχιιιι Ήμουν σίγουρος,και τώρα ξενέρωσέ τον και σύ :P Υ.Γ Φίλε overpower πλάκα κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Link γι αυτην τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δεν την πηρές τελικά την άλλη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Link ή για αυτην οχι ακομα.περιμενω και εναν ssd να παρω και τοτε θα το παρω για να μου τα βαλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει η καλύτερη επιλογή η cooler master σε αυτά τα χρήματα και βλέπεις αυτές που βλέπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 απο αυτε που ειπα εγω (την v8 και τις αλλες 2)ποια ειναι η καλυετρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 ρε φιλε πραγματικα τωρα και χωρις κακια ρωτας καποια ατομα για ψυκτρες κτλ και σου λενε την γνωμη τους και σου υποδεικνυουν τις καλυτερες, εσυ ομως επιμενεις στις δικες σου επιλογες οι οποιες κακα τα ψεματα δεν ειναι και οι καλυτερες δυνατες... αν υπαρχει λογος που θες να πας αναγκαστικα αναμεσα στις 2 αυτες τοτε οκ πασω, αν οχι παλι, τι να πω, δεν ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 απλως θελω να παω απο συγκεκριμενα καταστηματα και αυτα νομιζω ειναι καποια απο τα καλυτερα που βρηκα. τελικα ποια ειναι καλυετρη απο τις 3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.