doomer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να δημιουργησω ενα blog - site μουσικης και ελεγα να το κανω με το wordpress ομως δεν εχω ασχοληθει ποτε ξανα με κατι αναλογο και θα ηθελα την βοηθεια σας να ξεκινησω και να το δημιουργησω... Σας ευχαριστω...
kevag Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να δημιουργησω ενα blog - site μουσικης και ελεγα να το κανω με το wordpress ομως δεν εχω ασχοληθει ποτε ξανα με κατι αναλογο και θα ηθελα την βοηθεια σας να ξεκινησω και να το δημιουργησω... Σας ευχαριστω... Θα κάνεις ότι κάναμε όλοι (που δεν είχαμε ασχοληθεί ξανά). Θα χρησιμοποιείς google (για οτι ερώτηση έχεις) και youtube (έχει πολλά tutorials) και θα σου λυθεί το μεγαλύτερο μέρος των αποριών. Καλή υπομονή και καλή συνέχεια
fouros Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ξεκίνα παρακολουθώντας τα video tutorials από εδώ wordpress εγκατάσταση
garage667 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Το Wordpress είναι πολύ απλό στην χρήση του, πίστεψε με.Και όχι δεν το παίζω ειδήμονας γιατί και εμένα δεν μου έδειξε κανείς.Στο Youtube πάντως υπάρχουν πολύ καλά tutorials για αρχάριους όπως είσαι εσύ.Ξεκίνα και θα δεις δεν έιναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζει στην αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.