pshortjohn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Προτείνετε ωραίες κοινωνικές ταινίες που έχετε δει!
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 crash the lives of others the pianist requiem for a dream good will hunting rain man blood diamond into the wild great expectations man on fire stay the pursuit of happiness ray babel
Sugizo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 American History X Forrest Gump The Shawshank Redemption Dead Poets Society A Beautiful Mind Cidade de Deus (City of God) γρεεκσδασδασδασδα
bluesattack Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ο θανατος του Εμπορακου Μαντεψε ποιος θα ερθει το Βραδυ Λυσσασμενη γατα Το σκιαχτρο Οι αναμνησεις μιας γκεισας
V for Vagelis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 κοινωνικοπολιτικά: la haine Good Bye Lenin die Welle taxi driver Good Night and Good Luck Syriana Network
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Αφού είδα και το Stay στις κοινωνικές ταινίες τα έχω δει όλα πια νομίζω... Η δική μου πρόταση είναι το Κράμερ εναντίον Κράμερ από τα παλαιότερα και το Roger Dodger από τα πιο καινούργια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.