Προς το περιεχόμενο

12αρηδες Ανεμιστηρες

mavlamemos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατι με dremmel δεν γινεται να το κοψει?μια χαρα το κοβει.και με μια σεγα το κοβει αλλα εκει θα εχει γρεζια.ας παει σε κανενα λαμαρινα εαν εχει κοντα και να του πει να του το κοψει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για πιο αθόρυβους πάμε στους be quiet ? θέλω 3 οσο το δυνατόν πιο αθόρυβοι για να μπούνε στο πάνω μέρος του κουτιού για να βγάινει ο αέρας προς τα έξω.

Επειδη 3 beQ θα σου πανε ακριβα νομιζω 3*120 θες ε? γιατι δε δοκιμαζεις

ας πουμε 3 του 5-10ευρου μαζι με αντιστασουλες?

Απο την αλλη αν δεν σε απασχολει το χρηματικο ναι BeQ ειναι τοπ επιλογη ;)

αυτο ειναι μια καλη λυση και φτηνη. μπορεις να ρυθμισεις 3 ανεμιστηρες ταυτοχρονα. http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Accessories/Xigmatek-Monocool-Fan-Controller-CSF-CBK33-U01.htm

το συγκεκριμενο το πηρα απο το μαλλ στα αλλα μαγαζια ειχε εξαντληθει.... το εψαχνα μια εβδομαδα και ηταν και χιλιοσκισμενη η συσκευασια του..... τσαπατσουλιδεσ εκει στο πλαισιο

• 1 χρόνο αργότερα...

Παιδιά ξέρω ότι ξεθάβω παμπάλαιο post, αλλά το προβλημά μου οδήγησε εδώ και για να μην ανοίγω νέο θέμα θέλω να ρωτήσω για το πρόβλημα που συζητήθηκε λίγο πιο πάνω σχετικά με τις γρίλιες του κουτιού και τον θόρυβο που προκαλούν όταν απο αυτές εισάγετε αέρας... Έχει βρεί κανείς τη λύση στο συγκέκριμένο θέμα??

Γιατί βουίζει απο την ώρα που πήρα το μηχάνημα ο πλαινός ανεμιστήρας και είπα πως δεν πάει άλλο πρέπει νάνε χαλασμένος... Οπότε και τον άλλαξα μέναν καλύτερο με μεγαλύτερες στροφές ανα λεπτό και τώρα έχει γίνει τσίρκο το pc απο τον θόρυβο...

Φοβάμαι να κόψω τις γρίλιες, αλλά απο την άλλη δεν μπορώ να ακούω αυτό το πράγμα....

Βρες έναν fan controller και ρίξτου τις στροφές.

Όταν λέω fan controller δεν εννοώ για μπροστά πάντα. Υπάρχουν και μονοί για έναν ανεμιστήρα.

Η λύση είναι κόψιμο είτε χαμήλωμα στροφών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...