Commendatore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Κάτι εξίσου αθόρυβο με τους noiseblocker αλλα με LED υπάρχει η θα χρειαστεί να πάρω fan controller? Αν και σχετικά δυσεύρετοι στην ελληνική αγορά, ωστόσο είναι από τους αξιοπρεπέστερους και από πλευράς απόδοσης και από πλευράς θορύβου. Διάλεξε από εδώ ποιός σου κάνει και ψάξε μήπως και τους βρείς στο Ελλάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 http://www.skroutz.gr/c/674/case-fans.html?keyphrase=enermax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slothvar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Κατέληξα σε αυτο αλλα δεν το βλέπω σε κάποιο ελληνικό κατάστημα μάλλον θα το πάρω απο κανένα amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μπορείς να πας και στους Noiseblocker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Slothvar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μπορείς να πας και στους Noiseblocker Δεν έχουνε LED αυτο ειναι το πρόβλημα (εκτός και αν κάνω λάθος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ναι δεν έχουν αλλά είναι παρά πολύ αποδοτικοί και αθόρυβοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τι να τα κάνεις τα led man.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Στην τελικη βαζεις καθοδικα φωτα μπλε και καθαρισες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisosfp488 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ξέρετε τίποτα για αυτή τη μάρκα ανεμιστήρων σχετικά με αξιοπιστία/θόρυβο; Θέλω να τους βάλω πάνω στην Α70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 δωσε 3€ ακομα φιλε μου και παρε αυτους http://www.eworld.com.gr/front/details/685 ...αξιζουν τα λεφτα τους...τους εβαλα στην Hyper 212+ την περασμενη εβδομαδα σε push pull διαταξη και ειναι απλα απιστευτοι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisosfp488 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Θέλω να έχουν pwm Επίσης απ'ότι βλέπω αυτοί που μου προτείνεις έχουν τη μισή ροή αέρα απ'αυτούς που έχω διαλέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Οι συγκεκριμένοι slipstream κάνουν φοβερή δουλειά αλλα και φοβερή φασαρία αν δεν σε ενοχλεί αυτο παρτους. Αμ θες τη γνώμη μου όμως απο άποψη απόδοσης/θορύβου οι ΝΒ που σου πρότεινε και το παλικάρι ανώτερο είναι απο τις καλύτερες και δοκιμασμένες επιλογές Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Οι SlipStream που ανέφερε ο chrisosfp488 έχουν PWM όμως, και ρυθμίζονται από 500 έως 1900rpm νομίζω. Δεν πρέπει να είναι οι κλασικοί που έχω κι εγώ και χωρίς αντιστασούλα σου παίρνουν τ' αυτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Σωστή η παρατήρηση του Φάνη, επίσης αν τρέχουν και οι δύο maxed ο scythe μπορεί να φυσήξει τον ΝΒ μακρυά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 και να παρει μαζι και τ αυτια σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα