kanesaxo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Επειδή ειναι παλιά η κάρτα σου δε ξέρω αν αξιζει να προβείς σε αγορά ψύξης... Αν πάλι σκέφτεσαι να την κρατήσεις, βάζεις μια αξέλερο οπως ειπες (εχω εγω στην 5870) που ειναι αθόρυβη και τελειώνεις εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dosas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 gentle typhoons 15 10 χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Επειδή ειναι παλιά η κάρτα σου δε ξέρω αν αξιζει να προβείς σε αγορά ψύξης... Αν πάλι σκέφτεσαι να την κρατήσεις, βάζεις μια αξέλερο οπως ειπες (εχω εγω στην 5870) που ειναι αθόρυβη και τελειώνεις εκεί. Αν δεν βγαλει βλαβη για να παει για RMA Τοτε αυτη θα κρατησω!!!χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thinlizzy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Πάνω στην Hyper 212 να βάλω Noiseblocker PL2 ή PLPS(PWM); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commendatore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Πάνω στην Hyper 212 να βάλω Noiseblocker PL2 ή PLPS(PWM); Αφού δεν έχουν και καμιά τρομακτική διαφορά στην τιμή, γνώμη μου είναι να τα σκάσεις για τον PWM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thinlizzy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Απλά ρωτάω αν υπάρχει λόγος να πάω σε pwm, μιας και ο default ανεμιστήρας της coolermaster 212 είναι pwm. Την διαφορά στη τιμή την πέρνω σουβλάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 τι ακριβώς είναι το pwm ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commendatore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 τι ακριβώς είναι το pwm ρε παιδιά? PWM Εν ολίγοις, έτσι χαρακτηρίζονται οι ανεμιστήρες που έχουν τη δυνατότητα να αυξομειώνουν τις στροφές τους ανάλογα με τη θερμοκρασία (μέσω του BIOS), σε αντίθεση με τους απλούς οι οποίοι περιστρέφονται συνεχώς στις μέγιστες στροφές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Υπάρχουν μητρικές όπως η δικιά μου (p5q pro turbo) στις όποιες αν βάλεις τον απλό 3πινο fan (ή fans) της ψύκτρας του cpu σε άλλη υποδοχή απο αυτή του cpu_fan (π.χ Chassis_fan1 - Chassis_fan2 κλπ), μετά μπείς στο Bios στην καρτέλα "hardware monitoring" επιλέγοντας "enable" το "Chassis Q-fan control" και στην συνέχεια επιλέξεις "turbo mode", τότε ακόμα και ο απλός 3πινος fan που δεν είναι PWM μπαίνοντας στα windows θα δείς ότι πλέον δεν τρέχει με full (ονομαστικές) στροφές σε idle αλλά με αρκετά χαμηλότερες (Ο Χigmatek XLF απο τις 1600rpm πέφτει στις ~1200 με αυτόν τον τρόπο σαν να του έχεις αντάπτορα). Τρέχοντας όμως μια εφαρμογή που αυξάνει την θερμοκρασία του cpu και του mobo, ο ανεμιστήρας αυξάνει στροφές αυτόματα φτάνοντας στις κανονικές ονομαστικές στροφές του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ( +1, και μερικές μητρικές έχουν επιλογή @ bios στην οποία επιλέγεις αν έχει συνδέσει PWM ή απλό DC ανεμηστήρα, για να μπορούν σε κάθε περίπτωση να αλλάζουν τις στροφές. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thinlizzy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Αν όμως ανέβει η θερμοκρασία του επεξεργαστή θα αυξήσει και τις στροφές του fan για να τον ψύξει καλύτερα; Έχω μπει στη διαδικασία να αλλάξω fan στην 212 λόγω του θορύβου. Το θέμα είναι να βάλω έναν αθόρυβο, αλλά να μη ξεφύγω σε θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Αν η μητρική σου υποστηρίζει αυτά που έγραψα εγώ και ο caution τότε αν κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις θα αυξάνονται αυτόματα οι στροφές του ανεμιστήρα που σκέφτεσαι να αγοράσεις με την αύξηση θερμοκρασίας του cpu. Απο την άλλη βέβαια δεν βλέπω τον λόγο να το κάνεις αυτό αν αποφασίσεις τελικά να αγοράσεις καλούς και "ήσυχους" ανεμιστήρες για push-pull στην Hyper 212+ όπως οι συγκεκριμένοι που προτάθηκαν και ειδικά ο NB PL2. 'Αστους να τρέχουν μόνιμα σε full στροφές έτσι και αλλιώς είναι ήσυχοι και πολύ πιο ήσυχοι απο τον stock fan της hyper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thinlizzy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Έναν έχω σκοπό να βάλω. Λες να έχω πρόβλημα σε θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Θύμησέ μου τι cpu έχεις και τι θερμοκρασίες έχεις τώρα (full load). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thinlizzy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Θύμησέ μου τι cpu έχεις και τι θερμοκρασίες έχεις τώρα (full load). Το ξέχασες κιόλας ε? Τον i7 870 με θερμοκρασίες περίπου 40-45 σε full load (δεν είμαι σπίτι για να πω σίγουρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα