Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τίποτα καλύτερο ανεξαρτήτως τιμής όσον αφορά ισχύ και ήσυχη λειτουργία ταυτόχρονα. A bit pricy though...

Oι BeQuiet είναι ακόμη πιο ήσυχοι, αλλά υπολείπονται ένα τικ σε επιδόσεις.

Δημοσ.

Νoiseblocker Κι απο μένα.

Χρησιμοποιώ έναν στον επεξ, ρυθμιζόμενο, αλλα θυμάμαι ειχε κανα 20ρικο.

Και Nanoxia επισης αθόρυβοι με καλο CFM ή οπως αλλιώς λέγεται - 1250rpm - 17db - 47 CFM. Πολύ τίμιοι.

Δημοσ.

Εμενα με πεισατε παντως για noiseblocker pl2. Η τιμη τους καλη σε σχεση με την αποδοση τους. Αρκει να τους εχει το πλαισιο γιατι τωρα τελευταια...

Δημοσ.

Eιναι η καλυτερη επιλογη παρτους απο eworld το ιδιο ειναι

Σωστά. Έλεος μ'αυτό το Πλαίσιο... Τους έχουμε κάνει "μεγάλους" για να μας δουλεύουν στο τέλος μου φάινεται. Είναι κι αλλού πορτοκαλίες.

Δημοσ.

Εμενα με πεισατε παντως για noiseblocker pl2. Η τιμη τους καλη σε σχεση με την αποδοση τους. Αρκει να τους εχει το πλαισιο γιατι τωρα τελευταια...

Δεν τους έχουν και κάποιο άλλο άτομο από εδω μέσα πήγε και ρώτησε και του είπαν ότι δεν υπάρχουν σε κανένα κατάστημα παρτους από το eworld είναι πάρα πολύ κάλο κατάστημα. Πέμπτη πρωί έκανα μια παραγγελία κάτι Sleeving Καλώδια και την παρασκευή το μεσημέρι ήταν σπίτι μου από την πάτρα στην Θεσσαλονίκη

Δημοσ.

Ετσι και για να λεμε και καποια καλα λογια οπου χρειαζεται το eworld το ανακαλυψα ως εξης

Μου ειχε κοπει το lan cable απο τη πορτα και ειπα να παω να παρω μια wireless καρτουλα για να

τελειωνω παω λοιπον πλαισιο πατρας και μου δειχνει μια tp-link στα 23-24Ε και λεω δε γαμ..

σηκωνομαι φευγω λιγα μετρα πιο κατω πεφτω πανω του μπαινω μεσα και μου δειχνει την ιδια καρτα

11,25 και επειδη δεν ειχα ψηλα(50Ε πανω μου) μου την αφηνει 10Ε :shock:

Πιανουμε την κουβεντα με το παλικαρι του λεω για το πλαισιο και αλλαξε 10χρωματα χαχαχα.

Μετα απο αυτο οπως καταλαβαινεται πολλες αγορες εχουν γινει απο κει

και αλλες τοσες το εχω προτεινει σα καταστημα ;)

Οχι λογο τιμων,μονο και μονο λογο συμπεριφορας

Sorry για το off αλλα μεπιασε :P

Δημοσ.

Ετσι και για να λεμε και καποια καλα λογια οπου χρειαζεται το eworld το ανακαλυψα ως εξης

Μου ειχε κοπει το lan cable απο τη πορτα και ειπα να παω να παρω μια wireless καρτουλα για να

τελειωνω παω λοιπον πλαισιο πατρας και μου δειχνει μια tp-link στα 23-24Ε και λεω δε γαμ..

σηκωνομαι φευγω λιγα μετρα πιο κατω πεφτω πανω του μπαινω μεσα και μου δειχνει την ιδια καρτα

11,25 και επειδη δεν ειχα ψηλα(50Ε πανω μου) μου την αφηνει 10Ε :shock:

Πιανουμε την κουβεντα με το παλικαρι του λεω για το πλαισιο και αλλαξε 10χρωματα χαχαχα.

Μετα απο αυτο οπως καταλαβαινεται πολλες αγορες εχουν γινει απο κει

και αλλες τοσες το εχω προτεινει σα καταστημα ;)

Οχι λογο τιμων,μονο και μονο λογο συμπεριφορας

Sorry για το off αλλα μεπιασε :P

Θα συνηγορήσω με τον αγαπητό Φαρμάκη, η συμπεριφορά παίζει μεγάλο ρόλο και ειδικά όταν συνδυάζεται με πολύ καλές, αν όχι κορυφαίες τιμές, ικανές να ανταγωνιστούν τα μονοπωλειακά μεγαλομάγαζα!

Ο Γιάννης είναι άψογος, όσες φορές έχω ψωνίσει από κει και έχουμε μιλήσει τηλφωνικά, μου έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων. Είμαι της άποψης ότι οφείλουμε να στηρίζουμε και τέτοιες μικρές επιχειρήσεις, τα είδαμε και τα χαϊρια των "μεγάλων"...

Δημοσ.

Ηρθαν τοποθετηθηκαν και πραγματι ειναι αποδοτικοι και αθορυβοι! Ουτε συντονιζουν ουτε χτυπανε ουτε ακουγοντε!τωρα το μονο που ακουγεται ειναι η καρτα γραφικων αλλα αυτη δυστυχως δυσκολο να γινει κατι.

Δημοσ.

Καλορίζικους! θα τους χαρούν τα αυτάκια σου.

Ποιά κάρτα έχεις,για να δούμε αν υπάρχει καμμιά ψύξη να προτείνουμε...

Δημοσ.

4870 1gb. Σκεφτηκα Accelero μαζι αλλον εναν noiseblocker!!καλομαθα!!Τωρα θα δουμε!Αλλα πραγματικα εσκασε το κουτι! Εκανε σαν ελικοπτερο και τωρα ειναι (σχεδον)αθορυβο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...